aramızdaki düşman UYKU !

çok teşekkür ederim ben çocuk gelişimi okuyorum zaten bu çok güzel bi tecrübe olur benim için :)

Kendine bir hobi belirleye bilirsin mesela neyi yapmaktan hoşlanıyorsanız kurslara katılın halk eğitimin falan hem bir meşgaleniz daha olmuş olur hemde kendinize ayıracağınız bir vaktiniz olmuş olur :)

Aöf' den okuyarak çalışabilirsiniz aslında böyle tanıdıklarım çok yaşadığınız yere de bağlı elbette, bende uyku bozukluğu yaşıyorum işe giderken üstelik, uykuya dalış sürem çok uzun 11 olmadan yatıp, 2' yi 3' ü bile bulabiliyor uyumam, en büyük sıkıntı kendi çevrenden uzak olmak aslında, ben ailemle aynı şehir de ama farklı bir semtte olacağım, çalıştığım yerden dolayı tercih ediyorum, çalışmayıp semt/ilçe değiştirsem benim içinde çok zor olurdu diye düşünüyorum.

Kitap okumayı çok severim ben, kendi işyerimizde işlerin durgun olduğu zamanlar da her gün 300 sayfa, 500 sayfalık kitaplar okuyabiliyordum. Boş vakitlerinizi çok faydalı bir şekilde de değerlendirmiş olursunuz.

benim eşim evde bütün gün.
biz şöyle bi yöntem bulduk
sabahları benle beraber kalkıyor kahvaltı yapıyoruz beni yürüyerek iş yerime bırakıyor eve dönüyor.
bütün gün evde. akşam da yatmadan önce onu yoracak aktiviteler (!) yapıyoruz sonra uyuyuveriyor.

haklısınız ben bunları hiç yapmıyorum alışverişe hep eşimle gidiyoruz kendimi hapsetmiş gibi hissettim şu an teşekkür ederim farkındalık sağladığınız için
hem alışveriş işini siz hallederseniz, hafta sonları da eşiniz ile ikinize kalır,,, hemde o zaman dedeiğim gibi bütçeye baya bir katkı oluyor çünkü herşeyin fiyatı her yerde farklı :))

Hazirlayiver sende. Calismiyorsan hele ne var ki bunda.

Ehaa da bizim 4.5 yil onceki halimiz.
Canim benim gun icinde yorulacak biseyler yapmazsan cozumu yok bu isin. Ben artik tartismaktan bikmistim yazik adama neler ettim bak simdi aklima geldi de utandim. Ben uyumadan uyuma, sana gicik oluyorum nasil bu kadar rahat uyuyabiliyorsun, hic bisey demesem yatarken durtukleyip caktirmadan uyarirdim. Soyle bisey bulduk . Ortalama bir saat belirledik. Atiyorum 23.30 o saatten once ben uyumasina musade etmiyordum. O saatten sonra da o beni kale almayip uyuyordu. Bir de bende hipotroidi cikmisti hepten kecileri kaciriyordum. Hipotroidi hastalari uykuya dalmakta gucluk cekermis. Dr. Sikayetleri sayarken boyle boyle oluyordur diye bu uyku olayini soyledigi anda esim atlamisti heh evet aynnen oyle oluyor diye ki dr. Daha ciddi durumlari sayarken hic giki cikmamisti. Ne cektirmisim adama bee

Bende kac yillik evliyim bebiste yok ilk yil calismadim is bulamadigim icin evde puzle yaptim eskiden yayinlanan sevdigim dizileri tekrar izledim kk forumlada o bos zamanlarimda tanistim O zamanlarda ayni bu sorunlarim vardi is buldum bi sure calistim yorgunluktan oluyordum ama esim benden once uyuyordu yine
Ay adami ozluyorum koca gun is yerinde aksam iki laf edicem yok uyuyor
Yani kisacasi calismakta bu olaya cozum degil tek cozum kocalar uyumayacak cunku bende uzaktayim ne arkadasin var ne akrabage

Bende çektiriyorum galiba şimdiden utanmaya başlayim en iyisi :))

Bence bu sorunu aşmalısınız çünkü gerçekten çokkk zarar veriyor evliliklere..Adam uyumakta haklı,sonuçta sabah erken kalkıyor.Siz de sabah erken kalkın ve en önemlisi vücudunuzu yorun.Yorulmayınca uyuyamazsınız..

yalnızlık cok
yalnızlık çok etkiliyor gercekten insanın hayatını

Eeee ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum,hiç de etkilenmiyorum..Yaz tatillerinde benim de uyku sorunum oluyor çünkü hiçbişey yapmadan evde vakit geçiriyorum.Kendini yoracak bişeyler bulmalısın..
haklısınız dünden beri aldığım tavsiyeleri yarın hayata geçiriyorum inşallah çözüme ulaşırım :)

Slm arkadaşlar bende aileden uzak olanlardan. Aile uzak arkadaş uzak doğal olarak tüm ilgi eşinize yöneliyor. Baktım olacak gibi değil kendimi oylamaya şeylerle uğraşıyorum hergün en uzak markete gidip alışveriş yapıyorum pazara gidiyorum faturaları kesinlikle ben gider öderim kurslara gidiyorum mesela suan haftanın 3 günü kurs var kendimizi bir şekilde eglendirmeliyiz

ne kursuna gidiyosunuz ben biraz çekingen bi insanım şu kurs olayına bi adım ata bilsem herşey değişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…