aramızdaki düşman UYKU !

ne kursuna gidiyosunuz ben biraz çekingen bi insanım şu kurs olayına bi adım ata bilsem herşey değişecek
Valla benim için ne kursu olduğu pek farketmez. Bilgisayar kursuna gittim ve suan muhasebe bir sonraki ingilizce istiyorum bakalım onun fiyatları biraz uçuk halk eğitimlere bakım ingilizce için sende araştır bul aç kendini gör bak hayatın düzene girecek ne kendine haksızlık yaparsın nede esine oylamak iyidir.hangi şehir bu arads

istanbul

eger uyumak istiyorsanız vucudunuzu bellı bır sure hıc kıpırdamadan yatın, vucudunuz off tusuna basılmıs gıbı kendını kapatıyormus.. bıde boyle deneyın bakalım ..

Herkes nasil yatip kalkiyorsa sende yapabilirsin. Zor olur belki ilk basta ama buna alisabilirsin.

Saglik problemi olmadiktan sonra eslerin birlikte kalkip birlite yatmalari biik beraberlik getirir bence.
bende yatıyorum esimle ama uyuyamdm mı yatakta donup duruyorm adam uyuyucaksa bile uykusu kacıyo bilmiyorm duydunuzmu bende huzursuz bacak rahatszligi var dktor oyle dedi bacagmi 1 dk sabit tutamiyirm kalkiyorm gidiyorm rahatsz olmasn diye kotu bi durum valla ama simdi duzene grdm gebeyim ve cok uykm geliyo sabahlarida kalkabiliyorm sukur ama zamnla alisiliyo

Sizde saglik sorunu varmis, bilmiyordum.
O zaman normal, dert etmeyin bile hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…