- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
Bunun için şikayette bulunması bile saçma bana bakarsan. Kadın zaten öderim ben almadım ama demiş. Amaç ne çözemedim.Ben bir avukatın mesleğini riske atacağına ihtimal dahi vermiyorum
Ben bir avukatın mesleğini riske atacağına ihtimal dahi vermiyorum
Ya canim para cezasi degil ki. Ornegin benim cuzdanim calindi , icinde 500 tl var. Polise ulastirilmis bi sekilde. Ben parami alamiyor muyum?
Adam herhalde orada da. O cuzdan nerede.
Kız adamda alışveriş yapmıştır annemin önünde
Evet iyi insan kalmadığı için inanmıyorsunuz. İşte insanlığın durumu bukadar vahim. Açmamış korkmuş. Hemen markete bırakmış. Ben olsam açardım sayardım parasını markete öyle teslim ederdim. Ama annem yapamamış akıl etmemiş.Konu nedense içime sinmedi. Bir avukatın 800 liranin peşine düşmesi biraz garip. Sizin evde bulduğunuz bir cüzdanı hiç açmadan geri goturmeniz inandırıcı değil. Icinden para aldınız demiyorum ama hic acmadan geri götürdük kısmı biraz garip. Dava masrafı 800 lirayi aşar zaten. Siz avukat tutsaniz bunun 5 6 katı para verirsiniz. Ayrıca ben davanın kabul edileceği konusunda da şüpheliyim, çok basit paralar, adamın parasını verin gitsin, iş mahkemeye dokulurse 800den cok daha fazlası harcanir. Ama hiçbir şey olmaz annenize merak etmeyin
Görüntüleri biz izlemedik. Annem market eşyalarıyla birlikte atmış poşeteCnm yakın zamanda eşimin başına bi iftira geldi. Buraya konu açtım biçok kişi eşimi suçladı çünkü tanımıyorlar.sizin annenizi de tanımıyor kimse.. ama unutulan şey biz buraya danışmak için konu açıyoruz kendimizi, annemizi, eşimizi, dostumuzu aklamaya çalışmak için değil. .
Benim sormak istediğim görüntülerde anneniz alıp cüzdanı poşete koyarken mi görünüyo? Hakim demez mi çaldıysa neden geri getirsin? ?
Idealistlik, dedim ya ben de miktara bakmam şikayet ederim. Bugün 3-5 çalıyorlar, yarın daha fazlası.Bunun için şikayette bulunması bile saçma bana bakarsan. Kadın zaten öderim ben almadım ama demiş. Amaç ne çözemedim.
Bakın sorun o değil, avukatlar kanununa göre iftira suçunun cezasını tam hatırlayamamakla birlikte bunun cezası meslekten men'e kadar gidebilir. Kanunu hatırlayan biri yazarsa daha iyi olur, hiçbir avukat göze alamaz bunu.Bence adam uyanık
Ne koparsam kar diyip boş atıp dolu tutmuş
Her avukat çok iyi kazanmıyor
800tl de fena para değil
Evet cüzdanı alıyor ama içini açmıyor .ama cüzdanı aldığı için birkere hırsız damgasını yiyor parayı da aldın deniyor.Yani tuhaf olaylar oluyor Turkiye'de. Sonuna kadar irdelemek gerek. Kayitlari polis inceler , onlar da aldigini kabul et bu is daha uzamasin demisler galiba.
Adam davayı kazansa bile ona bir yararı olmayacak, giden parası cebine girmeyecek. Adli para cezası devlete ödeniyor, şahsa değil. Yani adamın iftira atmak için sebebi yok, bi dalavere varsa bile bu adamdan bağımsız bir şey.
Neden adamın cebine girmesin ki , çalınan 800 lirayı adam alacakAdam davayı kazansa bile ona bir yararı olmayacak, giden parası cebine girmeyecek. Adli para cezası devlete ödeniyor, şahsa değil. Yani adamın iftira atmak için sebebi yok, bi dalavere varsa bile bu adamdan bağımsız bir şey.
Görüntüleri biz izlemedik. Annem market eşyalarıyla birlikte atmış poşete
Müneccimim ben.800 liram çalınmış diyen cüzdan sahibinin yalancısıyız.nasıl olurda farketmezi tartışmıyoruz , napabilirimi araştırıyorum.CÜZDANI AÇMADAN GPTURUTORSA EĞER
NASIL OKUYORDA ICERISINDE 800 TL OLDIGUNU BILIYORSUNUZ
yanlış anlamayın asla aldı diyemem fakat garipppp
Nasıl olurda CÜZDANI eline alınca poşete koyduğunu fark etmez yani işiniz zor en fazla para cezası veya kamuya hizmet
Ben de öyle yazdım zaten diğer sayfalarda.Ben çok kişi tanıyorum 1 tl tazminat bedeliyle dava açan.
Olay bence şuan avukat cephesinde paradan bağımsız, meslek hastalığı olarak uğraşıyor
Yazdıklarım yanlış yani, benden daha iyi ceza bilen birini bulursan buyur madem.Neden adamın cebine girmesin ki , çalınan 800 lirayı adam alacak
Yok nerden kanıtlicaz. Annem açıp baksa anlardıkBence herif karşısında yaşlı, dalgın kadın görünce durumdan faydalanmak isteyip oracıkta 800 lira param vardı yalanını uydurdu
Kim cüzdanında 800 tl taşıyor ki? Yalan bence
Adamın 800tlsinin cüzdanda olduğunun kanıtı var mıymış ki?
Neden adamın cebine girmesin ki , çalınan 800 lirayı adam alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?