• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramayan eş kişisi

aygulaygul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
68
41
3
33
Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?

Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Seni arayıp sormayan kişiyi arayacak halin yok herhalde. Eşin senin eve geleceğinden o kadar eminim ki o yüzden aramıyor.

Bir önceki konuyu bilmiyorum.
Aramıyorsa görmek istemediğini söylediyse yapılacak şey çok belli aslında ama siz adım atsın istiyorsunuz. Yorumsuz.

Evden kovup üstüne vardın mı diye araması ilginç olmuş

Neden gittin ,madem gittin neden arasın? Adamın istedigi seni yoksaymak .

25 binlik hediyeleri umarım iade ettiniz ya da eşiniz teklif ettiğinde parasını aldınız

Sizi evde görmek istemediğini söyleyecek kadar düşer tabi böyle rahat yolmak isteyen adam

Aramadı diye üzüleceğinize aramam diye rest çekseniz keşke

Sence? Bir de soruyor musun . Adam seni postalamış yalvaracak halin yok. Otur gururlu ok birak kendisi arasin

Hediye mevzusu yüzünden mi kovdu seni evden? Ya her dediğimi yaparsın yada seni boşarım diye tehdit ediyor aklınca. Yerinde olsam gider açarım davayı ben onu boşarım. Önceki konudan da belliydi bu adamdan koca olmaz.
Açacak mı açmayacak mı boşanıcaz mı bişe demedi de der herhalde bilmiyorum.

25 binlik hediyeleri umarım iade ettiniz ya da eşiniz teklif ettiğinde parasını aldınız

Sizi evde görmek istemediğini söyleyecek kadar düşer tabi böyle rahat yolmak isteyen adam

Aramadı diye üzüleceğinize aramam diye rest çekseniz keşke
Aldım parayı ya evdeki altınları da aldım çıktım

Sizi evde istemeyen birinin aramamasına mı takıldınız? Tek sorun bu mu sizce?

Yahu o mu karar veriyor hersehe ? Daha 1 sene olmuş evleneli şimdiden verirsen eline böyle ipleri püüü zor toplarsın. Ayrıca hediye konusu çok saçmaydı
Ben açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasın

Back
X