- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Şizofrense demek kiBu konuyu actigi nicki basliktaki alintilarda duruyor zaten, eymen92li bir sey.
Su an gorunen nickin bdvde bir suru eski konusu gorunuyor. Konu sahibi eymen ve meltem diye iki nick sahibiymis, su an ikisi birleştirilmiş ve eymenin butun başlıkları mesajları meltemin altinda gorunuyor.
Hadi iki uyelikle konu açmayi anlarim da kendi nickinle kendi konunda baskasi gibi kendini savunmak nedir ya. Bir de evladina uzuldum falan demis.
Allah hanfendinin ailesine sabır versin.MeltemMelo uyeligi ile ayni kisiyseniz esiniz zaten en basindan beri cevreye karsi tehdit olusturuyor. Isminizi unutmuyorum cunku esiniz daha once silahla kardesinize ve annenize kapiyi acmisti, korkup kacmistiniz. Babanizla birbirinize girmislerdi bir dava olayiniz daha vardi. Size siddet uyguluyordu. Simdi de kardesiniz... Bu adami bu kadar degerli kilan ne? Kendinizden, ailenizden, yasaminizdan bile vazgececek kadar nasil onemli oluyor onun hayatinizda olmasi? Gercekten anlayamiyorum.
Evet gerçekten konu sahibinin psikolojisi bozuk farkındaysanız cok tepki alınca yalan söyleyip susturmak istemiş sonra kendi itiraf etti Zaten darp gerçekleşmiş . İnşallah hakkında en hayırlısı olur ben evladına üzüldüm .
Tambirmalım sendromuay konu sahıbı ıcın daha bır dakıka once normal degılsınız yazmıstım
kendı actıgı konusuna baska nıckle kendı kendıne yorum da yapmıs
yazıkbu hastalıgın adı neydı ?
Tepkilerden sonra da “aslında vurmadı da biz vurmuş gibi davrandık” açıklaması geldi. Nereden bakarsak elimizde kalıyor.Avukatim ve kocasi icin darp edilen kiz kardesini (bana gore) satan, yari yolda birakan siz ve sizin gibilere yardimci olmayi, fikir vermeyi ve hatta gercek hayatta kadina siddet uygulanan bir davanin herhangi bir asamasinda avukatlik yapmayi reddediyorum.
Siz ve sizin zihniyetinizdeki ablalar, anneler, kayinvalideler vb hemcinslerim oldugu surece kadina siddet bitmez maalesef
sonradan okudum, yanlislikla vurmus sanirim. Olsun fikrim degismiyor, o kadar yakinda bir kadin varsa eline koluna bacagina mukayyet olacak erkek kisisi
edit: ekleme
Bu kullanicinin adi eymendi, konu acildiktan sonra ban yemisti. nasil oluyor simdi meltemmelo olmus. Bi bakar misiniz?Mune
Kazen açıklamış lakin siz kullanıcı adı değişikliği yapıldı zannetmişsiniz, teknik sorunlar nedeniyle kullanıcı adı değişikliği yapılmıyor, burada yaşanan İsim değişikliği değil ve inanın işlemin ne olduğunu öğrenince özellikle 2. üyelik alan ve 2. üyelik kurallarına uymayanlar Kazen kabusum olmasın diyecek:)bende iki üyelik sandım ama isim değişmiş nasıl oldu ki..
Mune ellere varda bize yok mu nick değişikliği
4 tane hesabın olunca ve ikinci üyelik kurallarına uymayınca böyle sonuçlar olur.
Kazen açıklamış lakin siz kullanıcı adı değişikliği yapıldı zannetmişsiniz, teknik sorunlar nedeniyle kullanıcı adı değişikliği yapılmıyor, burada yaşanan İsim değişikliği değil ve inanın işlemin ne olduğunu öğrenince özellikle 2. üyelik alan ve 2. üyelik kurallarına uymayanlar Kazen kabusum olmasın diyecek:)
Kazen ne demiş:
4 Üyeliği tek bir üyelik altında birleştirmiş, İsim değişikliği yapmamış.
bu şey değil mi? Imm, fake hesabından kendine methiyeler dizen ünlü hahhahahahhahahEvet gerçekten konu sahibinin psikolojisi bozuk farkındaysanız cok tepki alınca yalan söyleyip susturmak istemiş sonra kendi itiraf etti Zaten darp gerçekleşmiş . İnşallah hakkında en hayırlısı olur ben evladına üzüldüm .
bu da mı gol değil
hem de son sayfadaymış kazenin mesajı görmemişim valla:)
nasıl fokuslandıysam isim değişikliğine
-Bu yakışıklı da kim?bu şey değil mi? Imm, fake hesabından kendine methiyeler dizen ünlü hahhahahahhahah
yakışıklı dirkenn yoksam irkekkk üyemisin .olamazzz ne zamandır konuşuyoruz şurada kanki bile sayılırdık yıkıldım şimdi bakkk-Bu yakışıklı da kim?
-Aaa benmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?