aranan teyze.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.

adı üzerinde teyze çokta takılma var böyle işgüzar yaşlı teyzeler

Ne güzel işte sevgilin beğeniliyor.
Ben olsam güler geçerdim.
Bunun için sinirini bozma

niye öyle diyosun themis
öyle ama yaşlıların çoğu öyle düşünür sen şuan kıskançlığından bu kadar tepki veriyorsun

önemli olan sevgilinin tavrı teyze söyler eder karşılık alır mı ona takılmak gerek

yarın öbür gün filanca teyze sana da talip çıkarabilir şu yeğenim şu tanıdığım var diye

Valla genelde teyzeler,yengeler,halalar vs vs gibi genelde böyle ara ara yoklamalar yapıp bazende çok mutlu evliliklerin temelini atabiliyorlar.Önceden öyleydi şimdi de böyle devam yani klasiklerden bir nevi,erkek arkadaşınız da açık ve net bir şekilde teyzecim benim kalbimin sultanı var nasipse evleneceğim diyebilirdi.Size yansıtmış çünkü kıskandırmak istiyor yada ilgi alaka...

teyze ben yakında evlenicem demiş.bu ne dediğini bilmez teyzeler çok moralimi bozuyor.bu 2. oldu.

Sevgilin niye gelip bunu sana söylüyor

sevgilin niye sana söyledi ki bunu?
o hoş olmamış bence. itici yani aa bak benim talibim çok der gibi
bi yandan da takılma çok, teyzeler öyle ya..
mesela ben annemin gününe gitmiştim 4 aylık hamileydim
kadın dünür olalım demiş anneme benim için.
(6. aya kadar karnım yok denecek kadar küçüktü)
tabi belli değil hamileliğim ama yani höst derler insana
annem de benim kızım evli ve hamile demiş kadın şok!

Başlık yanlış. Aranılan damat adayı, olmalıydı.
İşi gücü de iyi diyor teyze. O kadar yaşlı ve kanaatkar

oğlan yakınları söylerde .kız yakınları böyle damat adayı ararmı çok yanlş geliyo bana

Diğer konularını az çok hatırlıyorum erkek arkadaşın bayağı sorunlu bir tip yalnız

seni kıskandırmak için özellikle damarına basmış söylemiş olma ihtimali olması çok yüksek

yoksa öyle büyütülecek bir mesele değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…