Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sevdiğimi 20 gün önce kaybettim ve acısını tarif edemem.bayrama giderken trafik kazasında kaybettim 2 arkadaşıyla beraber.Kaç gündür gözyaşı döküyorum onun arkasından bana yeniden yaşama sevinci veren mutluluk kaynağımdı resmen ama kısa sürdü işte okuyan herkesten fatiha bekliyorum lütfen umarım kimsenin başına vermez ama kaçınılmaz bir gün hepimiz öleceğiz ve bende sevdiğime kavuşucam.![]()
ben yaşadım... 20.08.2004 tarihinde erkek arkadaşım o talihsiz kazayı gecirdi.. 9 gün yogun bakımdayken, onun tekerlekli sandalyede de olsa yaşaması için dualar ettim... ama o gittii... benden birşeyler alarak, içimden birşeyler kopararak gitti... 29.08.2004 te bir daha dönmemek üzere gittii.. onunla birlikte ben de bittim.. yaşama sevincim, umudum, herseyim bir anda gitti...
ben kendi ailemin ölümüne kendimi alıştırmışken, ben sevgilimi verdim toprağa... her gece yatagıma uzandığımda "Rabbim benim ömrümü al, ona ver" derken; gittii... "o başkası ile evlenirse, ikisini de öldürürüm" derken, o ebediyen gitti2004 ten bu yana acım hiç eksilmedi, aksine daha fazla arttı... yaş ilerledikçe, yıllar geçtikçe derler ya acın eksilir die, ama öyle olmadı bende.. yıllar gectikçe acım daha cok işledi içime..
yaşım 26.. herkes evlen artık diyor ama ben onunla kurdugum hayalleri nasıl gerceklestirebilirim ki başkası ile... O sanki birgun gelicek umudu ile bekliyorum...
ben yaşadım... 20.08.2004 tarihinde erkek arkadaşım o talihsiz kazayı gecirdi.. 9 gün yogun bakımdayken, onun tekerlekli sandalyede de olsa yaşaması için dualar ettim... ama o gittii... benden birşeyler alarak, içimden birşeyler kopararak gitti... 29.08.2004 te bir daha dönmemek üzere gittii.. onunla birlikte ben de bittim.. yaşama sevincim, umudum, herseyim bir anda gitti...
ben kendi ailemin ölümüne kendimi alıştırmışken, ben sevgilimi verdim toprağa... her gece yatagıma uzandığımda "Rabbim benim ömrümü al, ona ver" derken; gittii... "o başkası ile evlenirse, ikisini de öldürürüm" derken, o ebediyen gitti2004 ten bu yana acım hiç eksilmedi, aksine daha fazla arttı... yaş ilerledikçe, yıllar geçtikçe derler ya acın eksilir die, ama öyle olmadı bende.. yıllar gectikçe acım daha cok işledi içime..
yaşım 26.. herkes evlen artık diyor ama ben onunla kurdugum hayalleri nasıl gerceklestirebilirim ki başkası ile... O sanki birgun gelicek umudu ile bekliyorum...
benimde eski sevgilim şehit olmuş
lisedeyken ne kadar aşıktık birbirimize
çok kısa bir süre çıktık sonra ayrıldık ama ikimizde aslında hiç birbirimizden vazgeçmemiştik
mezun olduk birbirimizi görmez olduk
ben nişanlandım o da nişanlımın mahallesinde oturuyormuş tanıyordu onu
askere gitti sonra
nişanlım birgün geldi bana
Ümit şehir olmuş dedi o anda yaşadığım şok acı üzüntüyü asla anlatamam
onun arkasından nişanlımın omzunda ağlamıştım
şimdi keşke onu son kez görseydim diyorum ama yapıcak bişey yok
boğazım düğümlendi Allah sabır versin
2 yıl önceydi çok sevmiştim ilkti benim için herşeyi tattım onda ama o en yakın kız arkadaşımla nişanlandı "ölmesin sürünsün acı çeksin" demiştim trafik kazası geçirmiş birşey olmamış araba haşat ama, üzülmedim yaptıklarının karşılığı sanırım demiştim eğer cezaysa bu ölmeyi isterim demişti
ölmemiştir mutlu mesut yaşıyordur ama ben hiç mutlu olamıyorum ondan sonra
öldüğünü duyarsamda donar kalırım çok üzüleceğimi zannetmiyorum![]()
Canım acılarımız aynı sevgilim öleli 2 ay oldu ve kendimi hayattan soyutladım hiçbirşeyden zevk almıyorum.Hala çıkıp gelecekmiş gibi telefonunu arıyorum mesaj atıyorum sanki bana geri dönecekmiş gibi rüyalarımdan başka bir yerde görme şansım olmadığı için Allah'ıma hergün dua ediyorum rüyalarda buluştursun bizi diye.Ama çok zor gözlerimin içine bakan o iki çift göz yok artık ellerimde sıcaklığını hissettiğim o yumuşacık elleri yok beni sarıp sarmalayan kolları yok yok yok yok![]()