• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

ben kocamdan 2 yas buyugum..

o benden 2 yaş küçük..

erkeklerin yaş ilerledikçe olgunlaşıp yakışıklı olmasını ve kadınların çoğunun yaşı ilerledikçe çöktüğünü düşünürsek erkeğin 5 6 yaş büyük olanı makbuldür bence :9: ama bizim aramızda 3 yaş var bende 6 yaş falan olsun isterdim :1:

4 yaş var aramızda ideal gibi bu yaş aralığı :17:Kişinin yapısı aslında yaşla da çok alakası yok olgunluğun ben yaşıtlarıma göre hep daha oturaklı olmuşumdur :9:

Bizim 15. hatta belki daha fazlası ama nüfustaki karışıklıktan dolayı bilemiyoruz kayınvalide de tam hatırlamıyor o yüzden 15 kabul ettik :1:

Ayrıca ben çocukluk yapsam da beni çok güzel tolere edip katlanabiliyor, büyütüyor aşkım beni ya :27:

Aman 25 olsa nolur, aşıkıyım ben kocamın :16:

Son düzenleme:
12.5 yaş büyük eşim benden
o mu yoksa benmi küçüğüm bilemiyorum hala çocuk gibi
hala kovalamaç oynuyoruz evin içinde,bayılır oyunlar oynamaya :60:
birde hasta olmaya bayılır,isterki hergün hasta olsun bende ona bakayım

tek yapan biz değilmişiz bari iyi :60:

bizimde 15 günle eşim büyük benden. biz uyumluyuz sıkıntı yok ama bende 5 yaş olmalı die düşünüyorum. hatta 10 yaşa kadar sıkıntı yok. malum kadınlar erken deforme olabiliyo ve erkekler maddi olarak toparlaması için bikaç yaş farkı iyidir. ama yaş farkı çoğalınca benle evlenene kadar ne naneler yemiştir diye bi işkillenir insan :15:

Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??

Bizim 11 yaş var :17:

bizim de 10 yaş var :1: bence daha iyi erkek geç olgunlaşıyor doğru,biraz görmüş geçirmiş yorulmus olsun :emir_bebek:

erkeklerin yaş ilerledikçe olgunlaşıp yakışıklı olmasını ve kadınların çoğunun yaşı ilerledikçe çöktüğünü düşünürsek erkeğin 5 6 yaş büyük olanı makbuldür bence :9: ama bizim aramızda 3 yaş var bende 6 yaş falan olsun isterdim :1:

Çok ilginç çünkü benim gördüm tüm 35 tas üstü erkekler vahim genclikteki güzellikleri yok bu devirde kadınlar daha güzel diye düşünüyorum bakımli ama annemlerin dönemde dediğin doğru

İmza

iki yaş var aramızda:)) ben büyüğüm:16: yaşla alakalı bır sorun yaşamadık:nazar:farkında bıle değiliz unuttuk:16:

Çok ilginç çünkü benim gördüm tüm 35 tas üstü erkekler vahim genclikteki güzellikleri yok bu devirde kadınlar daha güzel diye düşünüyorum bakımli ama annemlerin dönemde dediğin doğru

İmza

Katılıyorum. Aramızdaki 11 yaş farka rağmen bizim söylemediğimiz insanlar bu durumun farkına bile varmıyor

Son düzenleme:
iki yaş var aramızda:)) ben büyüğüm:16: yaşla alakalı bır sorun yaşamadık:nazar:farkında bıle değiliz unuttuk:16:

benim beyde benden 2 yaş küçük :) 2 yıl süründürdüm resmen yaşı küçük diye baktım olmuyor yakışıklı, taş gibi bana da aşık :nazar: eyi bari olsun dedim deliler gibi aşık oldum evliyim ve çok şükür çok mutluyum iyiki olmuş benden daha olgun davrandığı şüphesiz :16: :nazar: :38:

benim beyde benden 2 yaş küçük :) 2 yıl süründürdüm resmen yaşı küçük diye baktım olmuyor yakışıklı, taş gibi bana da aşık :nazar: eyi bari olsun dedim deliler gibi aşık oldum evliyim ve çok şükür çok mutluyum iyiki olmuş benden daha olgun davrandığı şüphesiz :16: :nazar: :38:

Maşallah mutluluklar dilerim :nazar:

Bizim aramızda 10 yaş 3 ay var ama hiç aklıma bile gelmiyor. Birbirimiz için yaratılmışız sanki. Erkekler geç olgunlaşıyormuş gerçekten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X