• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat var mı acil bir şey sormam gerekiyor ceza davası?

Hanımefendi kendiniz demişsiniz iki yorum öncesinde darp süsü verdi diye daha ne yazdığınızı hatırlamıyorsunuz.İşin içinde bu kadar yalan dolan olunca hatırlamak zor oluyor tabi
Konu sahibi kız kardeşinin darp edilmediğini kocasına iftira attıklarını söylemişti. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Kamera kayıtlarında her şey ortadaysa kız kardeşinin de darp edildiğini ispatlamışlardır

Hiç mi TV izlemiyorsunuz, toplum artık kadına şiddetten bıktı. Sizde bir herife yapışmış bırakmasın diye özkardeşiniz olan bir kızın tartaklanmasına razısınız yani?

Hiç kibar olamicam 2niz de birbirinizden iğrenç ve şerefsiz insanlarsınız. Aileye de yazıklar olsun. Kardeş de umarım davayı çekmez o 2 ayaklı ayı hakkettiği cezayı alır
Yok çekmiyoruz Allah belasını versin

Evet herkes öyle bir üzerme geldi ki ama cok haklılar bir şey diyemedim ki evladım için geri çekmeyeceğim
İstersen çek. Valla bak. Nasılsa kocanın işlediği suçun kesin delilleri varmış. Kurtuluşu yok. İyi bari birkaç yıllığına HAGB alır da bir süre kafanız rahat eder işte. İnfazını yakmamak için elleşmez daha kimseye çünkü.

Konu sahibi kız kardeşinin darp edilmediğini kocasına iftira attıklarını söylemişti. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Kamera kayıtlarında her şey ortadaysa kız kardeşinin de darp edildiğini ispatlamışlardır
Ama darp olmadıysa raporu nasıl almış kardeşi? Ben de ona takıldım. Şu kocalar kadar Kıymetli olamıyoruz😬

İstersen çek. Valla bak. Nasılsa kocanın işlediği suçun kesin delilleri varmış. Kurtuluşu yok. İyi bari birkaç yıllığına HAGB alır da bir süre kafanız rahat eder işte. İnfazını yakmamak için elleşmez daha kimseye çünkü.
Gebersin

Acıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemedi

Eminiz öyledir. Yalancı şahitlik var, kıvırma var, kardeşe şiddet var, kadına şiddet var siz hala mahkemede yalan söylemeye Allahtan korkmazsınız??

Hiç mi TV izlemiyorsunuz, toplum artık kadına şiddetten bıktı. Siz de bir herife yapışmış bırakmasın diye özkardeşiniz olan bir kızın tartaklanmasına razısınız yani?

Hiç kibar olamicam 2niz de birbirinizden iğrenç ve şerefsiz insanlarsınız. Aileye de yazıklar olsun. Kardeş de umarım davayı çekmez o 2 ayaklı ayı hakkettiği cezayı alır :KK53:
Yapmaaaaaa , Mune is watching ...

Hanımefendi bu kardeşimin davası benim değil anlatabiliyor muyum zaten kamerada her şey gözüküyor şiddet var mı yok ben istesem de yalan söyleyemem ki orda belli zaten kavga

Hanımefendi bu kardeşimin davası benim değil anlatabiliyor muyum zaten kamerada her şey gözüküyor şiddet var mı yok ben istesem de yalan söyleyemem ki orda belli zaten kavga
Kamerada ne var tam olarak? Kardeş dayak yedi mi yemedi mi? Her şey yalan mı gerçek mi? Darp raporu alındı mı? Şok şok şok. Birazdan....

Back
X