Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke ölse başka birinin olacağını bilmektense ölmesini tercih ederim ama ölmüyor ben acı çekiyorum o yaşıyor hemde çok mutlu
allah bana ölüm acısını yaşatsaydıda ayrılık acısı göstermeseydi bu daha zor,bu daha inanıllamz dayanılmaz bir aı,başkalarıyla beraber olduğunu bilmek başkasını beni öptüğü gibi öptüğünü düşünmek hayali bile çıldırtıyor beni
çok sevdim hemde çok bazen dua ederdim allahım ölüm acısı gösterde ayrılık acısı yaşatma bana büyükmü konuştum bilmiyorum hergün daha çok katlanıyor acım...
canim öyle deme canimiz ne kadar yansada ölmesini isteme...ben hergün ölüp ölüp diriliyorum onun yoklugundan verdigi acilarindan...ama ölmesini istemem...allah kimseye göstermesin...onun o ölüm haberi geldiginde dahada mahvolurum...allaha havala et...
hic birsey karsiliksiz kalmiyor canimm günü gelir oda sana yaptiklari yüzünden aci ceker
benm basıma geldi ve ALLAH kmseye vermesn cok zor arkadslar![]()
yaklasık 2 ay önce oldu yha trafik kazası![]()
yaklasık 2 ay önce oldu yha trafik kazası![]()
inanmıyorumm allah rahmet eğlesin kaç yaşındaydı :çok üzgünüm:
ayy canım benm yaa :çok üzgünüm: üff çok zordur eminim.. Allah sabır versin tatlım :teselli:
Başınız sağolsun..
Benim de sevgilim değildi ama ergenlik döneminde platonik olarak hayranlık duyduğum kişi vefat etmişti 2 sene önce.. Atlatmak zor tabii.. Allah rahmet eylesin, kabri nur içinde olsun..