• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda ayrıldığı sevgilisi ölen varmı?

allah kimsenin başına vermesin çok kötü birşeydir hele seviyorsan o daha çok koyar adama allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın

keşke ölse başka birinin olacağını bilmektense ölmesini tercih ederim ama ölmüyor ben acı çekiyorum o yaşıyor hemde çok mutlu

keşke ölse başka birinin olacağını bilmektense ölmesini tercih ederim ama ölmüyor ben acı çekiyorum o yaşıyor hemde çok mutlu

canim öyle deme canimiz ne kadar yansada ölmesini isteme...ben hergün ölüp ölüp diriliyorum onun yoklugundan verdigi acilarindan...ama ölmesini istemem...allah kimseye göstermesin...onun o ölüm haberi geldiginde dahada mahvolurum...allaha havala et...
hic birsey karsiliksiz kalmiyor canimm günü gelir oda sana yaptiklari yüzünden aci ceker

Ya ölsede haberini almamki o şimdi çok uzaklarda asla haber alamıcam

Ayy allah hiç kimsenin başına vermesin
Dayanılması güç bi o kdr da imkansız bir durum bence
Şahsen ben ondan sonra nasıl yaşayacağımı tahmin edemiyorum

allah bana ölüm acısını yaşatsaydıda ayrılık acısı göstermeseydi bu daha zor,bu daha inanıllamz dayanılmaz bir aı,başkalarıyla beraber olduğunu bilmek başkasını beni öptüğü gibi öptüğünü düşünmek hayali bile çıldırtıyor beni
çok sevdim hemde çok bazen dua ederdim allahım ölüm acısı gösterde ayrılık acısı yaşatma bana büyükmü konuştum bilmiyorum hergün daha çok katlanıyor acım...

Evet 3,5 yıl önce sevdiğim insanı trafik kazasında kaybettim, aramız bozuktu 2 sene ağır depresyon geçirdim, çok zorlandım, hayata tekrar alışmak için..

allah bana ölüm acısını yaşatsaydıda ayrılık acısı göstermeseydi bu daha zor,bu daha inanıllamz dayanılmaz bir aı,başkalarıyla beraber olduğunu bilmek başkasını beni öptüğü gibi öptüğünü düşünmek hayali bile çıldırtıyor beni
çok sevdim hemde çok bazen dua ederdim allahım ölüm acısı gösterde ayrılık acısı yaşatma bana büyükmü konuştum bilmiyorum hergün daha çok katlanıyor acım...

Çok haklısın
Ayrılık acısı ölüm acısından daha beter,canından can kopuyor resmen
Dediğin gibi başkasına dokunduğunu,başkasını sevdiğini düşündükçe kahroluyorsun
Kendini benim neyim eksik diye düşünmekten alıkoyamıyorsun

Allah kimseye yaşatmasın arkadaşlar, başına gelenlere de sabırlar versin...

canim öyle deme canimiz ne kadar yansada ölmesini isteme...ben hergün ölüp ölüp diriliyorum onun yoklugundan verdigi acilarindan...ama ölmesini istemem...allah kimseye göstermesin...onun o ölüm haberi geldiginde dahada mahvolurum...allaha havala et...
hic birsey karsiliksiz kalmiyor canimm günü gelir oda sana yaptiklari yüzünden aci ceker

evet kk arkadaşım allaha havale etmek en doğrusu ..

Başınız sağolsun..

Benim de sevgilim değildi ama ergenlik döneminde platonik olarak hayranlık duyduğum kişi vefat etmişti 2 sene önce.. Atlatmak zor tabii.. Allah rahmet eylesin, kabri nur içinde olsun..

Back
X