- 16 Aralık 2014
- 50
- 69
- 18
- Konu Sahibi duygusaldenge
-
çok teşekkür ederim ben çocuk gelişimi okuyorum zaten bu çok güzel bi tecrübe olur benim için :)oncelikle gonullu olarak calismak istediginiz kurumu belirleyip sitesinden oturdugunuz yere en yakin olan birimi bulun.ornegin tegv diyelim.orda gonullu olmak icin gittignizde kaydinizi alirlar,her 8 haftada bir(ben calisirken oyleydi) donemleri yenilenir.yeni donem baslamadan sizi kisa bi egitimden gecirirler,cocuklara nasil davranmali,kavga ettikleri an nasil ayirmali vs..sonrasinda siz hangi etkinlikte cocuklarla bi arada olmak istediginize karar veriyorsunuz,matematik,bilgisayar,drama gibi bi suru alan var.gelebileceginiz saatleri soyluyorsunuz 8 hafta boyunca etkinliklerine katilip cocuklari yonlendiriyorsunuz.tabi size rehber niteliginde klavuzlar mufredat,oyuncak,arac gerec gibi seyleri kurum sagliyor.sitesine burdan bakabilirsiniz.
http://www.tegv.org/tr
Eşim mükemmel bi insan onunla yaşadığım her an çok güzel mutlu huzurlu ama bi yanın hep eksikannenle atışmayı bile özlüyorsun babanın kokusunu özlüyorsun onları uzdugunu cahillik dönemi geliyor aklına keşke diyorsun üzülüyorsun mutluluk içinde buruk yaşıyorsun geleceğin benimki kadar mutlu ama benim ki kadar buruk olmasın inşallah
hem alışveriş işini siz hallederseniz, hafta sonları da eşiniz ile ikinize kalır,,, hemde o zaman dedeiğim gibi bütçeye baya bir katkı oluyor çünkü herşeyin fiyatı her yerde farklı :))haklısınız ben bunları hiç yapmıyorum alışverişe hep eşimle gidiyoruz kendimi hapsetmiş gibi hissettim şu an teşekkür ederim farkındalık sağladığınız için
Hazirlayiver sende. Calismiyorsan hele ne var ki bunda.bende aynı sorun var malesef eşimde istiyoki sabah kalkıyım kahvaltı hazrlıyım ama çogu yeni evlilerde aynı sorun var sıkma canını hapa da gerek yok ben bazn hiç uyumuyorm akşama küt gitmişim düzene öyle sokuyorm ama yinede çözüm bulamadm
ben şikayet mi ediyorm sadece uyuyamiyorm ve kalkamiyorm diyorumHazirlayiver sende. Calismiyorsan hele ne var ki bunda.
Ben ilk birkac sene çalişmayı sonra ondada sıkılıp doğurmaya karar verdim.böylelikle bir baktım ki 7 yıl bitmek üzere:) siz hangisini tercih etmiştiniz
Bende çektiriyorum galiba şimdiden utanmaya başlayim en iyisi :))Ehaa da bizim 4.5 yil onceki halimiz.
Canim benim gun icinde yorulacak biseyler yapmazsan cozumu yok bu isin. Ben artik tartismaktan bikmistim yazik adama neler ettim bak simdi aklima geldi de utandim. Ben uyumadan uyuma, sana gicik oluyorum nasil bu kadar rahat uyuyabiliyorsun, hic bisey demesem yatarken durtukleyip caktirmadan uyarirdim. Soyle bisey bulduk . Ortalama bir saat belirledik. Atiyorum 23.30 o saatten once ben uyumasina musade etmiyordum. O saatten sonra da o beni kale almayip uyuyordu. Bir de bende hipotroidi cikmisti hepten kecileri kaciriyordum. Hipotroidi hastalari uykuya dalmakta gucluk cekermis. Dr. Sikayetleri sayarken boyle boyle oluyordur diye bu uyku olayini soyledigi anda esim atlamisti heh evet aynnen oyle oluyor diye ki dr. Daha ciddi durumlari sayarken hic giki cikmamisti. Ne cektirmisim adama bee
yalnızlık cokBence bu sorunu aşmalısınız çünkü gerçekten çokkk zarar veriyor evliliklere..Adam uyumakta haklı,sonuçta sabah erken kalkıyor.Siz de sabah erken kalkın ve en önemlisi vücudunuzu yorun.Yorulmayınca uyuyamazsınız..
yalnızlık çok etkiliyor gercekten insanın hayatınıBende kac yillik evliyim bebiste yok ilk yil calismadim is bulamadigim icin evde puzle yaptim eskiden yayinlanan sevdigim dizileri tekrar izledim kk forumlada o bos zamanlarimda tanistimO zamanlarda ayni bu sorunlarim vardi is buldum bi sure calistim yorgunluktan oluyordum ama esim benden once uyuyordu yine
Ay adami ozluyorum koca gun is yerinde aksam iki laf edicem yok uyuyor
Yani kisacasi calismakta bu olaya cozum degil tek cozum kocalar uyumayacak cunku bende uzaktayim ne arkadasin var ne akrabage
Eeee ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum,hiç de etkilenmiyorum..Yaz tatillerinde benim de uyku sorunum oluyor çünkü hiçbişey yapmadan evde vakit geçiriyorum.Kendini yoracak bişeyler bulmalısın..yalnızlık cok
yalnızlık çok etkiliyor gercekten insanın hayatını
haklısınız dünden beri aldığım tavsiyeleri yarın hayata geçiriyorum inşallah çözüme ulaşırım :)Eeee ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum,hiç de etkilenmiyorum..Yaz tatillerinde benim de uyku sorunum oluyor çünkü hiçbişey yapmadan evde vakit geçiriyorum.Kendini yoracak bişeyler bulmalısın..
bitki çaylarını hiç sevmem :) öneriniz için teşekkürler :)İeii adaçayııı
ne kursuna gidiyosunuz ben biraz çekingen bi insanım şu kurs olayına bi adım ata bilsem herşey değişecekSlm arkadaşlar bende aileden uzak olanlardan. Aile uzak arkadaş uzak doğal olarak tüm ilgi eşinize yöneliyor. Baktım olacak gibi değil kendimi oylamaya şeylerle uğraşıyorum hergün en uzak markete gidip alışveriş yapıyorum pazara gidiyorum faturaları kesinlikle ben gider öderim kurslara gidiyorum mesela suan haftanın 3 günü kurs var kendimizi bir şekilde eglendirmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?