• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bilgisayardan anlayan var mı ?

marbles

Gerçek orada bi' yerde...
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
623
2
26
Ankara
kızlar aranızda bilgisayardan anlayan varmı .benım laptopta microsoft ofis programları var fakat lisansli deil satın alın falan diyo.nasıl halledebilirim ben bunu normalde olması gerekmezmydı.

Eskisini kaldırıp tekrar indirmeyi dene.:) Link vermek yasak mı bilmiyorum ama bu siteden indirebilirsin:microsoft office 2010 lisansl indir gezginler

denedim ama hep aynı şey oluyo 10 gunluk falan ıdare edıyo daha sonra yıne aynısı oluyo.normalde boyle olmaz masaustu bilgısayarımda hala duruyo program guncellemeye falan gerek duyulmuyo.virüs programıda aynı sekılde yuklendıgı gbi duruyo.ama ben sureklı guncellemek zorundayım

sürümüne göre crack bakın (office 2007 crack gibi) internetten, crack indirirken ve çalıştırırken antivirüs programlarını kapatmayı unutmayın, genelde daha indirirken engelliyorlar. Birkaç crack denersiniz tahminen biri mutlaka olur.

peki deniyicem dedidklerinizi bunlar mıcrosoft ofis programları yanı degilmi pover poınt falan var ve benım ki windows 7 umarım uygun olur:31:

peki deniyicem dedidklerinizi bunlar mıcrosoft ofis programları yanı degilmi pover poınt falan var ve benım ki windows 7 umarım uygun olur:31:

open office farklı bir şey. sen microsoft office ın hangi sürümünü kullanıyorsan onun crack dosyasını indir ordaki şifrelerden biri uyar mutlaka netten araştır lisanslı olarak kullan. Büyük ihtimalle elindeki 2010 sürümdür windows 7 kullanıyorsan

netten indirdiğin programlar çakma oluyor lisanslı olmuyor. crack leri yüklersende bilgisayarına virüs sokarsın oda çok sakıncalı. windows kırılmış programları hemen algılıyor ve bilg kilitliyor kullanamıyorsun. iyi bir yere gidip güzle bir format attırıp onlardan ofis yüklemelerini isteyebilirsin. cracklerle felan uğraşma.

open office farklı bir şey. sen microsoft office ın hangi sürümünü kullanıyorsan onun crack dosyasını indir ordaki şifrelerden biri uyar mutlaka netten araştır lisanslı olarak kullan. Büyük ihtimalle elindeki 2010 sürümdür windows 7 kullanıyorsan
ben en ıısı bilir kişiye yaptırayım ben anlamam cunku:6:

netten indirdiğin programlar çakma oluyor lisanslı olmuyor. crack leri yüklersende bilgisayarına virüs sokarsın oda çok sakıncalı. windows kırılmış programları hemen algılıyor ve bilg kilitliyor kullanamıyorsun. iyi bir yere gidip güzle bir format attırıp onlardan ofis yüklemelerini isteyebilirsin. cracklerle felan uğraşma.
bu daha kolay ve guvenılır aslında en iisi bi bilgısayarcıya gostermek hiç risk almıyım:31:

Back
X