- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
adı üzerinde teyze çokta takılma var böyle işgüzar yaşlı teyzelerKızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.
Kızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.
artık kızlara koca böylemi aranıyor.nesi sıradan.bana göre edepsizlikSana hiç aday talip olmadı mı ?
Neden yargıdan ki çok sıradan bişey.
niye öyle diyosun themisara yapıp sevap kazanacaktır aklınca ne yapsın kadın
maksat yuva kurmak
öyle ama yaşlıların çoğu öyle düşünür sen şuan kıskançlığından bu kadar tepki veriyorsunniye öyle diyosun themis
teyze ben yakında evlenicem demiş.bu ne dediğini bilmez teyzeler çok moralimi bozuyor.bu 2. oldu.öyle ama yaşlıların çoğu öyle düşünür sen şuan kıskançlığından bu kadar tepki veriyorsun
önemli olan sevgilinin tavrı teyze söyler eder karşılık alır mı ona takılmak gerek
yarın öbür gün filanca teyze sana da talip çıkarabilir şu yeğenim şu tanıdığım var diye
Sevgilin niye gelip bunu sana söylüyorKızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.
anlattı öyle .markette birşey olursa bana da anlat dedim ondan heralde.Sevgilin niye gelip bunu sana söylüyor
artık kızlara koca böylemi aranıyor.nesi sıradan.bana göre edepsizlik
oğlan yakınları söylerde .kız yakınları böyle damat adayı ararmı çok yanlş geliyo banasevgilin niye sana söyledi ki bunu?
o hoş olmamış bence. itici yani aa bak benim talibim çok der gibi
bi yandan da takılma çok, teyzeler öyle ya..
mesela ben annemin gününe gitmiştim 4 aylık hamileydim
kadın dünür olalım demiş anneme benim için.
(6. aya kadar karnım yok denecek kadar küçüktü)
tabi belli değil hamileliğim ama yani höst derler insana
annem de benim kızım evli ve hamile demiş kadın şok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?