aramızdaki düşman UYKU !

duygusaldenge

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
50
69
18
merhaba arkadaşlar. Neredeyse kafama takılan bütün soruların cevabını burada bulabiliyorum bende üye olup sıkıntı mı sizinle paylaşıp yardım almak istedim sıkıntıma gelecek olursak ben açık öğretim okuyorum çalışmıyorum yani sürekli evdeyim henüz 1,5 yıllık evliyiz ve ailemden uzağım gün boyu yalnız olmaktan çok bunaliyorum eşim geldigi vakit bi şekilde telafi ediyoruz ama asıl problem başımızı yastığa koyunca başlıyor o her sabah işe gittiği için erken kalkiyor yoruluyor uyuma vakti gelince saniyeler içinde uyuyor ben geç yatıyorum geç uyanıyorum sabah erken kakmayi denedim kalkiyorum da ama o zamanda vakit gecmiyor bunaliyorum bi ara sürekli evdeki esyalarin yerini degistiriyordum vakit geçsin diye. yani eşimin benden önce uyuması beni çökertiyo adam haklı bunye yorgun hemen uyuyor onu incitiyorum sürekli kavga çıkıyor bu konuda daha doğrusu ben kavga çıkartıyorum ama böyle olsun istemiyorum uyku hapı almayı düşündüm oda iyi bişey değilmiş bitki çayındanda nefret ederim onunla ilgili yazıları okurken üye olup size bu konuda danışmak isterim bu durumu atlatmak için neler yapabilirim

bende aynı sorun var malesef eşimde istiyoki sabah kalkıyım kahvaltı hazrlıyım ama çogu yeni evlilerde aynı sorun var sıkma canını hapa da gerek yok ben bazn hiç uyumuyorm akşama küt gitmişim düzene öyle sokuyorm ama yinede çözüm bulamadm

her gece yalnız başıma oturup yatakta dönüp durmak psikolojimi bozuyor sabaha karşı uyuyorum hem gündüz uyuyarak hayatı kaçırıyorum hemde evliligimize zarar veriyorum

Ben erkek arkadaşımla 4 - 5 gün kalmıştım. O işe gidiyordu. Aynı saatte uyuyup aynı saate uyanıyorduk. Ben ona kahvaltı hazırlayıp, gelinceye kadar da yemek yapana kadar hiç vakit kalmıyordu. Kendisi öğlen saat 3 gibi falan geliyordu gerçi. Ama ucu ucuna yetiştiriyordum ki fazla bir iş yapmamama rağmen. Siz hızlısınız belki ya da ben yavaş :)

gece 5 te bile yatsam sabah 10 da kalkıyorum öglen yemege geliyor eşim hemen yemek pişriyorum evi topluyorm işim bitiyo 1 de evden gidiyo sonra boş boş oturuyorm gerçekten ailenden kmsenn olmaması çok sıkıcı zor

Benimde 5 te geliyor eşim işten zaten saat 4 olunca tamam yemek telaşı falan geçiyor bi şekilde ama hayat çok sıradan olmaya başlıyor zamanla ders çalış evi temizle yemek yap bide mesela ben çok takıntılıyım uyuyamamin nedenlerinden biride o düşün düşün düşün binbir çeşit şey geçiyor aklımdan beynime duuurr demek istiyorum :)

aynı dert bende de var biri bişey desin sabaha kadar düşünürüm uyuyamam işte asıl sıkıntı o düşünmemeye çalışmak lazm ama olmuyor

Canım bende senin gibiyim suan eşim yanımda mışıl mışıl uyuyor bense burdayım bütün gün evdeyim tv yemrk temzlik başka işim yok bi tek perşembe cuma günleri 1buçuk saatliğine hatim içinKuran Kursuna gidiyorum okdr geceleri düşünmekten uyuyamıyorum bazen okdr cok düşünüyorumkî çocukluğuma inip ağlıyorum kendîme vok kızıyorum sabah erken kalksam öğlene kdr zor dayanıyorum eşimde çalışmama izin vermiyor çocukta yok nolcak böyle bilmiyorum offfff

Yok eşim iş yerine servis erken gidiyo kahvaltısını orda yapmayı tercih ediyo ama uyanıp onu yolcu ediyorum uykum hassastır benim uykusuzda olsam en ufak sese uyanirım uyanmak sorun değil yani
uyumak sorun:) anlıyorum ama vucudun bir sekilde buna alısmıs birde kalktıgında gunduz yapacak birseyin olmaması seni iyice sıkıyor sabah 9 da kalksam nolurki yapıcak birseyde yok deyip uyuyorsun haliyle..gunduzleri canın sıkılıyorsa kendine bir hobi edin bu ahsap boyama kavanoz tepsi vs gibi esyalardan cok cici seyler cıkarabilirsin ve gercekten zaman gecirmeyede yardımcı film izleme alıskanlıgın yoksa bunu edin gunduzleri zamanı gayet iyi doldurursu evde spor yapmaya basla platesde olabilir internetten calısma videoları var hani evde yapılabilcek cok sey var erken kalksan bile bulursun kendine birseyler..uyumak istiyorsan erken gec yatıp erken kalk bir sure ve gunduz uyuma sonrasında vucudun buna alısır..kafana birseyleri cok taktıgın icin uyumuyorsun degil aslında gunduzleri surekli evde oldugun icin sıkılıyorsun ve hep uyurken aklına kotu kotu seyler geliyordur bende de oluyor bu:)

eşi mışıl mışıl uyuyanlar olarak geceleri buna kafa yormak lazım galiba açıkçası bu konuda yalnız olmadığıma sevindim :) biz kadınlar neden detaycıyız bence mutlu olmanın formülü düz mantık geceleri beynimizi yoran şeyler hep hayatın detayları sanki bizden başka kimse bunun farkında değil gibi hissediyorum bazen :/

Başarılı bi analiz :) yani kısacası ben gündüz geçen boş vakitlerimi yaşamaktan kaçıp gece oflayip puflayip geçiriyorum :) aslında bi hobi sahibi olmak güzel hatta bi köpek almayı düşündüm sonra dedim hayvanın suçu ne onuda bunalıma sokarsin sen :))

:)) aslında kedi besleyebilirsin oların stresi alma gibi bir durumuda var ama oda uykucu birlikte uyursunuz bu sefer:))..aslında gece oturması guzeldir ya ben cok severim hatta gozumden uyku aksa bile sanki 11-12 de uyusam geceyi bosa harcıyomusum gibi geliyor ..ama evli olunca baska tabi ben olsam bende esime patlardım niye uyuyorsun diye benle otursun sabaha kadar:)..

Bizdede ayni sey oluyordu ama kavga cikartmalik ne var onu anlamadim adam erken kalkip ise gitcek sen gec uyandin diye senin keyfini cekmek zorunda mi evde butungun yatiyosun nekadar anlayissiz ve kaprisli birisin ben yatiyodum esimle yalniz uykuya dalmasin diye uykum olmasada uyuyodu o sonra kalkip tv filan izliyordum uykum gelince yine yanina yatip uyuyodum simarikligin alemi yok adam calisiyor sabahin koru kalkiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…