• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

1 yaş büyüğü bile nasıl yorgun oluyor arada başı ağrıyor 10 yaş büyük olsaydı herhalde şartlar çeyrek ihtimallere düşerdi :)
Ben şahsen memnunum ya iyi yani benim kocamı babam değilde cogugumu kardeşim sanan çok oluyor ama artık olmayabilir bende 27 ye merdiven dayadım :)

aynen yaa benimde geçen sene tatilde çocuğumla suda boğuşuyorduk. kadının bir tanesi oğlum annene neden öyle yapıyorsun dedi. bizim oğlan o benim ablam değil annem dedi kızgınlıkla

yok cnm yaaa benim eşim bayaaa enerjik. gezme tozma sohbet. bazen konuşmaktan başımı ağrıtır çenesi çoktur. her pazar gezeriz

aynen yaa benimde geçen sene tatilde çocuğumla suda boğuşuyorduk. kadının bir tanesi oğlum annene neden öyle yapıyorsun dedi. bizim oğlan o benim ablam değil annem dedi kızgınlıkla

yok cnm yaaa benim eşim bayaaa enerjik. gezme tozma sohbet. bazen konuşmaktan başımı ağrıtır çenesi çoktur. her pazar gezeriz

seninkinin gene çok değilmiş ama luda bir gerçekki 15 sene sonra o başka bir kafada sende başka bir kafada olursun :) tabi körle yatan şaşı kalkar sende ona çekersin :)
benim cok güzel bir tandııgım 17 yaş büyük bir adamla evlendi tabiki parası için nasıl öpüşüyor o buruşuk dudakla bilemem :)
benim cocugumda artık büyüdü bende büyüyorum daha böyle iltifatlar almam herhalde alsam süper olur :)

11 ay eşim büyük benden :))
Evlenmeden önce 3-7 yaş arası fark olmalı diyodum :)
ama artık eminim ki yaştan ziyade karakter ve kişilik önemli :)

Ha bu arada eşimle aynı yaşta olmak cidden çok güzel ve keyifli :))

2 yaş var aramzda.. büyük olan benim :) abla sözü dinle diye dalga geçeriz bazen:1:
eşim benden olgun zaten iyi ki büyk değil diyorum bazen acaba nolrdu :)
yaş hiç bir zaman sorun olmadı bizde :)

Eşimin benden büyük olması sadece çocuk açısından düşündürüyor beni
ama iyi bir baba olursa bunuda hiç takmam açıkçası:31:
hem bişey ne kadar geç elde edilirse o kadar çok kıymetli olur kanısındayım..
eşim 36 ben 25 yaşındayım ama anlaşabiliyoruz
ilişkimizi sarsmıyor aramızada ki yaş farkı
hatta bazen karşıma geçip dans eder çocuksu hareketler yapar.:1:
en azından karakteri oturmuş..
çoluk çocukla uğraşamam bu saatten sonra
bizim eve bi tane çocuk yeter(oda benim )
:1::1:

Eşimin benden büyük olması sadece çocuk açısından düşündürüyor beni
ama iyi bir baba olursa bunuda hiç takmam açıkçası:31:
hem bişey ne kadar geç elde edilirse o kadar çok kıymetli olur kanısındayım..
eşim 36 ben 25 yaşındayım ama anlaşabiliyoruz
ilişkimizi sarsmıyor aramızada ki yaş farkı
hatta bazen karşıma geçip dans eder çocuksu hareketler yapar.:1:
en azından karakteri oturmuş..
çoluk çocukla uğraşamam bu saatten sonra
bizim eve bi tane çocuk yeter(oda benim )
:1::1:

benmde eşimle aramda 9 yaş var canım ben 24 eşim 33 yaşında. ama gerçekten harika bir evlilkiğim var eşim çok olgun dediğin gibi ben çocuksu kalıyorum eğer daha genç olsaydı taşıyamazdı beni. hem o kadar kıymetimi biliyor ki gözümün içine bakar. biraz romantizm eksiği var odun ama :) olsun benm odunum sonuçta. o yüzden asla yaş farkına takılmasın bence kimse. mutluluk o kadar önemli ve evlilik o kadar özel ki eğer tamam bu o kişi diyorsa biri akla en son takılacak şey bile yaş değil. ben ailemde çekindim ama çok anlayışlıydı bizimkiler. 1.5 yıl oldu neredeyse hala bazen akrabalar de aaa 9 yaş mı var diye ama banane ben o kadar mutluyum ki

benmde eşimle aramda 9 yaş var canım ben 24 eşim 33 yaşında. ama gerçekten harika bir evlilkiğim var eşim çok olgun dediğin gibi ben çocuksu kalıyorum eğer daha genç olsaydı taşıyamazdı beni. hem o kadar kıymetimi biliyor ki gözümün içine bakar. biraz romantizm eksiği var odun ama :) olsun benm odunum sonuçta. o yüzden asla yaş farkına takılmasın bence kimse. mutluluk o kadar önemli ve evlilik o kadar özel ki eğer tamam bu o kişi diyorsa biri akla en son takılacak şey bile yaş değil. ben ailemde çekindim ama çok anlayışlıydı bizimkiler. 1.5 yıl oldu neredeyse hala bazen akrabalar de aaa 9 yaş mı var diye ama banane ben o kadar mutluyum ki
evliliği yaşla sınırlamak çok çok yanlış bunu yapanlar var malesef
dedim yaa eşimle 11 yaş fark var aslında büyük bir fark normalde de ama ben çok memnunum
beni eşim olgunlaştırdı 2 senede
kendisi bana göre çook daha bilgili ve hayat tecrübesi olan birisi ben ona göre çok toydum.
bi arkadaşım var eşiyle aynı yaşta
ve hep şikayetçi eşim çok çocuk ben ondan olgunum falan deyip duruyor
erkek olgun olmalı kişiliği oturmuş olmalı
az önce bdv da bi konu okudum adam 1 günlük karısını anasının evine bırakmış uzmanlarda bu durum için kişiliği oturmamış bu kişinin diye yorumlamışlar.Al işte :31::31:

evliliği yaşla sınırlamak çok çok yanlış bunu yapanlar var malesef
dedim yaa eşimle 11 yaş fark var aslında büyük bir fark normalde de ama ben çok memnunum
beni eşim olgunlaştırdı 2 senede
kendisi bana göre çook daha bilgili ve hayat tecrübesi olan birisi ben ona göre çok toydum.
bi arkadaşım var eşiyle aynı yaşta
ve hep şikayetçi eşim çok çocuk ben ondan olgunum falan deyip duruyor
erkek olgun olmalı kişiliği oturmuş olmalı
az önce bdv da bi konu okudum adam 1 günlük karısını anasının evine bırakmış uzmanlarda bu durum için kişiliği oturmamış bu kişinin diye yorumlamışlar.Al işte :31::31:

walla öyle bence de eşim sorunlara o kadar iyi yaklaşıyor ki her konuda yardımcı bana.ikimizde çalışıyoruz çevremde görüyrum kmse yardım etmiyor benm eşim her konuda desteğim. ben demeden ben mutfağa gireyim o süpürgeyi alır süpürür kesşnlşkle yaş çoookk önemli bence az değil çok olmalı

walla öyle bence de eşim sorunlara o kadar iyi yaklaşıyor ki her konuda yardımcı bana.ikimizde çalışıyoruz çevremde görüyrum kmse yardım etmiyor benm eşim her konuda desteğim. ben demeden ben mutfağa gireyim o süpürgeyi alır süpürür kesşnlşkle yaş çoookk önemli bence az değil çok olmalı
hmmm orda duruyorum işte
benim eşimde destek di :1::1: artık değil
hiç bişeye yardım etmiyor
kendimi evin hem anası hemde babası gibi hissediyorum artık ahahah:9::9:
eşimle biz çok sorunlar yaşadık
ilk evlendiğimiz sene
ama allaha şükür ki son 1 senedir ufak tefek tartışmalar dışında gayet iyiyiz eşimi çok seviyorum iyi ki evlenmişim onunla
benim koca bebeğim o:16::16:
bide şu var yaşı benden fazlaca büyük olduğundan mıdır nedir
beni çocuğu gibi görüyor sanki
bir başka seviyo beni kocacığım:23::23:

Son düzenleme:
14 ay var
isterdim ki 5 6 yaş olsun
eşim çok çocuksu bir insan eskiden yaşına bağlardım ama
annesi ve babası da çocuksu insanlar:9:
huyla alakalı bişey.. memnunum çok şükür :34:

esim benden 10 yas buyuk
hic sorun teskil etmedi
zaten yasindan daha kucuk gosteriyor
bence erkek kadin arasinda yas farki olmali
erkekler cok gec olgunlasiyorlar

bizimde 7 yaş var ama o göstermiyor bunu açıkçası.. bende erkeğin biraz büyük olması taraftarıyım. en fazla 5 yaş derdim bekarken sonra bir baktım kendimden 7 yaş büyük biriyle evlendim. anlaşma oluyorsa bence yaşın önemi yok tabi gidip 20-30 yaş farktan bahsetmiyorum. 10 yaş olması en fazla ilabilir bana göre..

hmmm orda duruyorum işte
benim eşimde destek di :1::1: artık değil
hiç bişeye yardım etmiyor
kendimi evin hem anası hemde babası gibi hissediyorum artık ahahah:9::9:
eşimle biz çok sorunlar yaşadık
ilk evlendiğimiz sene
ama allaha şükür ki son 1 senedir ufak tefek tartışmalar dışında gayet iyiyiz eşimi çok seviyorum iyi ki evlenmişim onunla
benim koca bebeğim o:16::16:
bide şu var yaşı benden fazlaca büyük olduğundan mıdır nedir
beni çocuğu gibi görüyor sanki
bir başka seviyo beni kocacığım:23::23:

iyimişşşşş.:))))))))))))))))))))9

yazsam mı yazmasam mı bilemedim ben şimdi:))

3,5 yaş var aramızda.büyük olan benim.ama benim yaşıma kimse inanmıyor.ben küçük gösteriyorum o da büyük.
bu biraz avantaj.

tabi şaka bir yana karakter çok öenmli.aynı yaşta olduğum insanla bile anlaşamam illaki bende büyük olmalı derdim.çok büyük konuşmuşum.
olgunluk derseniz de beni toparlayan hep o olmuştur.benden kat kat olgun.
büyümedim,büyümüyorum ve sanırım büyüyemeyeceğim:)

Back
X