Anlamadim desemBir şeyi merak ediyorum. Benim aklım öyle cinliğe entrikaya falan pek çalışmaz. Ama hep böyle kadınları merak etmişimdir. Bu arada yanlış anlaşılmasın cinlik entrika derken kötü niyetle yapılan şeylerden bahsetmiyorum. Anlamışsınızdır demek istediğimi. Aranızda bu gibi olanlar var mı
Yani böyle firdevs yöreoğlu gibi bir tip canlandırın işte kafanızdaKonuyu biraz daha açsan
Mezhebim pekde geniş değildir ama
Hani böyle dizilerdeki bazı kadınlar gibi mesela firdevs yöreoğlu gibiAnlamadim desem
Siz de mi öylesiniz yoksaGenden gelen birsey bence annem oyle soyler bana
Korkulur sizden. Böyle firdevs yöreoğlu gibi ince ince planlar da yapar mısınızKafamda kırk tilki gezer kırkının kuyruğu birbirine değmez? Ama duruma göre seeettiririm
OlabilirSiz de mi öylesiniz yoksa
Yani merak ettim diyelim. İçten içe imreniyorum böyle cin fikirli hatunlara :) Siz de öyle misiniz yoksaTaktik mi istiyorsun
Ooo olmamıı..Korkulur sizden. Böyle firdevs yöreoğlu gibi ince ince planlar da yapar mısınız
Bana böyle iyi davranmana katlanamıyorumm adnannYani böyle firdevs yöreoğlu gibi bir tip canlandırın işte kafanızdaBu arada mezhebim derken?
Bizim gelin öyleydi. Ne anlatmak istediğini şıp diye anlama yetim oradan geliyorKorkulur sizden. Böyle firdevs yöreoğlu gibi ince ince planlar da yapar mısınız
Yakınlarımın söylediğine göre öyleyim, kimseye bir zararım yok ama
MuhteşemsinizOlabilir
Cunku cok hizli dusunur karar verir uygularim
DonakaldımOoo olmamıı..
Oya gibi islerim vallah;d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?