aramızdaki düşman UYKU !

:)) ben kediden korkarım köpekleri çok seviyorum insanları gerçekten anladıklarını hissettiklerini düşünüyor yani bi köpekle dertleşmek beni rahatlatır masum bakışları falan ama bahçeli bi evım olursa almayı istedim ben haps olmuş 4 duvara bari o olmasın

kopegi hergun cıkarman lazım gezdirmeye aslında sanada iyi gelir ama omur boyu sorumluluk buda tabi emin olmak lazım..evlenince bende aynı durumda olucam:)) bende kedi almak istiyorum:))

Beraber uyumak icin erkenden kalksanda , evde butun gun bisey yapmadinmi .
Gecede uykun gelmezki zaten.

kopegi hergun cıkarman lazım gezdirmeye aslında sanada iyi gelir ama omur boyu sorumluluk buda tabi emin olmak lazım..evlenince bende aynı durumda olucam:)) bende kedi almak istiyorum:))
aslında ailenden uzak bi yere gelin gitmezsen bu kadar sıkıntı çekmezsin :) bir köpeğim bile yok anlıyor musun hadi gülümse :))

aileden uzak yerde olucam bende :)) gelecekteki ben gibi duruyorsun suan
Eşim mükemmel bi insan onunla yaşadığım her an çok güzel mutlu huzurlu ama bi yanın hep eksik annenle atışmayı bile özlüyorsun babanın kokusunu özlüyorsun onları uzdugunu cahillik dönemi geliyor aklına keşke diyorsun üzülüyorsun mutluluk içinde buruk yaşıyorsun geleceğin benimki kadar mutlu ama benim ki kadar buruk olmasın inşallah

Evliliğimin ilk yıllarındakı ben anlatmişsin.ya çalişicaksın yada doğurucaksın canın

eşinle sabahleyin kalk, eşine kahvaltı hazırla,,,
zaten eşin evden çıktıkdan sonra anca kahvaltı sofrasını temizlersin iki ortalık toplarsın öğlen olur,,,
biraz oturursun,,
öğlenden sonra alışverişe çık,,, evin market alışverişini gör, bütün marketleri gez nerede ne ucuz bak,, hem aile bütçesine katkıda bulunursun hemde yürürsün,,, hem günlük sebze meyve alınınca hiç bir şey bozulmuyor,,,
bundan sıkılırsan yürüşe çık,,,
eve geldin 2-3 bulur
ondan sonra akşam yemeğini hazırlamaya başlarsın,,,
yemeği hazırladın eşini yemek kokarak mı karşılaycan, , bir banyo yaparsın saçını başını düzeltirsin,,,
a bir bakarsın akşam olmuşş,,,,

Hayatın anlamının sadece temizlik, yemek ve kocişle ilgilenmek olmadığını anlayıp ona göre hareket etmeniz lazım belli ki Bir şeylerle meşgul olun gün içinde ama size veya başkasına faydalı olabilecek işlerle ..

yalnızlıktan şikayet edenleri hiç anlayamayacağım sanırım. evlenince her şeyi beraber yapıcaz, ay ben çok sıkılırım diye düşünüyorum hatta ben. allahtan sık sık iş gezileri oluyor. gönlüme göre kitabımı okurum, filmimi izlerim, örgü falan örerim diyorum şimdiden.

yalnız değilmişim bu saat oldu e hala uyaığım. Sabaha kadar ytakta gözüm açık bekliyorum. Sürekli canımı sıkan insanların hatalarını düşünüyorum. Bunun ne kadar aptalca olduğunu bilsemde, bir süre sonra yine aynı şeyleri düşünürken buluyorum kendimi. Ve hala uyanığım

Bizde durum tam tersi, ikimizdr çalışıyoruz. Ben saat 10 u geçince uyuklamaya başlıyorum. Hatta eşimin uykusuzluk problemi vardı. Onu bile çok uyumam ile çözdük

Kendinize farklı bir hobi edinin ,ben olsam sabah eşime kahvaltı hazırlarım.Sonra spora giderim , evimiz temizler düzenlerim ,hım bu arada bebek düşünürüm :)

meraba canm tam bbizi anlatmışsın ama tam tersi eşim senin gibi ben eşin gibi 6 buçuk yıldır evliyiz eskiden daha kötüydü zamanla herşey yerine oturuyo çocuk düşünsen doğduktan sonra herşey değişecek daha iyi olcak bence eşim kahvaltısız giderdi kalkmazdım son bir kaç yıldır eşimi kahvaltıda bekliyorum uyanması giyinmesi ekmek alması akşam çoğu zaman ondan önce yatıyorum sorun olmuyo yatağa beraber gidiyoruz uykusu gelmezse ben uyuduktan sonra kalkıyo biraz zamnla düzelecek bu nedenden eşini kendini huzursuz etme.eşimde çok takıntılıydı çok ufak bi sorunda olunca sabahlara kadar uyumazdı ilaç kullandı bi süre şimdi öyle bi sıkıntısı yok

Biz de sizin gibiydik ilk yıllar. Bir kaç sene sonra çocuk olunca ya da siz işe başlayınca bu sefer eşin senin uyumandan dert yanar kesin

evliliğimin ilk günleri geldi aklıma :)
çalışmıyodum sürekli evdeydim eşim sabah gidip akşam geliyo sizinki gibi yorgun tabi dinlenmek istiyo.
komşularla samimi değildik ailem çok uzak değildi ama her dakka da gidemezdim.
gün boyu hiç konuşmadığım olurdu, hatta konuşmayı unutucam heralde derdim kendi kendime :)
sonradan okula başladım benimde hayatım yoğunlaştı çalışmaya başladım ve gerçekten yoruluyorum akşamda erkenden uyuyorum :)
bu günleri çok ararsınız çocuk olunca veya çalışmaya başlayınca :)
tadını çıkarın çıkın gezin dolaşın eşinizi de anlamaya çalışın.

klasik evliligin ilk aylari :)
dogurunca gecer
sabaha kadar oturan ben surekli koltukta siziyorum :)

ikinci bebekte yolda
esim surekli dalga geciyor uykumla

ilk aylarimizda o koltukta uyusa olay cikarirdim
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…