• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda ayrıldığı sevgilisi ölen varmı?

Benimde üniv. arakadaşım vefat etti. Onunla çok güzel günlerimiz olmuştu birbirimizi çok seviyorduk her konuda birbirimize destek olurduk hep söylerdi kaç kere şakağıma silah dayadım diye. Bende hep yapma etme diye telkinlerde bulunurdum. Okul bittikten 1 ay sonra intihar haberi geldi. Allahım nasıl bir acı anlatamam 1 hafta kendime gelemedim hep halüsilasyonlar gördüm. Gazetede haberi çıktı ona bile bakamadım aradan 5 yıl geçti hala inanamıyorum onu kaybettiğime...

HMM snnde basın saolsn yinede o neden ölmüştü acaba

Yeni gördüm mesajını canım..
Uyuşturucudan ölmüş.. Bunu öğrenmek daha da çok yıkmıştı.. Allah herkesi korusun bu tür bağımlılıklardan.. Öldüğünde 23 yaşındaydı, yaşasaydı 25 olacaktı..

benımde basıma geldi gerci sevgilm degıldı aynı okuldan sadece tanıyorduk bırbırımızı, okul bıtınce kımse gorusmedı bırdaha sonra benım cok yakın arkadasımla onun cok yakın arkadsı evlendıler onlarda bızı bırbırımıze yakıstırmıslar, banada soyledıler onada soylemısler neyse benım baska ıslerım vardı oda askerlıgım var ne olacagı bilinmez gelınce insallah oyle cıkmak istiyorum karşisina demiş.ben bırsey hıssetmıyordum. sonra sanırım izinde silivriye gidiyolar arkadaslarıyla denize giriyor ve bı kac gun sonra buluyorlar cenazesini.cok uzuldum onu sadece tanıyan bırı olarak genc bır ınsan uzuntusu farklı luyor tabi mekanı cennet olsun...

Evet,başıma geldi.Üniversitedeyken.18 yaşındaydı,yaz tatilinde denizde boğularak öldüğü haberi gelmişti..:çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin.... :a015:

evet ortaokulda çocukluk aşkı diyebilirim ama sonradanda çok iyi arkadaş olduğum birini trafik kazasında kaybettim...:(((
çok ama çok üzücü bir durum ALLAHIM kimsenin başına vermesin...
hep anılarınız,güzel günleriniz geliyor aklınızaaa çok zor...

hadi yha ALLAH rahmet eylesn nasıl atlattın peki

Yeni başlamış bir ilişkiydi,birbirimize göre değiliz diye ayrılmaya karar vermiştik..Ama ayrılmamıza rağmen hep birlikteydik..Arkadaşlığımız devam ediyordu yani..O pişmanlık içindeydi,tekrar birliktelik isteği içinde gibiydi..Birliktelik diyorum ama şimdiki çıkma anlayışı gibi anlamayın..Hiç elele bile tutuşmamıştık..Gayet masumane bir ilişkiydi...Atlatmaya gelince zaman ilaç oldu...

Ama şimdi daha büyük bir acım var..2 bebeğim mezarda...Herşeyi atlatabilirim ama bebeklerimin acısını atlatabilceğimi sanmıyorum......

Allah kimsenin basina vermesn.. paylasmak istemiyorum ama kotu bir olay..

Son düzenleme:
Canım ben nişanlımı kaybettim sevgili de aynıdır bşeyler yaşamısın ama zaman herşeyin ilacı unuturmusun unutamassın ben hiç unutmadım unutamamda onun yeri herzaman ayrı gönlnde hep başkasını sevsen bilee kötü bi durum allah kmseye basına vermesin heleki sevosan daha berabat üzlürsn ama zaman herşeyin ilacıı budurum tarif edilemez......

Psıkolojım bozuldu resmen ama toparladım Çnkı elımızden bıŞey gelmoo dua etmekten baŞka umarım en kısa zamanda dzlersın basın sagolsun zor 3 yıl oldu 2 yılım onu dÜŞnmkle geÇtı kımseye bakamadım ble bŞey ble hıssetmedm hıssedemdım salak gıbı ortada gezdım Çokk zorrr....yenıden gÇlenırsın umarımmm
sevdıklerınızın degerını bılın ınanın sevıosanız sakın bırakmayın ınanın yaptıklarımız sonra bak kırdım kavga ettım degmezmıŞ dıosunuz yanı kımseyı zmeye kırmaya degmıoo ınan tamamen kaybdınce dÖnmcegnı blmek bıdaha gÖrmıcegn bılmek kadar zor bıŞey olamaz sevdıklerınızın degerını bılın

Canım ben nişanlımı kaybettim sevgili de aynıdır bşeyler yaşamısın ama zaman herşeyin ilacı unuturmusun unutamassın ben hiç unutmadım unutamamda onun yeri herzaman ayrı gönlnde hep başkasını sevsen bilee kötü bi durum allah kmseye basına vermesin heleki sevosan daha berabat üzlürsn ama zaman herşeyin ilacıı budurum tarif edilemez......

başın sağolsun neden vefat etti nişanlın :çok üzgünüm:

basın saolsn benm acımda cok taze bun tam 2 ay oldu hala inanmıorum bekliorum hbr gelsn die ondann gercekten degr bilmek cok önmli

basın saolsn benm acımda cok taze bugn tam 2 ay oldu hala inanmıorum bekliorum hbr gelsn die ondann gercekten degr bilmek cok önmli

benim oldu
o çok seviyordu ama ben bir türlü ısınamamıştım ayrıldım 6 ay falan sonra trafik kazasında kardeşiyle birlikte öldü
Allah rahmet eylesin
tabiki çok üzüdüm

ArkadaŞım ıŞ kazası geÇırdı nıŞanlım evet lk zamanlar gelıcek dıe beklıosun ama zamanla uzaklara gttı gelmcek dıe dŞnÜosn ve alıŞıosun zamanlaa zaman arkaŞlar sadece yalnız kalmayın fazlaa hayata ksmeyın Çnkı yapıcak hÇbŞey yok ben hala mezarına gdıorum ama boŞ boŞ bakıp gelıorum yok ÇÜnkı kÖtÜ oldugum zamanlarda mezarının basına gdıp aglarım ona sıkıntılarımı anlatırım okadar boŞ dıorum yaa boŞ boŞ bakıp dÖnmek

Back
X