• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda ayrıldığı sevgilisi ölen varmı?

Cok zor bi durum ya Allah sabır versib böylesine bir acıyı yasayanlara.Ben olsam nasıl olacagımı tahmin bile edemiyorum.

Allah kimsenin başına vermesin tabiki ne kadar zor olduğu kelimelerle anlatılamaz. Ama ölüm bizler için, Allah çok çok sabır versin, dayanma gücü versin bunu yaşayanlara...

3 yıldır birlikeydiler...
askerdeydi çocuk gelince hemen bir nişan , çok seviyordu uğruna ölecek kadar ...
kız bekledi onu askerde ayrılmak istemedi gelmesin diye , çocuk geldi ...
kız istemedi artık onu , zengin değildi ,yakışıklı değildi , okumamıştı , ailesi yoktu çocuğun , evi yoktu , işi yoktu hiç ama hiç birşeyi yoktu ama delikanlı çocuktu...
kız git dedi , istemiyorum dedi, bitti dedi ,
bitti mi dedi çocuk sonkez , bitti.........
gece telefon çaldı 23.30 çocuktu arayan, ''ben gidiyorum kardeşim hakkını helal et , Allaha emanet ol''..
anlamadım , nereye dediim?
1 el silah sesi geldi sadece 1 ....sonra
gitmişti gerçekten ...durduramadım....
22 yaşındaydı , erdi'ydi , çok delikanlı çocuktu ...
Allahıma kavuştu ........

Ben sevdiğimi 20 gün önce kaybettim ve acısını tarif edemem.bayrama giderken trafik kazasında kaybettim 2 arkadaşıyla beraber.Kaç gündür gözyaşı döküyorum onun arkasından bana yeniden yaşama sevinci veren mutluluk kaynağımdı resmen ama kısa sürdü işte okuyan herkesten fatiha bekliyorum lütfen umarım kimsenin başına vermez ama kaçınılmaz bir gün hepimiz öleceğiz ve bende sevdiğime kavuşucam.:58:

Ben sevdiğimi 20 gün önce kaybettim ve acısını tarif edemem.bayrama giderken trafik kazasında kaybettim 2 arkadaşıyla beraber.Kaç gündür gözyaşı döküyorum onun arkasından bana yeniden yaşama sevinci veren mutluluk kaynağımdı resmen ama kısa sürdü işte okuyan herkesten fatiha bekliyorum lütfen umarım kimsenin başına vermez ama kaçınılmaz bir gün hepimiz öleceğiz ve bende sevdiğime kavuşucam.:58:

Allah sabır versin ..:5:
Okuduğum anda çok etkilendim ..
Emin ol o da senin iyi olmanı ister o yüzden topla kendini ..
Onun için topla kendini ..

kendimi istesem de toparlayamıyorum biz hiç ayrılmazdık her an her saniye beraberdik onunla olduğum süre zarfında beni bir gün olsun kırmadı ama ben hep şımarıklık yaptım şimdi o yok sesimi duymadan uyumazdı 21 gündür sesini duymuyorum onun için elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor ama çok zor alışmak :43:

ben yaşadım... 20.08.2004 tarihinde erkek arkadaşım o talihsiz kazayı gecirdi.. 9 gün yogun bakımdayken, onun tekerlekli sandalyede de olsa yaşaması için dualar ettim... ama o gittii... benden birşeyler alarak, içimden birşeyler kopararak gitti... 29.08.2004 te bir daha dönmemek üzere gittii.. onunla birlikte ben de bittim.. yaşama sevincim, umudum, herseyim bir anda gitti...

ben kendi ailemin ölümüne kendimi alıştırmışken, ben sevgilimi verdim toprağa... her gece yatagıma uzandığımda "Rabbim benim ömrümü al, ona ver" derken; gittii... "o başkası ile evlenirse, ikisini de öldürürüm" derken, o ebediyen gitti :( 2004 ten bu yana acım hiç eksilmedi, aksine daha fazla arttı... yaş ilerledikçe, yıllar geçtikçe derler ya acın eksilir die, ama öyle olmadı bende.. yıllar gectikçe acım daha cok işledi içime..

yaşım 26.. herkes evlen artık diyor ama ben onunla kurdugum hayalleri nasıl gerceklestirebilirim ki başkası ile... O sanki birgun gelicek umudu ile bekliyorum...

ben yaşadım... 20.08.2004 tarihinde erkek arkadaşım o talihsiz kazayı gecirdi.. 9 gün yogun bakımdayken, onun tekerlekli sandalyede de olsa yaşaması için dualar ettim... ama o gittii... benden birşeyler alarak, içimden birşeyler kopararak gitti... 29.08.2004 te bir daha dönmemek üzere gittii.. onunla birlikte ben de bittim.. yaşama sevincim, umudum, herseyim bir anda gitti...

ben kendi ailemin ölümüne kendimi alıştırmışken, ben sevgilimi verdim toprağa... her gece yatagıma uzandığımda "Rabbim benim ömrümü al, ona ver" derken; gittii... "o başkası ile evlenirse, ikisini de öldürürüm" derken, o ebediyen gitti :( 2004 ten bu yana acım hiç eksilmedi, aksine daha fazla arttı... yaş ilerledikçe, yıllar geçtikçe derler ya acın eksilir die, ama öyle olmadı bende.. yıllar gectikçe acım daha cok işledi içime..

yaşım 26.. herkes evlen artık diyor ama ben onunla kurdugum hayalleri nasıl gerceklestirebilirim ki başkası ile... O sanki birgun gelicek umudu ile bekliyorum...

Canım acılarımız aynı sevgilim öleli 2 ay oldu ve kendimi hayattan soyutladım hiçbirşeyden zevk almıyorum.Hala çıkıp gelecekmiş gibi telefonunu arıyorum mesaj atıyorum sanki bana geri dönecekmiş gibi rüyalarımdan başka bir yerde görme şansım olmadığı için Allah'ıma hergün dua ediyorum rüyalarda buluştursun bizi diye.Ama çok zor gözlerimin içine bakan o iki çift göz yok artık ellerimde sıcaklığını hissettiğim o yumuşacık elleri yok beni sarıp sarmalayan kolları yok yok yok yok :43::58:

boğazım düğümlendi Allah sabır versin

2 yıl önceydi çok sevmiştim ilkti benim için herşeyi tattım onda ama o en yakın kız arkadaşımla nişanlandı "ölmesin sürünsün acı çeksin" demiştim trafik kazası geçirmiş birşey olmamış araba haşat ama, üzülmedim yaptıklarının karşılığı sanırım demiştim eğer cezaysa bu ölmeyi isterim demişti

ölmemiştir mutlu mesut yaşıyordur ama ben hiç mutlu olamıyorum ondan sonra
öldüğünü duyarsamda donar kalırım çok üzüleceğimi zannetmiyorum :50:

Son düzenleme:
benimde eski sevgilim şehit olmuş
lisedeyken ne kadar aşıktık birbirimize
çok kısa bir süre çıktık sonra ayrıldık ama ikimizde aslında hiç birbirimizden vazgeçmemiştik
mezun olduk birbirimizi görmez olduk
ben nişanlandım o da nişanlımın mahallesinde oturuyormuş tanıyordu onu
askere gitti sonra
nişanlım birgün geldi bana
Ümit şehir olmuş dedi o anda yaşadığım şok acı üzüntüyü asla anlatamam
onun arkasından nişanlımın omzunda ağlamıştım
şimdi keşke onu son kez görseydim diyorum ama yapıcak bişey yok

benimde eski sevgilim şehit olmuş
lisedeyken ne kadar aşıktık birbirimize
çok kısa bir süre çıktık sonra ayrıldık ama ikimizde aslında hiç birbirimizden vazgeçmemiştik
mezun olduk birbirimizi görmez olduk
ben nişanlandım o da nişanlımın mahallesinde oturuyormuş tanıyordu onu
askere gitti sonra
nişanlım birgün geldi bana
Ümit şehir olmuş dedi o anda yaşadığım şok acı üzüntüyü asla anlatamam
onun arkasından nişanlımın omzunda ağlamıştım
şimdi keşke onu son kez görseydim diyorum ama yapıcak bişey yok

Mekani cennet olsun :43:

boğazım düğümlendi Allah sabır versin

2 yıl önceydi çok sevmiştim ilkti benim için herşeyi tattım onda ama o en yakın kız arkadaşımla nişanlandı "ölmesin sürünsün acı çeksin" demiştim trafik kazası geçirmiş birşey olmamış araba haşat ama, üzülmedim yaptıklarının karşılığı sanırım demiştim eğer cezaysa bu ölmeyi isterim demişti

ölmemiştir mutlu mesut yaşıyordur ama ben hiç mutlu olamıyorum ondan sonra
öldüğünü duyarsamda donar kalırım çok üzüleceğimi zannetmiyorum :50:

inan bu acı öyle birşey ki.. keşke yaşasaydı da başkasıyla evlenseydi dedirtiyor insana.. o zaman çünkü bnm için ölürdü.. sevgimin yerini nefret alırdı belki ama böyle de sürünmezdim.. önüme bakardım.. silerdim onu, unuturdum belki de.. daha önce de dediğim gibi; eğer baskası ile evlense kendi ellerimle öldürürüm diyordum ama boşmuş.. insan sevince hakkaten zarar veremiyo, üzülmesine kıyamıyo.. her ne kadar içi yansa da onun mutlu olması yetiyo her ne kadar için yansa, canın acısa da.. hayatta olsa, başkası ile evlense ve ben yine onu sevsem, en azında görme ihtimalim var, sesini duyma ihtimalim var.. ben onun sesisini duyup, yüzünü görmeyeli 6 sene doldu... kimseyi koyamıyorum yerine.. denedim ama olmuyo.. sanki onu aldatıyormuşum gibi geliyor bana.. olmuyo olmuyo olmuyo... bu hayat onsuz hiç çekilmiyo..

Canım acılarımız aynı sevgilim öleli 2 ay oldu ve kendimi hayattan soyutladım hiçbirşeyden zevk almıyorum.Hala çıkıp gelecekmiş gibi telefonunu arıyorum mesaj atıyorum sanki bana geri dönecekmiş gibi rüyalarımdan başka bir yerde görme şansım olmadığı için Allah'ıma hergün dua ediyorum rüyalarda buluştursun bizi diye.Ama çok zor gözlerimin içine bakan o iki çift göz yok artık ellerimde sıcaklığını hissettiğim o yumuşacık elleri yok beni sarıp sarmalayan kolları yok yok yok yok :43::58:

Allah rahmet eylesin canım.. biLirim o hisLeri.. tam 6 yıLdır yaşamak denirse şayet, ben senin yaşadığın o duyguları yaşıyorum.. senin daha acın cok yeni.. rabbim başka acılar göstermesin.. sana simdi ben ne desem boş.. zaten bunun nasıl gececegini bilsem senden önce ben yaparım..

fazla kafana takmamaya çalış.. sürekli dua et.. kendini sanki o ölmemiş, sanki gelecekmiş gibi telkin etme.. yüzleş acı gerceklerle ki biran evvel alıştır kendini hayatının geri kalanına.. yoksa hiç çıkmaz aklından. elbet yeri dolmaz, acısı dinmez ama hayat.. kaldıgı yerden devam etmeli.. üzme hırpalama kendini.. sen de bi ana evladısın, üzme aileni..

Kendimi hırpalamayı bende istemiyorum ama elimde olmadan göz yaşlarım akıp gidiyor.Her gün defalarca çalan telefonum şuan hiç çalmıyor bu nasıl bir acıdır Yarabbim :59: Allah kimsenin başına vermesin çünkü tarifi imkansız herkes gülüp oynarken sizin içinizde fırtınalar kopuyor

siskaLpli !!' stelere bakarken qöRdm seNi . saNrm sewqLn öLmüs bNmde caNmdan coq sewdqm 5 yılLıq asqım wefat ett 6 ay oLuo yaqLasq ama hLa kNdme qeLemdm coq zor drumdaym. msj atmamn ndeNi sen bu süreci nasL atLattn hlA AYNımsn kNdne qeleblDN mi cnqü senn üzerNde sene oLmus ltfen yardmcı oLurmsn bNa cNqÜ qercqTn ne ypcaqMı bLmıorm

harika_deniz ! seNd aynı seLeri yasamısıN 6 senedr aynısın bnd öLe oLcm bLıorm öLene kdar bu acıyı hp ceqcem coq zormus ALLAH kmsenN basıNa wermesn :((((

Bütün cevapları okudum tek tek.. Başıma hiç gelmedi Allah'ıma bin şükür.Ama şu anda ağladım ağlicam bu nasıl bir acıdır Rabbimm..
Düşüncesi bile beni ağlatmaya yetiyorsa gerçeği ne hale getirir kim bilir.. Yaşayan kardeşlerimin yazdıklarını okurken boğazım düğüm düğüm oldu. Onları tabiki anlayamıyorum ben hiç bitanemsiz kalmadım ki.. Ama ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Allahım bunu kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.. Başınız sağolsun kardeşlerim.. Düşüncesi bile beni bu hale getirdi rabbim size dayanma gücü versin..
Ne bana ne de başkasına yaşatmasın bu acıyı..:43:

Back
X