• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda ayrıldığı sevgilisi ölen varmı?

kader ile gelen ölüm üzücüdür ama intahar... ilk aşkımdı...ilk yüreğimin yangını.tayini çıkınca ayrılmak zorunda kalmıştık.ben de üniv. öğrencisiydim o zamanlar...ara ara görüştük... sonra ölüm haberi geldi ben mezun olduktan 2 yıl kadar sonra.hem de tam ''bu gün hakanın doğum günü'' diye geçirirken içimden... 24 yaşında,25ini görmek istemeden çekip gitmişti.kendi silahıyla kıymıştı canına... en acı olan mı??? ölmeden önce memleketime gelip beni aramış ve bulamamış...böyle dediler bana...hala ilk duyduğum ankı kadar taze ve acı veriyor...

ayrıydık.ve yaklaşık 4 ay önce ölüm haberini aldım.intihar etmiş... nasıl gttiğimi bilmiyorum evine.1 ay boyunca toplayamaştm kendimi. ağlamaktan anılarımız gözümün önünde hep.ayrı olsak bile sevmiştim onu sevecektim hep...

Allah korusun. Düşüncesi bile çok korkunç. Ayrı olunsa bile bir şeyler paylaşıldığı için çok üzer insanı.

başıma gelmedi gelmesin her şeye dayandım ama buna dayanamam.. :1no2: allah kat ve kat benden çok ömür versin ona.. ayrıldık ama seviyorum onu hemde çok düşmanlıkta yok aramızda düşündüm hayal ettim şuan ağladımm hüngür hngür Allah düşmanınım başına vermesin.
Başına bu talihsiz olay gelenlerede Allahtan sabır diliyorum..

arkadaşlar çalıştığımız bankada suratsız,acımasız bı personel var..bir gün yemeğe götürdü kadın beni,ok dedim,bana anlattı,yemekte şok oldum,bu çocukluktan beri biryle birbierli seviyolar,boğazda otoruyolar,bütün semt biliyor,evlenıcekler,çok büyük aşk..üniversitede okurken çocuk ölüyor,kız tam 2 yıl mezarlıkta yatıyor,kızında çocuğunda ailesi,her gece biri kız almaya gidiyor..2 yıl sonra daha topluoyr,ve okulunu bitiyor.ama hayat hınçlı,ve tövbe ALLAHA küs diyeyım ben siz anlayın,sonra bankaya gidiyor,biri buna evlenme teklif ediyor ve kabul ediyor,buraya kadar normal,
sonrası,ölen çocuğun resimleri kızda,ve kocasıyla bayramdalar falan çocuğun mezarına birlikte gidiliyor,kocası buna çok saygı duyuyor,kız hala ölenın ailesine anne falan diyor,ama kocası buna çok aşık asla ters birşey sölemıyor,kocasıda bankacı,ve çok hoş..bende ağzım acık dinliyorum,ve kız dediki,keşke yaşasaydıda bır dağın ardında olsaydı,görmeseydım,başası ile evli olsaydı ama yaşasaydı...ama kocasınıda çok seviyor..

benim basima farkli birsey geldi. Arkadasim kuzeninin resimlerini göstertip cok iyi biri tanistirayim sizi falan diyodu onada benim resimlerini göstertiyormus ben olmaz tipim degil demistim sonra bir kaç ay sonra araba kazasinda öldü onu tanimasamda çok kötü oldum agladim 24 yasindaydi :(

Benim başıma geldi..Ayrılmıştık çünkü askere gidecekti istemedi beni..Sanırım 6 ay felan sonra askerde şehit haberi geldi. Çok kötü günlerdi, çünkü ben hala onu çok seviyordum, ilk aşkımdı benim o..Ona böle özlem duyerken ölümünü kaldıramadım. Günlerce ağladığımı, uyumadığımı bilirim. Benim yas dönemim çok çok uzun sürdü...yaklaşık 5 sene kadar..
Şimdi düşünüyorumda keşke o kadar hırpalamasaydım kendimi, keşke içime o kadar kapanmasaydım, keşkeler öle çokki...

off çok kötü birşey :S
benim sevgilimde asker..şu sıralar hep operasyondalar..o kadar çok korkuyorum ki :(
allahım korusun..

ayrıldım hemde daha dün kendim istedim dayanamadım sebepte neydi görüşemiyorduk görüşüceğimiz gün bir şey çıkıyordu olmuyordu bir türlü kısmet mi değildi kader mi değildi bilemiyorum ama bildiğim tek şey var onu çok seviyorum ve aldığım haberlere göre çok hızlı bir şekilde evden çıkmış arabayla umarım rabbim onu korur başına bir şey gelmez şu anda herkez beni suçlu görüyor nasıl bitti dersin diye ama yapamadım dayanamadım onsuzluğun acısını fazlasıyla yaşamama rağmen bitsin dedim ben bitti desemde o kabul etmez beni bulur dedim ama bana bensiz mutlu olursun engel yok artık sevdiğim hoşçakal diye mail atmış zaten ondan sonrada haber yok ve bu mübarek ramazan aynıda ne olur rabbim ona bir şey olmasın yaşadığını biliyim yeter dönmesin bana ama yeter ki yaşadığını biliyim hayatta olduğunu:gitme:

en yakın arkadasımın sevgilisi.... cocukluk askı dıyebilirim.uzun bir birliktelikleri vardı. tam türk filmi gibi kız muhendis çocuk balıkçı. arkadasımın ailesi hiç sıcak bakmasada olaya yınede ses çıkarmıyorlardı. zaman gectikçe sorunlar yasamaya basladılar ve ayrıldılar. ayrıldıktan kısa süre sonrada ölüm haberini aldık çocuğun trafik kazası ile. allahım kimsenin başına vermesin yarabbim. çok kötü bişey gerçekten.

ayrıldım hemde daha dün kendim istedim dayanamadım sebepte neydi görüşemiyorduk görüşüceğimiz gün bir şey çıkıyordu olmuyordu bir türlü kısmet mi değildi kader mi değildi bilemiyorum ama bildiğim tek şey var onu çok seviyorum ve aldığım haberlere göre çok hızlı bir şekilde evden çıkmış arabayla umarım rabbim onu korur başına bir şey gelmez şu anda herkez beni suçlu görüyor nasıl bitti dersin diye ama yapamadım dayanamadım onsuzluğun acısını fazlasıyla yaşamama rağmen bitsin dedim ben bitti desemde o kabul etmez beni bulur dedim ama bana bensiz mutlu olursun engel yok artık sevdiğim hoşçakal diye mail atmış zaten ondan sonrada haber yok ve bu mübarek ramazan aynıda ne olur rabbim ona bir şey olmasın yaşadığını biliyim yeter dönmesin bana ama yeter ki yaşadığını biliyim hayatta olduğunu:gitme:

ay canım. umarım başına birşey gelmemiştir?

Okuduğum bir çok yorum beni çok duygulandırdısenağlama
Ondan nefret bile etsem böyle birşey yaşamak istemem:gitme:

Eski sevgilim ölse üzülürüm belki ama sadece sıradan bir insana üzülmek kadar doğal ve uzak olur.Kuzenim eşinden ayrıldı adamda kışında vefat etti kuzen ilk başta ağlamış oğlum babasız kaldı diye şimdilerde adama hayır duası oku diyorlar o beddua okuyor.

walla beni bırakıp gideceğine keşke ölüm haberini alsaydım demiştim zamanında adamın biri için. ama şimdi öldüğünü duysam acaba üzülür müyüm?

ya da ölmesin bir zamanlar onu sevmiş olmam bile ölümüne ağlamam için sebeptir.

Benim başıma geldi..Ayrılmıştık çünkü askere gidecekti istemedi beni..Sanırım 6 ay felan sonra askerde şehit haberi geldi. Çok kötü günlerdi, çünkü ben hala onu çok seviyordum, ilk aşkımdı benim o..Ona böle özlem duyerken ölümünü kaldıramadım. Günlerce ağladığımı, uyumadığımı bilirim. Benim yas dönemim çok çok uzun sürdü...yaklaşık 5 sene kadar..
Şimdi düşünüyorumda keşke o kadar hırpalamasaydım kendimi, keşke içime o kadar kapanmasaydım, keşkeler öle çokki...

çok kötü bişey ya allah korusun :çok üzgünüm:

allah kimsenin başına vermesin sewgilinin ölmesi dayanılmaz bişey hele de çok sewiyosan:( benim de sewgilim ölmek üzere beyin kanseri hiç umut yok hergün ölümü bekliyoruz ve ölüceğini biliyo hergün ağlıyo ölmek istemiyorum diye hayallerim var seninle ewlenip çocuklarım olsun istiyorum diyo hayatta tek istediği şey bi yuvasının olmasıydı ailesiz büyüdü içinde ukte kaldı hep hayat tiyatro sahnesi arkadaşlar sırası gelen çıkıp oynuyo ve gidiyo sadece izliyoruz ben hergün ölüyorum onsuz bi hayat geçirmek zorunda olmak ona bidaha dokunamamak koklayamamak sesinini duyamamk bunların düşüncesi ve kabullenilmesi çok zor inanın çok acı bişey sediklerinize sarılın sımsıkı 3 günlük dünyada üzmeyin birbirinizi bakarsınız bi gün çok geç olmuştur

Buna duygulandım en çok. Çünkü zaten başlığa göre değil. Ayrıldığın sevgilin ile hala birlikte olduğun hasta sevgilin çok farklı çok. Biri sadece ismini bildiğin anılarında yaşayan bir hayalet, öteki gözünün önünde eriyen diğer yarın. Yorumumu başlığa göre yapacak olursam ölüm olgusunu fazla abartmamakta fayda var. Ayrılırken zaten tüm bu ihtimalleri göze alıyorsun. Neticede ölen taraf biz de olabiliriz...

"Keske ölse" diyen biri gercekten sevmis olamaz. Cünkü sevmek o kisiyin iyi olmasini, mutlu olmasini istemektir. "Baskasinin olacagina ölsün" düsünceci bencilliktir ve bu sevgi olamaz...

Back
X