- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ettiğim bi konu var kızlar başınıza gedimi..bi zamanlar sevgili olduğunuz bişeyler paylaştığınız insan öldümü..yada ayrısınız ölüm haberini aldınız neler hissederdiniz?
HMM snnde basın saolsn yinede o neden ölmüştü acaba
Evet,başıma geldi.Üniversitedeyken.18 yaşındaydı,yaz tatilinde denizde boğularak öldüğü haberi gelmişti..:çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin.... :a015:
hadi yha ALLAH rahmet eylesn nasıl atlattın peki
Canım ben nişanlımı kaybettim sevgili de aynıdır bşeyler yaşamısın ama zaman herşeyin ilacı unuturmusun unutamassın ben hiç unutmadım unutamamda onun yeri herzaman ayrı gönlnde hep başkasını sevsen bilee kötü bi durum allah kmseye basına vermesin heleki sevosan daha berabat üzlürsn ama zaman herşeyin ilacıı budurum tarif edilemez......
Canım ben nişanlımı kaybettim sevgili de aynıdır bşeyler yaşamısın ama zaman herşeyin ilacı unuturmusun unutamassın ben hiç unutmadım unutamamda onun yeri herzaman ayrı gönlnde hep başkasını sevsen bilee kötü bi durum allah kmseye basına vermesin heleki sevosan daha berabat üzlürsn ama zaman herşeyin ilacıı budurum tarif edilemez......