yabancı bır erkekle evlı degılım
esım yabancı bır bayanla evlı
yani bennnnnnn
Merhabaaaa.Benim sevgilimde BREZİLYALI :)) 1 buçuk yıldır sevgiliyiz 6 aydır da burada yaşıyor.Benim için Türkiye'ye geldi.Brezilyalıları ya da avrupalı erkekleri çok rahat sanırdık ama ne kadar her şeyi yanlış biliyormuşuz.Okadar kıskanç ki herhangi bi erkekle konuşmam bile onu acayip kıskandırıyor ve ondan başka erkekle konuşmamı istemiyor.Çok kıskanç
slmm ... kısmetse yakında bende bir mısırlı ile evleniyorum.... türk ve arap kültürlerinin yakınlığı... ayrıca evlilikten önce elimi bile tutmaya çekiniyor günah olduğu için... işte beni etkileyen şey bu... araplar hakkında bildiğimiz pek çok yanlış varmış meğer öyle 4 kadın olayı çarşaf olayı falan hepsi abartı... gayet modernler.. ve kadınlarını aşırı kıskanıyorlar.. bir avrupalı erkekle kıyaslanmaz bence:) herkese mutluluklaaaar:)
merhaba bihter_ibrahimova,insalah evlenisindir ve cok mutlusun.ben de misirliyla evlenmek isttiyorum.bana evliliyinden,misirdaki hayatindan bahs edermisin lutfen...
benim esim italyan
benim ailem ilk ogrendiginde kararima saygi duydular ama esimi taniyinca daha cok sevgi duydular,o gelmeden once onun icin hazirliklar en sevdigi yemekler falan hep ilgi konusma cabalari (= iyi ki evlenmisim oncelikle bana saygi duyuyor,egitimime yaptigim ise,hobilerime,yapmak istediklerime,kulturume aileme kisacasi her seye saygisi var.gozlerimizdeki aski disardan bakan herkes acikca farkediyor,kulturumuz farkli evet ama ortak paydamiz var hepmizi insaniz,guluyoruz agliyoruz,sevinip uzuluyoruz onun disinda milliyetcilik yapmiyoruz ve milliyetcilik nutuklari atanlari cevremizden uzaklastiriyoruz,biz sevginin dilini sectik otesi yok ki.
ben dua etmeden uyumam uyuyamam ama o kilisenin icine dugunde ya da cenazede girer,benim dini bayramlarimi kutlar cicek ve cikolatayla gelir isteyse o gun,ailemi arar mutlu bayramlar diler.en son ramazanda turkiyedeydik ve herkes oruc tutuyordu esim evin icin de yaz sicaginda su bile icmedi insanlara saygisizlik olacak diye.ben onu seviyorum ya (= iyi ki evlenmisim (=
selamlar
benim eşim de italyan
tanışmak istedim.
ben izmirdeyim.
siz?
geldigimizde gorusuruz muhakkak siz italyaya gelmiyor musunuz ?
Ben italyadayim ama ekim gibi izmire gelicez o zaman gorusur tanisiriz :)
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selamlar
benim eşim de italyan
tanışmak istedim.
ben izmirdeyim.
siz?
ben size bir şey sormak istiyorum benim eşim türk ama ben bir dönemliğine italyaya gidicem. acaba kültür nasıldır? uyum sağlayabilir miyiz? ve ilk dönemleri yalnız kalmam gerekebilir acaba yüzüğüm olduğu halde rahatsız edilir miyim yalnız kadın imajıyla :26: türkiyedeki gibi değildir herhalde, çok da heyecanlıyım, paylaşırsanız sevinirim =)
dipnot: romada kalacağım
benim erkek arkadaşım isveçli 3 yıldır birlikteyiz o işi nedeniyle sürekli türkiyeye gelip gidiyor bense her fırsatta isveçe
çok iyi giden bir ilişkimiz var kafa yapılarımız aynı hayata bakışımız beklentilerimiz paralel
ancak bir sorun var
ne ben tek kelime isveçce biliyorum ne o tek kelime türkçe
3 yıldır ingilizceyle yürüyen bir ilişkimiz var
bu şimdiye kadar sorun olmamıştı ikimiz de gayet iyi ingilizce konuşabiliyoruz ancak yakın zamanda bana evlenme teklif etti ve şimdi ikimiz de kukuma kuşu gibi düşünüyoruz
aileler nasıl konuşacak ailelerin duruma tepkisi ne olacak evlendikten sonra nerede yaşayacağız ve bunun gibi bir ton soru işareti var kafamda
öncelikle Marcus müslüman değil haliyle sünnetli de değil ve bu benim için hiç bir zaman sorun olmadı ancak aile büyükleri buna ne tepki verir? bu yaştan sonra sünnet olmasını isteyemem ondan kültürler çok farklı düğün nasıl olacak nerede olacak günün birinde çocuklarımız olursa hangi dilde konuşacaklar oğlumuz olursa sünnet olacak mı ben çok katı müslüman değilim ama sonuçta aile büyükleri imam nikahı isteyecek e haliyle onun ailesi de kilise düğünü isteyecek hepsinden öte ailesi kalkıp beni istemeye gelmeli e türkçe bilmiyorlar benimkiler epey bir ingilizce konuşabiliyor ancak marcusun ailesi bilmiyor nasıl konuşacaklar anlaşacaklar bizim geleneklerimize saygı gösterebilecekler mi sonuçta türkiyede düğün örf ve adetleri epey bir ayrıntılı benim ailem onların geleneklerine uyum gösterebilecek mi yabancıyla evlenmek bir türkle evlenmek kadar kolay olamaz nikah için neler gerekir hem orada hem burada nikah mı kıyılacak
gülerdir uyku uyumuyorum resmen bu sene okulum bitecek ve yazın evlenmek istiyor yaza ne kaldı şunun şurasında ve biz daha ailelere haber bile vermedik
ne olursunuz yabancıyla evlenen az çok benim yaşadıklarımı yaşamış olanlarınız varsa bir akıl verin:44: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?