- 16 Aralık 2014
- 50
- 69
- 18
- Konu Sahibi duygusaldenge
-
:)) ben kediden korkarım köpekleri çok seviyorum insanları gerçekten anladıklarını hissettiklerini düşünüyor yani bi köpekle dertleşmek beni rahatlatır masum bakışları falan ama bahçeli bi evım olursa almayı istedim ben haps olmuş 4 duvara bari o olmasın:)) aslında kedi besleyebilirsin oların stresi alma gibi bir durumuda var ama oda uykucu birlikte uyursunuz bu sefer:))..aslında gece oturması guzeldir ya ben cok severim hatta gozumden uyku aksa bile sanki 11-12 de uyusam geceyi bosa harcıyomusum gibi geliyor..ama evli olunca baska tabi ben olsam bende esime patlardım niye uyuyorsun diye benle otursun sabaha kadar:)..
kopegi hergun cıkarman lazım gezdirmeye aslında sanada iyi gelir ama omur boyu sorumluluk buda tabi emin olmak lazım..evlenince bende aynı durumda olucam:)) bende kedi almak istiyorum:)):)) ben kediden korkarım köpekleri çok seviyorum insanları gerçekten anladıklarını hissettiklerini düşünüyor yani bi köpekle dertleşmek beni rahatlatır masum bakışları falan ama bahçeli bi evım olursa almayı istedim ben haps olmuş 4 duvara bari o olmasın
aslında ailenden uzak bi yere gelin gitmezsen bu kadar sıkıntı çekmezsin :) bir köpeğim bile yok anlıyor musun hadi gülümse :))kopegi hergun cıkarman lazım gezdirmeye aslında sanada iyi gelir ama omur boyu sorumluluk buda tabi emin olmak lazım..evlenince bende aynı durumda olucam:)) bende kedi almak istiyorum:))
aileden uzak yerde olucam bende :)) gelecekteki ben gibi duruyorsun suanaslında ailenden uzak bi yere gelin gitmezsen bu kadar sıkıntı çekmezsin :) bir köpeğim bile yok anlıyor musun hadi gülümse :))
Eşim mükemmel bi insan onunla yaşadığım her an çok güzel mutlu huzurlu ama bi yanın hep eksikaileden uzak yerde olucam bende :)) gelecekteki ben gibi duruyorsun suan
Evliliğimin ilk yıllarındakı ben anlatmişsin.ya çalişicaksın yada doğurucaksın canınmerhaba arkadaşlar. Neredeyse kafama takılan bütün soruların cevabını burada bulabiliyorum bende üye olup sıkıntı mı sizinle paylaşıp yardım almak istedim sıkıntıma gelecek olursak ben açık öğretim okuyorum çalışmıyorum yani sürekli evdeyim henüz 1,5 yıllık evliyiz ve ailemden uzağım gün boyu yalnız olmaktan çok bunaliyorum eşim geldigi vakit bi şekilde telafi ediyoruz ama asıl problem başımızı yastığa koyunca başlıyor o her sabah işe gittiği için erken kalkiyor yoruluyor uyuma vakti gelince saniyeler içinde uyuyorben geç yatıyorum geç uyanıyorum sabah erken kakmayi denedim kalkiyorum da ama o zamanda vakit gecmiyor bunaliyorum bi ara sürekli evdeki esyalarin yerini degistiriyordum vakit geçsin diye. yani eşimin benden önce uyuması beni çökertiyo adam haklı bunye yorgun hemen uyuyor onu incitiyorum sürekli kavga çıkıyor bu konuda daha doğrusu ben kavga çıkartıyorum ama böyle olsun istemiyorum uyku hapı almayı düşündüm oda iyi bişey değilmiş bitki çayındanda nefret ederim onunla ilgili yazıları okurken üye olup size bu konuda danışmak isterim bu durumu atlatmak için neler yapabilirim
:) siz hangisini tercih etmiştinizEvliliğimin ilk yıllarındakı ben anlatmişsin.ya çalişicaksın yada doğurucaksın canın
eşinle sabahleyin kalk, eşine kahvaltı hazırla,,,merhaba arkadaşlar. Neredeyse kafama takılan bütün soruların cevabını burada bulabiliyorum bende üye olup sıkıntı mı sizinle paylaşıp yardım almak istedim sıkıntıma gelecek olursak ben açık öğretim okuyorum çalışmıyorum yani sürekli evdeyim henüz 1,5 yıllık evliyiz ve ailemden uzağım gün boyu yalnız olmaktan çok bunaliyorum eşim geldigi vakit bi şekilde telafi ediyoruz ama asıl problem başımızı yastığa koyunca başlıyor o her sabah işe gittiği için erken kalkiyor yoruluyor uyuma vakti gelince saniyeler içinde uyuyorben geç yatıyorum geç uyanıyorum sabah erken kakmayi denedim kalkiyorum da ama o zamanda vakit gecmiyor bunaliyorum bi ara sürekli evdeki esyalarin yerini degistiriyordum vakit geçsin diye. yani eşimin benden önce uyuması beni çökertiyo adam haklı bunye yorgun hemen uyuyor onu incitiyorum sürekli kavga çıkıyor bu konuda daha doğrusu ben kavga çıkartıyorum ama böyle olsun istemiyorum uyku hapı almayı düşündüm oda iyi bişey değilmiş bitki çayındanda nefret ederim onunla ilgili yazıları okurken üye olup size bu konuda danışmak isterim bu durumu atlatmak için neler yapabilirim
meraba canm tam bbizi anlatmışsın ama tam tersi eşim senin gibi ben eşin gibi 6 buçuk yıldır evliyiz eskiden daha kötüydü zamanla herşey yerine oturuyo çocuk düşünsen doğduktan sonra herşey değişecek daha iyi olcak bence eşim kahvaltısız giderdi kalkmazdım son bir kaç yıldır eşimi kahvaltıda bekliyorum uyanması giyinmesi ekmek alması akşam çoğu zaman ondan önce yatıyorum sorun olmuyo yatağa beraber gidiyoruz uykusu gelmezse ben uyuduktan sonra kalkıyo biraz zamnla düzelecek bu nedenden eşini kendini huzursuz etme.eşimde çok takıntılıydı çok ufak bi sorunda olunca sabahlara kadar uyumazdı ilaç kullandı bi süre şimdi öyle bi sıkıntısı yokmerhaba arkadaşlar. Neredeyse kafama takılan bütün soruların cevabını burada bulabiliyorum bende üye olup sıkıntı mı sizinle paylaşıp yardım almak istedim sıkıntıma gelecek olursak ben açık öğretim okuyorum çalışmıyorum yani sürekli evdeyim henüz 1,5 yıllık evliyiz ve ailemden uzağım gün boyu yalnız olmaktan çok bunaliyorum eşim geldigi vakit bi şekilde telafi ediyoruz ama asıl problem başımızı yastığa koyunca başlıyor o her sabah işe gittiği için erken kalkiyor yoruluyor uyuma vakti gelince saniyeler içinde uyuyorben geç yatıyorum geç uyanıyorum sabah erken kakmayi denedim kalkiyorum da ama o zamanda vakit gecmiyor bunaliyorum bi ara sürekli evdeki esyalarin yerini degistiriyordum vakit geçsin diye. yani eşimin benden önce uyuması beni çökertiyo adam haklı bunye yorgun hemen uyuyor onu incitiyorum sürekli kavga çıkıyor bu konuda daha doğrusu ben kavga çıkartıyorum ama böyle olsun istemiyorum uyku hapı almayı düşündüm oda iyi bişey değilmiş bitki çayındanda nefret ederim onunla ilgili yazıları okurken üye olup size bu konuda danışmak isterim bu durumu atlatmak için neler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?