Aradığınız sözü sorgu kutusuna yazdıktan sonra Ara düğmesini tıklayın.
Aramaya başlamadan önce lütfen uyarıları okuyun.
ç ğ ı ö ş ü â î û
favlamak sözü bulunamadı.
26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 337.860.115 kez söz arandı
Türkçe'si yok favlamak kelimesinin???
TDK sözlüğünden araştırdım.
Ben de bunu anlamıyorum. Sen attın, o atmadı diye bir şey mi var? Nişan ya bozulur, ya bozulmaz. Düzeltecek bir şey yok. Ara adamı, nişanı bozdum de. bitti.keşke dalga geçseydim. biz attık, onlar atmamış. atmadıkları içn arayıp düzeltmelerini bekliyoruz onu da yapmıyolar. konuşucam bitiricem artık
Iyi de siz nisani attik ayrildik diyorsun bi yorumdaannesi nadiren arıyodu. genelde ben her hafta arıyodum. ama ailemi doğru dürüst aramadılar. zaten işler bundan patladı. 1.5 sene boyunca oyaladılar. salonu ha tuttul ha tutucaz yok vazgeçtik yok bilmem ney. meğer ertelemek istiyolarmış. halbuki istemeye gelmeden önce uzatılmıcak diye söz verilmişti. ben şimdi ailemi ezip arayamam. aileme saygısızlk edildi. onların arayıp düzeltmeleri gerekiyo. düzeltmiceklerse de paylaşımları beğenmeseler iki taraf da ciddi dursa yoluna giricek
Hayir ayriligi benimsedini sanmiyorum e gorusuyor mus ve halen nisanlim da nisanlim diyor
Ne olur anadilinize azıcık saygınız olsun ya, şaka bir yana da... Takip etti, beğendi vs. demek zor değil.
Bu arada sorun ayrılığı benimseyen tek kişinin konu sahibi olması. Ne nişanlısı ne de onun ailesi zerre umursamamışlar durumu.Herkes olağan yaşamına devam ediyor, tek takan ve de bilenen konu sahibi. Eh tabi sinir bozucu olması normal.
Madem o kadar havalara girmişler siz bitirin.hepsini engelleyin eski nişanlı ile de konuşmaya son verin olsun bitsin.Önemli olan sizin ne istediğiniz kimsenin nazını çekmeyin.sorun tamamen burda aslında. nişanı attık ama karşı taraf bitirmek istemiyo ama bunu da burunlarından kıl aldırmadan yapmaya çalışıyolar
Eğer öyle bir de oyalama mevzusu varsa oohoo olmaz o iş. Bence çıkart hepsini hayatından. Hem seviyoruz kızımızı hemde düğün yapmıyoruz olur muymuş öyle şey...annesi nadiren arıyodu. genelde ben her hafta arıyodum. ama ailemi doğru dürüst aramadılar. zaten işler bundan patladı. 1.5 sene boyunca oyaladılar. salonu ha tuttul ha tutucaz yok vazgeçtik yok bilmem ney. meğer ertelemek istiyolarmış. halbuki istemeye gelmeden önce uzatılmıcak diye söz verilmişti. ben şimdi ailemi ezip arayamam. aileme saygısızlk edildi. onların arayıp düzeltmeleri gerekiyo. düzeltmiceklerse de paylaşımları beğenmeseler iki taraf da ciddi dursa yoluna giricek
Eğer öyle bir de oyalama mevzusu varsa oohoo olmaz o iş. Bence çıkart hepsini hayatından. Hem seviyoruz kızımızı hemde düğün yapmıyoruz olur muymuş öyle şey...
Ya orası öyle de, umursanmak istiyor, arkasına düşsünler istiyor. Ama karşı taraf hiç oralı değil maalesef.Hayir ayriligi benimsedini sanmiyorum e gorusuyor mus ve halen nisanlim da nisanlim diyor
Ya orası öyle de, umursanmak istiyor, arkasına düşsünler istiyor. Ama karşı taraf hiç oralı değil maalesef.
yo aksine 1.5 senedir nişanlıyım bi kere bile ayrılık kelimesini ağzıma almamıştım. hep o alır. ben yapmazdm. ilk defa bitirdim. bu yüzden de ciddiyetimi anlayıp geri döndü ama şimdi de gereklerini yapmıyo ailesi
Eh umduğunuz özür konuşmasını bulamadığınız için bunu beklemekten vazgeçin o halde.durum aynen bu, nişanlım geri gelmeseydi hiç sorun değildi. bitmişti. o geldi, ailesi oralı değil
saglıklı düşünemiyorsun.ben ailesini aşıp gelmesini bekledim. çünkü bu sene evlenmemize engel oluyolar geçen sene oldukları gibi. seneye de yapacakları garanti değil. tamam ailesini aştı geldi, tam herşeyi yoluna koyucaz bu sefer hala nişanlım erteleme konusunda diretiyo. napıcaz bu durumları diyo aileler görüşsün diyorum tamam diyo ama ailesi aramıyo. ben artık iradeli olup kesin bi duruş sergilemeliyim. gerçekten aptalca hareket ediyorum ama sevgim var ondan kaynaklı. kaç gündür hepinizin asabını bozdum kusuruma bakmayın
Eski konulara baktım. Son iki hafta içinde kaç kere ayrıldınız barıştınız. Çocuk oyuncağı mı bu? Yanlış anlama kötülüğün için söylemiyorum ama karşı taraf tabi ki de ciddiye almaz. Gerçekten ayrıldıysan annen veya baban alır bohçaları altınları gidip evlerine bırakır. Helalleşirler. Olmadı kısmet değilmiş dersiniz her iki taraf da önüne bakar. Sen de o şahsı engellersin. Konuşmazsın. Öylelikle biter gider. Onları çağırmak, gelin eşyalarınızı alın demek tekrar görüşmeye konuşmaya davet etmek demek.
Eh umduğunuz özür konuşmasını bulamadığınız için bunu beklemekten vazgeçin o halde.
Adamı seviyorsanız ayrılmayın. Yani tabi, nişan attıracak kadar ne yaptı bu adam, sebebi ne buna göre değişir. Ben olsam nişan atacak kadar büyük hatalar yapan birini kocam yapmam.
saglıklı düşünemiyorsun.
bu ilişkide madem bu kadar git gelli ara verin zaten. görüşmeyin. herkes kabunguna cekilsin. düşünün taşının.
hem aileini ezip gelsin demişsin - gelmiş de .ama bu seferf de ailen arasın demişsin. olmamış güzelim olmamış.
az uzaklaşın birbirinizden. toparlanın. fikirleirniz iyice yerine otursun.
Daha pazartesi günü Ailem nişanı atacak dedin sonra o kadar ben dahil herkes yazdı, çizdi ...
Sizde kesin kararlıydınız geleceğinizin pek umut vadetmediğini eski/yeni nişanlınızla...
Ve şuanda hala ailesi paylaşımları favlıyor (beğeniyor) diyorsunuz... Eee bittiyse niye ekliler sosyal paylaşım alanlarında "AİLENİZ NİŞANI ATTI" madem oradan da "AİLENİZ ENGELLESİN".. nişanlınız ailesi zaten sorumsuz ilginç insanlar... ve hala ısrar ederek ne olduk biz demek normal mi =?
Bitmesini istemiyorsan da herşeye katlanıp sonu ne getirir diyip umursamadan evleneceksin.
Böyle gel gitlerle çok yıpranırsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?