- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Konu sahibi kız kardeşinin darp edilmediğini kocasına iftira attıklarını söylemişti. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Kamera kayıtlarında her şey ortadaysa kız kardeşinin de darp edildiğini ispatlamışlardırHanımefendi kendiniz demişsiniz iki yorum öncesinde darp süsü verdi diye daha ne yazdığınızı hatırlamıyorsunuz.İşin içinde bu kadar yalan dolan olunca hatırlamak zor oluyor tabi
Yok çekmiyoruz Allah belasını versinHiç mi TV izlemiyorsunuz, toplum artık kadına şiddetten bıktı. Sizde bir herife yapışmış bırakmasın diye özkardeşiniz olan bir kızın tartaklanmasına razısınız yani?
Hiç kibar olamicam 2niz de birbirinizden iğrenç ve şerefsiz insanlarsınız. Aileye de yazıklar olsun. Kardeş de umarım davayı çekmez o 2 ayaklı ayı hakkettiği cezayı alır
İstersen çek. Valla bak. Nasılsa kocanın işlediği suçun kesin delilleri varmış. Kurtuluşu yok. İyi bari birkaç yıllığına HAGB alır da bir süre kafanız rahat eder işte. İnfazını yakmamak için elleşmez daha kimseye çünkü.Evet herkes öyle bir üzerme geldi ki ama cok haklılar bir şey diyemedim ki evladım için geri çekmeyeceğim
Yalan soylediginizi mahkemede nasil savunacaksiniz?Sorun yok kamera kayıtları her şey mahkemede figüran koyamayacağımıza göre.
Ama darp olmadıysa raporu nasıl almış kardeşi? Ben de ona takıldım. Şu kocalar kadar Kıymetli olamıyoruzKonu sahibi kız kardeşinin darp edilmediğini kocasına iftira attıklarını söylemişti. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Kamera kayıtlarında her şey ortadaysa kız kardeşinin de darp edildiğini ispatlamışlardır
Gebersinİstersen çek. Valla bak. Nasılsa kocanın işlediği suçun kesin delilleri varmış. Kurtuluşu yok. İyi bari birkaç yıllığına HAGB alır da bir süre kafanız rahat eder işte. İnfazını yakmamak için elleşmez daha kimseye çünkü.
Acıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemedi
Kemalin yapmaz iyi değildim ayrilacagi için iftira attim derYalan soylediginizi mahkemede nasil savunacaksiniz?
Yapmaaaaaa , Mune is watching ...Hiç mi TV izlemiyorsunuz, toplum artık kadına şiddetten bıktı. Siz de bir herife yapışmış bırakmasın diye özkardeşiniz olan bir kızın tartaklanmasına razısınız yani?
Hiç kibar olamicam 2niz de birbirinizden iğrenç ve şerefsiz insanlarsınız. Aileye de yazıklar olsun. Kardeş de umarım davayı çekmez o 2 ayaklı ayı hakkettiği cezayı alır
Kesinlikle darp raporu da vardır. Konu sahibi üstüne gittiğimiz için iftira attık diyorAma darp olmadıysa raporu nasıl almış kardeşi? Ben de ona takıldım. Şu kocalar kadar Kıymetli olamıyoruz
Öyle deme o çocuğunun babası sen onu nasıl seviyorsun buradakilerin gazına gelme etme eyleme gebersinmis günah yarın birgün nasıl olsa başka konu açıp gelcen ters düşme kendienGebersin
Tabiki var rapor zaten bunu belirttimKesinlikle darp raporu da vardır. Konu sahibi üstüne gittiğimiz için iftira attık diyor
Yok canım merak etme cok haklısınızÖyle deme o çocuğunun babası sen onu nasıl seviyorsun buradakilerin gazına gelme etme eyleme gebersinmis günah yarın birgün nasıl olsa başka konu açıp gelcen ters düşme kendien
O zaman cezasını çekecek o pislikTabiki var rapor zaten bunu belirttim
Veremezler zatenO hangi doktormuş ya öyle konu sahibi ? Kafasına göre darp raporu vermiş çok ilginç
E o zaman kardeşin de dayak yemiş? İnsana durduk yere verilmez darp raporu.Tabiki var rapor zaten bunu belirttim
Kamerada ne var tam olarak? Kardeş dayak yedi mi yemedi mi? Her şey yalan mı gerçek mi? Darp raporu alındı mı? Şok şok şok. Birazdan....Hanımefendi bu kardeşimin davası benim değil anlatabiliyor muyum zaten kamerada her şey gözüküyor şiddet var mı yok ben istesem de yalan söyleyemem ki orda belli zaten kavga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?