Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

Müneccimim ben.800 liram çalınmış diyen cüzdan sahibinin yalancısıyız.nasıl olurda farketmezi tartışmıyoruz , napabilirimi araştırıyorum.

konu sahibi hırsızlık için kamu davası açılmıyorsa bir an önce adamla uzlaşmaya bakın siz
bu konuyu dallandırıp budaklandırmadan çözemezsiniz siz
derdinize çözüm üretenlere sorup akıl almak yerine olumsuz yazanlarla tartışıyosunuz sadece
daha görüntüleri izlememişsiniz bile

Yazık ama bize, bizim suçumuz ne.

Ya siz bence anlaşmaya bakın, yok derse de iftira davası açmakla tehdit edin. En mantıklısı bu gibi. O parayı adam almıyor zaten, adli para cezası devlete ödenir. Avukat olmayan halimle ben bile öğrendim ehehe.

Fake kelimesini bilmek için sular seller gibi İngilizce bilmeye gerek yok kulaklarını açmak yeterli bunun için . Burdan EGO'muz tatmin olmuş olmamış emin ol çokta önemli değil ..bilmem anlatabildim mi .

Evet bunu yapacam , dava açmayı düşünüyorum gerçektenn ama önce bi blöfünü söyleyim

Yok nerden kanıtlicaz. Annem açıp baksa anlardık
Hala annem açıp baksa anlardik diyor.Cuzdan sahibinin 800 liram vardı demesine mani mi annenizin cuzdani acmis olmasi? Cuzdan sizin evinize girdi, icinde ne kadar para oldugu annenizin teminatina mi vakar sizce

Size surda kac tane avukat hukuki bilgi yazıyor. Durumla ilgili, kamera kayıtlarıyla ilgili sorular soruyor. Hic birine cevap yazmiyorsunuz.Siz hala inandırıcı degil diyenlere cevap yetiştirme pesindesiniz. Pes..
İşine bak hadi. Hepsine cvp yazıyorum , milletin işi yok kavga yaratıyor

Yorumlari okumuyor musunuz Allah aşkına? Adli para cezası şahsa ödenmez diye kendini yirtti surda kac tane avukat! Ya doktor yok mu kkda doktor? Fenalasiyorum ben
Bi ara hem zeki hem çok güzel bi doktorumuz vardı Sinan'ın biriciğiydi galiba onu çağırsak :)

Arkadaşım o market kamerasını enine boyuna incelemeden bu işin içinden çıkamazsın. Ya avukatla ya şahsi bi yolunu bulacaksın mecbur.

Adamın da annenin de yalan söylemediğini düşünürsek geriye kasiyer kalıyor parayı çalan... kamera kayıtlarında annen teslim ettikten sonra kim almış cüzdanı ne yapmış görünüyor mu? Siz de ondan şikayetçi olun diyeceğim de annenin yalan söylemesi kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…