- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
yine çocucğumun yanında bana ne küfürler savurdu. abuk subuk bi nedenden dolayı. söylediği bişeyi anlamadım. bana öfler gibi mimik hareketleri vaptı, bende alındım niye güzelce açıklamıyosun dedim küstüm. markette oluyo bu. ben küsüp çıkışta bekliycem sizi dedim yürüdüm. o da arkamdan geldi arabayı markette bırakmış. arabaya bindik başladı bağırmaya küfür etmeye. çocucğumda arabada. 5 yaşında giricek çocucğum. küçük deil. her zaman ki gibieve geldik ben küstüm konuşmuyorum. bu böyle devam edecek... bana müstehak küsmekten başka bişey yapmadığım için... bana müstehak beni böyle küçük düşümesine izin verdiğim için.. ne yapabilirim bilmiyorum.. boşansam diyorum çocuğuma kıyamıyorum. babasını çok sviyor. babası da ona karşı çok iyi baba... bana kötü davranışını saymazsak.. tüm düzeni altüst olsun istemiyorum üvey anne derdi olsun daha küçücükken omuzlarına dert yüklemek istemiyorum. benimde annem babam boşanmış. neler hissediliyo çok iyi biliyorum. yavruma kıyamıyorum.
doktora gitme olayını eşim kabul emiyo. sen beni delirtmesen ben söylemem öyle diyo.
ben napıcam.. eşi hiç küfretmeyen varmı, yani size küfretmeyen.. dediğim gibi bana müstehak ne diyeyim. bunlara izin verdiğim için. nasıl izin vermiycem bilemiyorum boşanma dışında tavsiyesi olan varmı. ne yapayım neee...
ekleme : Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk
Bu nasıl bir bedduadır ya?
Siz bu adamı sevmiyorsunuz, hem de bencilsiniz.
hadi küfürü müfürü kavgayı geçtim, alışkanlık diyelim, benim eşim küfür etmese de çok kereler markette beni delirttiğinden kavga edip eve boş döndüğümüz olmuştur, yani küfür harici benzer durumlar, ama benim aklım eşine bu denli kötü beddualar etmeni kaldırmıyor. birine boyle beddua edebiliyorsan nasıl evli kalıyorsun ki, ya da neden?
resmen boşanmayayım da ölsün daha iyi gibi birşey olmuş. valla anlamıyorum bu mantığı.
eşim bana bir gün küfür etmedi hakaret etmedi salak aptal lan bile demedi.elhamdülillah inşallahta hiç demez.biraz dini inançla ilgili sanırım.sizin durumunuzda olmak istemezdim.boşanma en son şey olarak düşünülmeli.rabbim yardımcınız olsun...yine çocucğumun yanında bana ne küfürler savurdu. abuk subuk bi nedenden dolayı. söylediği bişeyi anlamadım. bana öfler gibi mimik hareketleri vaptı, bende alındım niye güzelce açıklamıyosun dedim küstüm. markette oluyo bu. ben küsüp çıkışta bekliycem sizi dedim yürüdüm. o da arkamdan geldi arabayı markette bırakmış. arabaya bindik başladı bağırmaya küfür etmeye. çocucğumda arabada. 5 yaşında giricek çocucğum. küçük deil. her zaman ki gibieve geldik ben küstüm konuşmuyorum. bu böyle devam edecek... bana müstehak küsmekten başka bişey yapmadığım için... bana müstehak beni böyle küçük düşümesine izin verdiğim için.. ne yapabilirim bilmiyorum.. boşansam diyorum çocuğuma kıyamıyorum. babasını çok sviyor. babası da ona karşı çok iyi baba... bana kötü davranışını saymazsak.. tüm düzeni altüst olsun istemiyorum üvey anne derdi olsun daha küçücükken omuzlarına dert yüklemek istemiyorum. benimde annem babam boşanmış. neler hissediliyo çok iyi biliyorum. yavruma kıyamıyorum.
doktora gitme olayını eşim kabul emiyo. sen beni delirtmesen ben söylemem öyle diyo.
ben napıcam.. eşi hiç küfretmeyen varmı, yani size küfretmeyen.. dediğim gibi bana müstehak ne diyeyim. bunlara izin verdiğim için. nasıl izin vermiycem bilemiyorum boşanma dışında tavsiyesi olan varmı. ne yapayım neee...
ekleme : Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk
5 yaşındaki çocuktan boşanmak için destek mi bekliyorsunuz anlamadım ki...ne demesi lazımdı evet gidelim babam da yalnız kalsın mı...çocuklarınız sizin arkadaşınız ya da destekçiniz değildir,böyle sorularla onun psikolojisini daha da bozuyorsunuz farkında değilsiniz..
anne olarak göreviniz ,onun en sağlıklı ortamda büyümesini sağlamak ve onu bu ortama adapte etmektir..
bu arada siz o evde kaldıkça oğlunuzun da size aynı küfürleri söylemesine az kalmış demektir.okuldaki arkadaşlarına söylemeye başlamıştır emin olun..
boşanmış bir ailenin çocuğuyum bana anlatma istersen bunları. dilerim Rabbim başına verir o zaman kendi haline boşanırken gülersin.
oğlumla nabız yoklamak için konuşuyorum. diyorumki baba acaba ayrı bi evde yaşasa daha mı iyi olur. yine hergün yanına gidersin oynarsın, 5 yaşında çocuğun gözü doldu hayır hep burda olsun dedi...
işte o zaman kendi gururunu çiğniyosun. bende meraklı deilim heralde küfür yemeye. sorunu çözme amacındayım boşanmak çözümün son aşaması olur.. oğlumu en az madur edecek çözümü bulmaya çalışıyorum.
yine çocucğumun yanında bana ne küfürler savurdu. abuk subuk bi nedenden dolayı. söylediği bişeyi anlamadım. bana öfler gibi mimik hareketleri vaptı, bende alındım niye güzelce açıklamıyosun dedim küstüm. markette oluyo bu. ben küsüp çıkışta bekliycem sizi dedim yürüdüm. o da arkamdan geldi arabayı markette bırakmış. arabaya bindik başladı bağırmaya küfür etmeye. çocucğumda arabada. 5 yaşında giricek çocucğum. küçük deil. her zaman ki gibieve geldik ben küstüm konuşmuyorum. bu böyle devam edecek... bana müstehak küsmekten başka bişey yapmadığım için... bana müstehak beni böyle küçük düşümesine izin verdiğim için.. ne yapabilirim bilmiyorum.. boşansam diyorum çocuğuma kıyamıyorum. babasını çok sviyor. babası da ona karşı çok iyi baba... bana kötü davranışını saymazsak.. tüm düzeni altüst olsun istemiyorum üvey anne derdi olsun daha küçücükken omuzlarına dert yüklemek istemiyorum. benimde annem babam boşanmış. neler hissediliyo çok iyi biliyorum. yavruma kıyamıyorum.
Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?