- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Hahahhaaa Allah sizi ne güldüm kadın renk değiştirmiştirsevgilin niye sana söyledi ki bunu?
o hoş olmamış bence. itici yani aa bak benim talibim çok der gibi
bi yandan da takılma çok, teyzeler öyle ya..
mesela ben annemin gününe gitmiştim 4 aylık hamileydim
kadın dünür olalım demiş anneme benim için.
(6. aya kadar karnım yok denecek kadar küçüktü)
tabi belli değil hamileliğim ama yani höst derler insana
annem de benim kızım evli ve hamile demiş kadın şok!
öyle ama eskiden telefon flört bilmem ne çok yokmuş yani evlilikler de çoğunlukla bu şekilde oluyomuş.oğlan yakınları söylerde .kız yakınları böyle damat adayı ararmı çok yanlş geliyo bana
bana söylemesi mi :) gülerek söyledi ne var bunda dedi.bilemedimöyle ama eskiden telefon flört bilmem ne çok yokmuş yani evlilikler de çoğunlukla bu şekilde oluyomuş.
diyorum ya sevgilinin tavrı çirkin bence burda..
biri de bana anlatmıştı bu tarz bi olay.Hahahhaaa Allah sizi ne güldüm kadın renk değiştirmiştirAklıma arkadaşımı getirtiniz.Onu da eşinden istemişlerdi abisi sanıp sonra adam gelenleri Allah ne verdiyse
önemsiz bi ayrıntılı old için :)))Yesil temali marketin konuyla ne ilgisi var. Niye kimse sormamis. Bi tek ben mi anlamamisim. Deli sorular
evet. kıskandırmak ilgi çekmek için yapılmış gibime geldi.bana söylemesi mi :) gülerek söyledi ne var bunda dedi.bilemedim
artık kızlara koca böylemi aranıyor.nesi sıradan.bana göre edepsizlik
saçma bi kıskançlık oldu sanırım benimki.görmüyorum uzun zamandır birde .o istanbulda ben uzaktayım.endişe sanırım dürttüAşırı mı kıskançsın?
Evet sıradan. Gayet eskilerin kafası işte. Yani bu da onu sıradanlaştırıyor. ARTIK böyle bulunmuyor. Ama bundan hala vazgeçmeyen aileler var.
Bknz.görücü usulü evlenen çiftler. Bu kadar büyütecek bir şey yok.
Sevgilin hemen değerlendirmeye mi alacak yani?
2 yıldan fazladır evliyim geçen bir nişanda damadın halası oğlu için talip olmuş bana. Teyzem gözünü nasıl kararttıysa parmağımda ki yüzüğü bile farketmemiş. Bunu duyunca eşime de söyledim baya güldük hatta. Ne yapalım yani?
Uzulecegini dusunmedimi hicanlattı öyle .markette birşey olursa bana da anlat dedim ondan heralde.
ne var bunda diyor.üzüldüm sinirlendim.şimdi arkadaşlar da ne var bunda dedi burda.sanırım hata bende diyorum.Uzulecegini dusunmedimi hic
saçma bi kıskançlık oldu sanırım benimki.görmüyorum uzun zamandır birde .o istanbulda ben uzaktayım.endişe sanırım dürttü
reklam olmasın diye isim vermedim.Yeşil temalı market ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?