- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Müneccimim ben.800 liram çalınmış diyen cüzdan sahibinin yalancısıyız.nasıl olurda farketmezi tartışmıyoruz , napabilirimi araştırıyorum.
Yazık ama bize, bizim suçumuz ne.Para koparma ihtimali yoksa zaten tek durum bu gibi gözüküyor.
Yorumlari okumuyor musunuz Allah aşkına? Adli para cezası şahsa ödenmez diye kendini yirtti surda kac tane avukat! Ya doktor yok mu kkda doktor? Fenalasiyorum benNeden adamın cebine girmesin ki , çalınan 800 lirayı adam alacak
Yazık ama bize, bizim suçumuz ne.
Fake kelimesini bilmek için sular seller gibi İngilizce bilmeye gerek yok kulaklarını açmak yeterli bunun için . Burdan EGO'muz tatmin olmuş olmamış emin ol çokta önemli değil ..bilmem anlatabildim mi .Bazi yorular opes diyirum kusura bakmayin .hele birde su fake diyener yokmu?diyelim ki yalan bir konu fake neyse sanarsin sular seller gibi ingiizce biliyor.diyelim ki yalan konu o bu konuyu yazanin ayibi.ama ya degise insana onca siintisi icersinde birde kendini ispatlattirma derdine dusurup egonuzumu tatmin ettiriyirsun.konu sahibi gecmis olsun.allah feraha cikartsin
Evet bunu yapacam , dava açmayı düşünüyorum gerçektenn ama önce bi blöfünü söyleyimBir avukata dava açılması sıradan vatandaşa dava açılmasından bin kat kötüdür. Mesleğin ziyan olur çöpe gider diploman.
Konu sahibi, siz o zaman karşı tarafi bi tehdit edin. Itibarimizi zedelediniz, hırsız damgası vursunuz, biz de size iftira davasi açacağız deyin. Bir avukat asla bu riski goze alamaz
Hala annem açıp baksa anlardik diyor.Cuzdan sahibinin 800 liram vardı demesine mani mi annenizin cuzdani acmis olmasi? Cuzdan sizin evinize girdi, icinde ne kadar para oldugu annenizin teminatina mi vakar sizceYok nerden kanıtlicaz. Annem açıp baksa anlardık
Sizde baya dertliymişsiniz!İnandırıcı gelmiyor ama okuyop yorum yazıyorsunuz. Yapmayın lütfen . Okuyun çıkın
İşine bak hadi. Hepsine cvp yazıyorum , milletin işi yok kavga yaratıyorSize surda kac tane avukat hukuki bilgi yazıyor. Durumla ilgili, kamera kayıtlarıyla ilgili sorular soruyor. Hic birine cevap yazmiyorsunuz.Siz hala inandırıcı degil diyenlere cevap yetiştirme pesindesiniz. Pes..
Bi ara hem zeki hem çok güzel bi doktorumuz vardı Sinan'ın biriciğiydi galiba onu çağırsak :)Yorumlari okumuyor musunuz Allah aşkına? Adli para cezası şahsa ödenmez diye kendini yirtti surda kac tane avukat! Ya doktor yok mu kkda doktor? Fenalasiyorum ben
Isime bakıyorum! Avukatim. Işim bu! Başlıkta avukat aradığınızı gördüm, insanlık ettim, bilgim çerçevesinde yardımcı olmaya çalıştımİşine bak hadi. Hepsine cvp yazıyorum , milletin işi yok kavga yaratıyor
Çok yerinde ve zamanında bi banlanma olmuşKonu sahibi fevri davranışlarından dolayı banlandı herhalde. Çok geriden okuyor insanları yazık oldu.
Çok yerinde ve zamanında bi banlanma olmuş
Belliydi :))Çok yerinde ve zamanında bi banlanma olmuş
Derdine çözüm aramıyorduki polemik peşindeydiAsıl odaklanması gereken kişilere odaklanamadan gitti...
Çok fazla hassas sanırım zaten üzerlerine yıkılan bir iftara var gibi düşünüyor. Eleştireye yada burdaki herkesin fikrine saygı duyması gerekiyor maalesefDerdine çözüm aramıyorduki polemik peşindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?