Aramamam lazım. Yardım eder misiniz?

Ayrılmayı isteyen taraf ben değildim. Arama sebebim de sesini özlemem sadece. Çünkü barışma ihtimalimiz yok biliyorum.. Özlemek bile istemiyorum artık onu.

Anlamadım seviosanız onunda sevdiğini biliom diosunuz , neden ayrıldınız...
Bana güvenmediğini söyleyerek o ayrıldı. Sevmiyo diyemiyorum belki yaşamışsınızdır. Bizim aramız çok iyiyken bi anda oldu her şey. Yeterince sevmiyo diyebilsem de hiç sevmiyo diyemiyorum işte..

Çok basit;telefonun rehberinden,watsapptan,faceden ve kalbinden tamamen silip atacaksın.

Yapmadı yapsaydı da affederdim. Ben seven taraf oldum sanırım benim için zor oldu onun için kolay.
yani bilmiyorum ama erkekler genelde pesinden kosturan kizlari tercih ediyo malesef. cunku insanoglu kendisini seven degersiz oluyo. kendini cekmeyi hic denedin mi 1 hafta falan arayip sordu mu

yani bilmiyorum ama erkekler genelde pesinden kosturan kizlari tercih ediyo malesef. cunku insanoglu kendisini seven degersiz oluyo. kendini cekmeyi hic denedin mi 1 hafta falan arayip sordu mu
Denemedim en fazla 3 gün sessiz kalabildim. Ama artık aramam. Geri çekmek amaçlı değil de arayamam yani. Bekleyeceğim.
Dönerse benimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…