- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Iftira davasını göze alıp, mesleğini riske atar mi? Dediginiz tazminat davası da çok bir şey getirmeyecek çünkü.Arkadaşlar daha sonra haksız fiil nedeniyle alavak davası ve tazminat davası açabilir. Kendine de avukat tutar 2 davadan vekalet ücreti alabilir. Bu yüzden bu davayı kazanması yararına olur. Geniş bakacaksınız hukukta olaylara.
Evet, adamın avukat olduğu ne malum?
Ortada bir mahkeme celbi var mı ki? Bence adam parayı koparmaya çalıştı avukatım diye de salladı tutmayınca da dava açacağını sanmam
Bence herif karşısında yaşlı, dalgın kadın görünce durumdan faydalanmak isteyip oracıkta 800 lira param vardı yalanını uydurdu
Kim cüzdanında 800 tl taşıyor ki? Yalan bence
Adamın 800tlsinin cüzdanda olduğunun kanıtı var mıymış ki?
Kazanırsa iftira davasından beraat eder. Bir de bu yönden ayrıca dava açar. Hani biraz takıntılıysa yapar. Ben neler gördüm neler.Iftira davasını göze alıp, mesleğini riske atar mi? Dediginiz tazminat davası da çok bir şey getirmeyecek çünkü.
Evet hırsız olsa niye getirsin, kalın bir cüzdandı diyor annem açmamış hiç demekli k. Kartı falan vardı hırsız olsa gider kartını kullanır vs yapar bişeyKayıtları marketten hemen isteyin oturun iyice izleyin derim. Cüzdan kasaya nasıl gelmiş, belki de başkası parayı çalıp boş cüzdanı sizin poşete koydu. Belki parayı kasiyer aldı.
O adam da çok şerefsiz. Yaşlı kadın, cüzdanı da geri getirmiş işte. Hırsız olsa niye getirsin ki??!
Evet ilacın kaydı varAvukatım da o görüntüleri incelemem gerekli. Annen ilacı doktor kontrolünde mi alıyor? Yani ilacı içtiğine dair kayıt var mı devlette?
Zaten o cuzdanin kasa tarafina gelmesi belirsiz. Biri almis , aniden torbaya sıkıstırmıstir belki. Iki tarafli magduriyet de olabilir.
Ikinci ihtimal avukat yalan soyluyor. Dava acilmadan 800 TL verilirse direkt adamin cebine gitmiyor mu?
Hangi avukat uğraşır bunlarla? Sonuçlanması 2 3 yıl sürer. Deger mi bi ucreti vekalet için?Arkadaşlar daha sonra haksız fiil nedeniyle alavak davası ve tazminat davası açabilir. Kendine de avukat tutar 2 davadan vekalet ücreti alabilir. Bu yüzden bu davayı kazanması yararına olur. Geniş bakacaksınız hukukta olaylara.
Bal gibi de iftira atabiliyorlar. Amcama da bir avukat iftira atmisti. Arabayla (tırla) giderken amcam onu guya sıkıştirmis, oldurmek istemis nasil sıkıstiracaksa arkasinda gelen araci. Adam da amcamin arkasinda geliyormus arabayla kendi carpmis tira. Avukat amcama eger 600 lirada anlasirsak mahkemeye vermem dedi. Amcam parayi verdi kurtuldu.Avukat adam 800tl icin iftira atip, ugrasmaz. Hem cok daha fazlasini kazaniyorlar hemde iftira atip kendi meslegini ekmek kapisini yakmaz bence.
Bir avukata dava açılması sıradan vatandaşa dava açılmasından bin kat kötüdür. Mesleğin ziyan olur çöpe gider diploman.
Konu sahibi, siz o zaman karşı tarafi bi tehdit edin. Itibarimizi zedelediniz, hırsız damgası vursunuz, biz de size iftira davasi açacağız deyin. Bir avukat asla bu riski goze alamaz
Gitmiyormuş ama sonradan tazminat davası açarsa kazanıp para alma ihtimali varmış ancak kazancı düşük olurmuş. Yamulmuyorsam öyle okudum avukat arkadaşları.
Ama para kendi parasi. O ihtimalde dava acilmaz ki.
Unutmuştur parasının cüzdanında olmadığını emindir kendinden yapar. Ben olsam uğraşmam ama yapacak kişileri tanıyorum. Biri de çook eski patronum. O olsa iliğine kadar sömürür mesela. Allah düşürmesin aklıma geldi yine. Her çalışanına dava açıyordu.Hangi avukat uğraşır bunlarla? Sonuçlanması 2 3 yıl sürer. Deger mi bi ucreti vekalet için?
İnandırıcı gelmiyor ama okuyop yorum yazıyorsunuz. Yapmayın lütfen . Okuyun çıkınYavrum konunuz inandırcı gelmedi neyse kolay gelsin
Davanızda haklıysanız umarım adalet yerini bulur
Cevap yazmak zorunda değilsin
Kız adamda alışveriş yapmıştır annemin önündeAsil soru o zaten. O cuzdan oraya nasil geldi.
Ben bir avukatın mesleğini riske atacağına ihtimal dahi vermiyorumKazanırsa iftira davasından beraat eder. Bir de bu yönden ayrıca dava açar. Hani biraz takıntılıysa yapar. Ben neler gördüm neler.
Adli para cezası devlete ödenirmiş.
Kız adamda alışveriş yapmıştır annemin önünde
Size surda kac tane avukat hukuki bilgi yazıyor. Durumla ilgili, kamera kayıtlarıyla ilgili sorular soruyor. Hic birine cevap yazmiyorsunuz.Siz hala inandırıcı degil diyenlere cevap yetiştirme pesindesiniz. Pes..İnandırıcı gelmiyor ama okuyop yorum yazıyorsunuz. Yapmayın lütfen . Okuyun çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?