- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
valla biz ne desek boş anladığım kadarıyla sen duymak istediklerini duyup ona göre davranacaksın. mesela nebf in yorumunu dikkate alırsın. bu arada nebf cim kusura bakma inan senin düşünecelerini eleştirmek gibi bir niyetim yok. aslında katılıyorum da.. ama bence bu çözüm olmaz. çünkü eşi sinirli bir yapıya sahip. asla küfürü kızmayı rencide olmayı samyelipoyraz da kimse de haketmez..
ancak alışveriş yapılıyor belki adam acıktı. sorduğu bir soruya mimik ve ses tonuyle tepki göstermiş.. allah aşkına ne var bunda.. samyelipoyraza sorarım siz hiç mi eşinize aynı harekette bulunmadınız. biz bayanlar melek miyiz.. gayet sakin olgun anlayışlı sürekli anlatmak sorunları çözmek için mi uğraşırız.. hı diyeceksin ki ben ona küfür etmem.. ama işte oraya gelene kadar sen de onu orada bırakıp gitmişsin.. resmen hani bir laf vardır ortada bırakmışsın. birlikte bir iş yapmak istemişsiniz yola çıkmışsınız sense onu orada çocukla alışveriş arabasıyla bırakıp gitmişsin. tartışma kaçınılmaz.. ayrıca adamı orada düşürdüğün durum.
o ses tonuyla tepki vermiş sen de davranışınla göstermişsin. demek sende sinirlisin..herkes gibi hepimiz gibi.. ikiniz de tahammülsüz bir anınızdaymışsınız..senin gitmen de olayı büyütmüş.. ne var bunda sordum işte deyip alsaydın. o an susabilirdin. ama şöyle müsait olduğunuz bir anda o davranışınla çok üzüldüğünü incindiğini söyleyebilirdin. ben kırıldığım birşey olursa öyle yapıyorum. o an çok sinirli olabiliriz. şekerimiz çıkar yorgunuzdur vs sinirlenebiliriz. birlikte yaşamak zor. ne olursa olsun kimle olursa olsun.. önemli olan birbirimizi anlamak..
senin gitmeni çok önemsemiş ki bu kadar kızmış.. dediğim gibi de sen nasıl küfürü duyunca çok kötü oluyorsan o da o şekilde ortada bırakılınca kötü oluyordur. giderse gitsin diye umursamasaydı daha mı iyi olurdun.
tekrar ediyorum elbette küfürlü konuşması kızması bağırması hakaret etmesi kabul edilir birşey değil.üstelik çocuğun yanında ama sen kadınsın akıllı pratik zeki yanını da kullanarak evliliğini sürdürecek ancak sensin..
boşanıyım dersen ortada çocuk var o kadar da kolay olmayacaktır. yani kendiniz anlaşsanız bile bunu kabullenmek ayrı hayatlar kurmak ama yine de üçünüzü ayırmamak olmayacak.
boşanma zor diye kaderine boyun eğmeyeceksin ama evlilik müessesine de saygı gösterip bir takım fedakarlık ve hoşgörülerde de bulunmalısın..
markette ki olay şöyle; beni mimik ve ses tonuyla tersleyince bende tamam sen al o zaman dedim.. arkasından o nereye gidiyorsa sesizce takıldım. ama çok zoruma gitti. güzelce bişeyi anlatmak varken. sürekli böyle yapıyor. ben bişeyden anlamazmışım gibi davranıyo.. ben bi süre takip ettim. tadımı kaçırdığı için dışarda bekliycem sizi dedim çıktım. birde köpeği gibi peşinde dolanacaktım yoksa. Allah bana yaşattıklarını fitil fitil burnundan getirsin İnşallah. Bana ve oğluma zararı olmayacak şekilde onunda işle ilgili huzuru tadı tuzu kalmasın... arabada bana okadar küfür edince. İnşallah benim kalbimi kırarken yaptığın yüz hareketlerin yüzüne yapışır yüz felci geçirisin diye beddua ettim. içimden sürekli beddua etmek geliyor anlatamam çok yaktı canımı yaptıkları yeter artık
hayatım sürekli çocuğun yanında tersliyor hep susuyorum hep susuyorum bu defa tepki göstereyim, belki işe yarar dedim. bi de bunu deneyeyim dedim.. yok bu da olmadı. öyle böyle küfürler deil, oç luğum kaldı ne başka bişey. insan gibi muamele göremiyorum. bunu diyince insan ol ozaman diyor
yine çocucğumun yanında bana ne küfürler savurdu. abuk subuk bi nedenden dolayı. söylediği bişeyi anlamadım. bana öfler gibi mimik hareketleri vaptı, bende alındım niye güzelce açıklamıyosun dedim küstüm. markette oluyo bu. ben küsüp çıkışta bekliycem sizi dedim yürüdüm. o da arkamdan geldi arabayı markette bırakmış. arabaya bindik başladı bağırmaya küfür etmeye. çocucğumda arabada. 5 yaşında giricek çocucğum. küçük deil. her zaman ki gibieve geldik ben küstüm konuşmuyorum. bu böyle devam edecek... bana müstehak küsmekten başka bişey yapmadığım için... bana müstehak beni böyle küçük düşümesine izin verdiğim için.. ne yapabilirim bilmiyorum.. boşansam diyorum çocuğuma kıyamıyorum. babasını çok sviyor. babası da ona karşı çok iyi baba... bana kötü davranışını saymazsak.. tüm düzeni altüst olsun istemiyorum üvey anne derdi olsun daha küçücükken omuzlarına dert yüklemek istemiyorum. benimde annem babam boşanmış. neler hissediliyo çok iyi biliyorum. yavruma kıyamıyorum.
doktora gitme olayını eşim kabul emiyo. sen beni delirtmesen ben söylemem öyle diyo.
ben napıcam.. eşi hiç küfretmeyen varmı, yani size küfretmeyen.. dediğim gibi bana müstehak ne diyeyim. bunlara izin verdiğim için. nasıl izin vermiycem bilemiyorum boşanma dışında tavsiyesi olan varmı. ne yapayım neee...
ekleme : Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk
boşanmış bir ailenin çocuğuyum bana anlatma istersen bunları. dilerim Rabbim başına verir o zaman kendi haline boşanırken gülersin.
oğlumla nabız yoklamak için konuşuyorum. diyorumki baba acaba ayrı bi evde yaşasa daha mı iyi olur. yine hergün yanına gidersin oynarsın, 5 yaşında çocuğun gözü doldu hayır hep burda olsun dedi...
işte o zaman kendi gururunu çiğniyosun. bende meraklı deilim heralde küfür yemeye. sorunu çözme amacındayım boşanmak çözümün son aşaması olur.. oğlumu en az madur edecek çözümü bulmaya çalışıyorum.
markette ki olay şöyle; beni mimik ve ses tonuyla tersleyince bende tamam sen al o zaman dedim.. arkasından o nereye gidiyorsa sesizce takıldım. ama çok zoruma gitti. güzelce bişeyi anlatmak varken. sürekli böyle yapıyor. ben bişeyden anlamazmışım gibi davranıyo.. ben bi süre takip ettim. tadımı kaçırdığı için dışarda bekliycem sizi dedim çıktım. birde köpeği gibi peşinde dolanacaktım yoksa. Allah bana yaşattıklarını fitil fitil burnundan getirsin İnşallah. Bana ve oğluma zararı olmayacak şekilde onunda işle ilgili huzuru tadı tuzu kalmasın... arabada bana okadar küfür edince. İnşallah benim kalbimi kırarken yaptığın yüz hareketlerin yüzüne yapışır yüz felci geçirisin diye beddua ettim. içimden sürekli beddua etmek geliyor anlatamam çok yaktı canımı yaptıkları yeter artık
Küfür kimseye müstehak değildir siz böyle düsünürseniz eşinizin davranışı da normal olur maalesef.yine çocucğumun yanında bana ne küfürler savurdu. abuk subuk bi nedenden dolayı. söylediği bişeyi anlamadım. bana öfler gibi mimik hareketleri vaptı, bende alındım niye güzelce açıklamıyosun dedim küstüm. markette oluyo bu. ben küsüp çıkışta bekliycem sizi dedim yürüdüm. o da arkamdan geldi arabayı markette bırakmış. arabaya bindik başladı bağırmaya küfür etmeye. çocucğumda arabada. 5 yaşında giricek çocucğum. küçük deil. her zaman ki gibieve geldik ben küstüm konuşmuyorum. bu böyle devam edecek... bana müstehak küsmekten başka bişey yapmadığım için... bana müstehak beni böyle küçük düşümesine izin verdiğim için.. ne yapabilirim bilmiyorum.. boşansam diyorum çocuğuma kıyamıyorum. babasını çok sviyor. babası da ona karşı çok iyi baba... bana kötü davranışını saymazsak.. tüm düzeni altüst olsun istemiyorum üvey anne derdi olsun daha küçücükken omuzlarına dert yüklemek istemiyorum. benimde annem babam boşanmış. neler hissediliyo çok iyi biliyorum. yavruma kıyamıyorum.
doktora gitme olayını eşim kabul emiyo. sen beni delirtmesen ben söylemem öyle diyo.
ben napıcam.. eşi hiç küfretmeyen varmı, yani size küfretmeyen.. dediğim gibi bana müstehak ne diyeyim. bunlara izin verdiğim için. nasıl izin vermiycem bilemiyorum boşanma dışında tavsiyesi olan varmı. ne yapayım neee...
ekleme : Napyım ben nasıl korkutayım gözünü. anneme mi gitsem acaba. 8 yıllık evliyiz hiç yapmadım böyle bişey. dava açmadan hukuki bi başvuruya mı yeltensem napsam da. bu adam her istediğinde ağzına geleni sayamayacağını bilmeli. napsam. çok utandım oğlumdan bu gün. çokk
Bu nasıl bir bedduadır ya?
Siz bu adamı sevmiyorsunuz, hem de bencilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?