Merhaba arkadaslar,
benim nisanlim alman, aramiz da esi yada nisanlisi ,yada erkek arkadasi yabanci olan var mi? Belki yasadigimiz kültürel sorunlari burada paylasabiliriz.
Sevgiler:teytey:
benim kocam yabancı degil,ama ben yabancıyım(hollandalı)
su anda tr de yasıyorum ve cok memnunum.
sen neler yasıyorsun,biraz anlayabilirim.
o kültür catismalar bazen cok zor oluyor.
ama inan,gercekten seviyorsan,hersey gececek.
simdiden mutluluklar size.
arkadaşım merhaba ,bende konya danım,merkezdemi oturuyorsunuz?
benimde dayım evli alman bir bayanla,zor günler yaşadıkları oluyor tabiki,ama herkez de var bir sorunlar.a veya b sorunları ...
benim kocam yabancı degil,ama ben yabancıyım(hollandalı)
su anda tr de yasıyorum ve cok memnunum.
sen neler yasıyorsun,biraz anlayabilirim.
o kültür catismalar bazen cok zor oluyor.
ama inan,gercekten seviyorsan,hersey gececek.
simdiden mutluluklar size.
slmm ... kısmetse yakında bende bir mısırlı ile evleniyorum.... türk ve arap kültürlerinin yakınlığı... ayrıca evlilikten önce elimi bile tutmaya çekiniyor günah olduğu için... işte beni etkileyen şey bu... araplar hakkında bildiğimiz pek çok yanlış varmış meğer öyle 4 kadın olayı çarşaf olayı falan hepsi abartı... gayet modernler.. ve kadınlarını aşırı kıskanıyorlar.. bir avrupalı erkekle kıyaslanmaz bence:) herkese mutluluklaaaar:)
Merhaba arkadaslar,
benim nisanlim alman, aramiz da esi yada nisanlisi ,yada erkek arkadasi yabanci olan var mi? Belki yasadigimiz kültürel sorunlari burada paylasabiliriz.
Sevgiler:teytey:
Allah Allah ikinci evliliginiz mi olacak? gordugum kadariyla cocugunuz var cunku :1shok:
Merhaba arkadaslar,
benim her hangi bir sorunum yok cok mutluyum nisanlimla,Agustos da kismetse Istanbul da dügünümüz var. Asagi-yukari 2 senedir de beraber yasiyoruz.Kisacasi evlilik icin bir nev-i prova yapiyoruz.
Cok anlayisli bir insan ve kültürme cok saygili.Umarim cocuklarimiz olunca da hersey böyle gider.
Sevgiler
medeni halinizde evli yazıyor ve bebeğiniz var bu nasıl oluyor kusura bakmayında ikinci eşinizmi olacak?
slmm ... kısmetse yakında bende bir mısırlı ile evleniyorum.... türk ve arap kültürlerinin yakınlığı... ayrıca evlilikten önce elimi bile tutmaya çekiniyor günah olduğu için... işte beni etkileyen şey bu... araplar hakkında bildiğimiz pek çok yanlış varmış meğer öyle 4 kadın olayı çarşaf olayı falan hepsi abartı... gayet modernler.. ve kadınlarını aşırı kıskanıyorlar.. bir avrupalı erkekle kıyaslanmaz bence:) herkese mutluluklaaaar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?