Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskisini kaldırıp tekrar indirmeyi dene.:) Link vermek yasak mı bilmiyorum ama bu siteden indirebilirsin:microsoft office 2010 lisansl indir gezginler
open office programınıda indirebilrsin güncelleme sorunu olmaz
Pek doğru değilama crack vardır nette baktın mı
peki deniyicem dedidklerinizi bunlar mıcrosoft ofis programları yanı degilmi pover poınt falan var ve benım ki windows 7 umarım uygun olur![]()
ben en ıısı bilir kişiye yaptırayım ben anlamam cunkuopen office farklı bir şey. sen microsoft office ın hangi sürümünü kullanıyorsan onun crack dosyasını indir ordaki şifrelerden biri uyar mutlaka netten araştır lisanslı olarak kullan. Büyük ihtimalle elindeki 2010 sürümdür windows 7 kullanıyorsan
bu daha kolay ve guvenılır aslında en iisi bi bilgısayarcıya gostermek hiç risk almıyımnetten indirdiğin programlar çakma oluyor lisanslı olmuyor. crack leri yüklersende bilgisayarına virüs sokarsın oda çok sakıncalı. windows kırılmış programları hemen algılıyor ve bilg kilitliyor kullanamıyorsun. iyi bir yere gidip güzle bir format attırıp onlardan ofis yüklemelerini isteyebilirsin. cracklerle felan uğraşma.