• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda iki kez nişan atan var mı? ?

Bu hayat senin hayatin. Sen mutsuzken insanlar kapisini kapatip normal hayatlarina devam edecekler. Sen onlar laf soylemesin diye o hayata katlanirken insanlarin umurunda bile olmayacak.
Ben nisan atmadim ama bosandim. Hem de bir cocugum var. Kimsenin ne dusundugu de umurumda degil. Insanlar cok akil verir her zaman ama olayin sonunda yuku akil verenler degil yapan ceker. O yuzden mutsuzsan hic devam etme.
Sanirim nisanlin anneci. Ve sanirim semi koruyamayacak daha cok annesi tarafinda kalacak bir tip. Ezilecegin bir hayata bole bile devam etmenin de nir anlami yok bence. Anneci bir tiple evliligin ne oldugunu anlayamazsin zaten. Anne hep evliliginizin ortasinda olur. Insanlari bosver. Herkes konusur. Ama o hayati yasayacak olan sensin.
Bu arada duzelir diye bekleme nisanlini, duzelmez. Hep pasif kalir.
Haklisiniz. Agzi olan konusuyor karsidakinin neler yasadigini bilmeden. Degismez biliyorum atacam.

Benim arkadaşım 2 kere evlendi boşandı . Nişan atmakta ne var :) Nişan dönemi zaten tanıma dönemidir. Olmuyorsa olmuyordur kendini ne sıkıyorsun . Milletin ne düşündüğü de , senin için o kadar önemli olmasın . Senin hayatın önemli... İstersen 10 kere nişan at kime ne ?

istersen on kez at canım ne olmuş anlaşamayacağın olamayacak biriyle nişandan ayrılmış damgası yememek için evlenilmez dimi ism,i üstünde nişan yani sonuçta

benn 3.ile evlendim :) damga yemiyorsun merak etme herkes en fazla 1 ay sonra unutur.. mutsuzsan elalem ne der diyerek ömrünü çürütme

iki kez attım. mutsuzsam kime ne?
insanlar iş ciddiye binmeden bazen kendini iyi kamufle ediyor.
boşanmak mı nişan atmak mı diye düşündüm ikincisinde. nişanı attım. kimsenin söz hakkı yok bunda milleti boşverin

arkadaşı bir evlilik bir nişan atlattı. şimdi evli ve çok mutlu ;) eşi hiç evlilik, nişan yaşamamış biri. hayata umutlu bakın karşılığını alın ;)

Back
X