- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
sevgilin de hemen anlatmış az kıskansın diyeKızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.
Kapi kapi gezen bile var ohooooo kiz arayan:)artık kızlara koca böylemi aranıyor.nesi sıradan.bana göre edepsizlik
biraz fazla kıskancız galibaartık kızlara koca böylemi aranıyor.nesi sıradan.bana göre edepsizlik
hihih olabilir :)))biraz fazla kıskancız galiba
yani sevgilinin sana bunu anlatmasına takılmıyorsun da teyzeye takılıyorsun öyle mi??
o teyzeyi bul ve hesap sor!
ne var ki bende çalışırken çok tatlı bi kadın geldi yanıma muhabbete başladık sonra oğlunu falan anlattı ,evlendirmek istiyormuşKızlar benim 6 yıllık bi ilişkim var.sevgilim markette çalışıyor istanbulda bilindik şu yeşil teması olan.bizim memleketli bi teyze aynen şu şekilde; oğlum benim bi yiğen var onu sana yapıyım mı demiş. ne kadar sinirim bozuldu.artık koca böyle mi aranıyor ? belki çocuk evli belki nişanlı edepsizliğin daniskası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?