Aranızda müdür,müdür yardım.var mı? Ya da bu pozisyon için mülakattan geçmiş olanlar?

yaşımın 19 değil de 21 olduğunu,
müdürlük değilde müdür yardımcılığı için başvurduğumu söyledim önceki msjlarımda..
bende bilgisayar programcılığı mezunuyum. birçok programı rahatlıkla kullanabiliyorum.
ingilizcem çok iyi derecede.
13 yaşımdan beri çalışıyorum . referanslarımda iyi. mazağacılık konusunda tecrübeliyim..
arayıp ön görüşmeye çağırmalarına bunlar etkili olmuştur sanıyorum !..

profilde 19 yazıyor,nüfus memurumuyum da bileyim yaşınızı :delphin:
ne bilgi verirseniz ona göre yorum yapıyoruz sengözlerimebaksanab
iyi ki bi görüşmeye çağırmışlar hee :1:
şunu da söyleyeyim tepkinize de bakıyolar
1-2 kıl müşteri gelse,onlara da böyle davransan
kendini kapının önünde bulursun
demedi demebayanssulusmile
reelde atılamayan streslerin kkya yansıyor di mi fulyaa :delphin:

o zaman işine geleni görmüşsün derim. 21 olduğunu yazmıştım...madem yazdığıma göre yorumluyorsan!
iyiki görüşmeye çağırmışlar he diyorsun, hava olsun diye yazmadım görüşmeye çağırıldığımı. bunu bu şekilde yorumlamak basitçe. gerçekten yardımcı olabilecek kişilerin olduğunu düşünerek açtım bu konuyu.
yalan söylüyormuş muamelesi görmek , alaycı mesajlarınızı okumak için değil.
merak etme; 8 senedir çalışan biri olarak müşteriye nasıl davranılması gerektiğini en az senin kadar biliyorum, burayla onu bir tutmak saçmalık..

ingilizcemide yabancı arkadaşlar aracılığıyla oldukça ilerlettim.
:3:

.son 1 yıldır gittigidiyorda yurtdışından getirttiğim bayan giyim ürünlerini satıyorum.ingilizcemide oldukça ilerlettim bu sayede..

ingilizcem çok iyi derecede.

İngilizce yabancı arkadaşlarla net üzerinden ya da telefonla konuşarak çok iyi dereceye gelirmi ki bilmiyorumkismile

İngilizce yabancı arkadaşlarla net üzerinden ya da telefonla konuşarak çok iyi dereceye gelirmi ki bilmiyorumkismile

11 yıldır ingilizce dersi görüyoruz okulda.:)))lisede 1 yıl ingilizce hazırlık okudum. 3 yıldır internette ve telde görüştüğüm 6 yabancı arkadaşım var.1 yıldırda tedarikçimle ingilizce konuşuyorum. . daha ne yapılabilir iyi derece olması için:) en iyi yabancı arkadaşlarla öğreniliyor.konuşarak ve yazışarak.

o zaman işine geleni görmüşsün derim. 21 olduğunu yazmıştım...madem yazdığıma göre yorumluyorsan!
iyiki görüşmeye çağırmışlar he diyorsun, hava olsun diye yazmadım görüşmeye çağırıldığımı. bunu bu şekilde yorumlamak basitçe. gerçekten yardımcı olabilecek kişilerin olduğunu düşünerek açtım bu konuyu.
yalan söylüyormuş muamelesi görmek , alaycı mesajlarınızı okumak için değil.
merak etme; 8 senedir çalışan biri olarak müşteriye nasıl davranılması gerektiğini en az senin kadar biliyorum, burayla onu bir tutmak saçmalık..

öncelikle kelimelerine dikkat et
basit kelimesi bir bayana yakışmıyor :olmaz:
evet yazılanları yorumluyorm,tanımıyorm reelde çünkü yerimseniben
ilk msjıma bakarsan alay etmediğimi göreceksin :hulya:
benm msjlarm alaycı değil, işine gelmeyenler kırılıyor diyelim biz buna :delphin:
bir konu açmışsn,girip yorum yapmışm,şans dilemişim
pardon alay neresinde bayan?

11 yıldır ingilizce dersi görüyoruz okulda.lisede 1 yıl ingilizce hazırlık okudum. 3 yıldır internette ve telde görüştüğüm 6 yabancı arkadaşım var.1 yıldırda tedarikçimle ingilizce konuşuyorum. . daha ne yapılabilir iyi derece olması için:)

ingilizce bilginizi test etmek için sizden kısa bir kompozisyon yazmanızı isteyebilirler.. onun dışında rahat davranın, ve kesinlikle her konuda doğruyu söyleyin.. güven, işveren için en önemli olay artık..

kolay gelsin, başarılar... yerimseniben

ingilizce bilginizi test etmek için sizden kısa bir kompozisyon yazmanızı isteyebilirler.. onun dışında rahat davranın, ve kesinlikle her konuda doğruyu söyleyin.. güven, işveren için en önemli olay artık..

kolay gelsin, başarılar... yerimseniben

teşekkür ederim office.

öncelikle kelimelerine dikkat et
basit kelimesi bir bayana yakışmıyor :olmaz:
evet yazılanları yorumluyorm,tanımıyorm reelde çünkü yerimseniben
ilk msjıma bakarsan alay etmediğimi göreceksin :hulya:
benm msjlarm alaycı değil, işine gelmeyenler kırılıyor diyelim biz buna :delphin:
bir konu açmışsn,girip yorum yapmışm,şans dilemişim
pardon alay neresinde bayan?

yazdığın ilk 2 mesajı , konuyu sen açmışta o 2 yorumu ben yazmışım gibi empati kur ve oku bakalım gerçektende alaycı değil mi.? bunu anlamak zor değil.

Önce kendinizi nasıl tanımlarsınız diye sorarlar, sonra boş vakitlerinizde ne yaparsınız. Bu sorular sizin o iş için uygun olup olmadığınızı anlamak içindir. Kitap okurum müzik dinlerim dememenizi öneririm. Onun yerine grupça arkaşlarla yapılan, kalabalık içinde olabailecek aktiviteleri yaptığınızı söyleyin..

Onun dışında stres altında kaldıınızda ne şekilde davrandığınızı ölçen sorular sorarlar veya direkt mülakatı yapan kıl bir müsteri gibi davranır. Bakiyim hemen sinirleniyor mu yoksa soğukkkanlılığını sürdürüyor mu yoksa iki skııya geldi mi hemen sinirlenip, müşterilere aksi mi davranıyor. Bunu ölçmek için artık o anda mülakatçının aklına ne gelirse onu sorar

Bu işlerde ekip çalışması ve uyum da çok önemlidir. Mülakatta normal sohpet havasında havadan sudan konuşuyormuş gibi yapar, hepsini ağzından alır. Dikkatli ol :)

Bakiim bana ne sormuşlardı...Hımm ne kadar tecrüben olsa da sana mal sattırabilir. Bana mağaza müdürü telefon verip bunu bana sat demişti :) Benim her sözüme ters ters cevaplar vermişti, aksilik çıkarmıştı. Tam bir kıl müşteri gibi davranmıştı hatta ben bu modeli beğenmedim şu modeli istiyorum demişti ben de mülakatta kalkıp mağazaya gidip istediği telefonu getirmiştim :) Uuuvv en zor kısmı orasıydı :D Birde pis pis gülmesi, alay etmesi yok muydu. Sana da böyle şeyler yapabilir :))

Onun dışında bacak bacak üstüne atma, gülümse, içten tavırlarla hafif gülen bir edayla konuşmasını sürdür,kollarını kavuşturma, içeri girerken ve mülakat bitiminde mülakat yapanla tokalaş, yine mülakata gidene kadar karşılaştığın mağaza elemanlarınla selamlaş, çıkarken de hoşçakal de :))

Mülakatı geçtikten sonra deneme süresi var tabi.. O da ayrı bir dert... Bütün gözler senin üzerinde olacak. Hatta yine öfke yönetimin var mı diye sana ters davranacaklar, konuşmayacaklari ilgilenmeyecekler falan(müdürünüz çok titiz bir insansa bunlar da olabilir). Sakın moralini bozma tüm bunlar iş icabı. Sonra gayet de güzel arkadaş olunuyor :))

Ama şunu diyeyim diğer arkadaşların da dedği gibi mağazıcılık çok zor iş, Bence pek kariyer imkanı da yok. Esnek çalışma saatleri var. Bir de ben müdürüm ben yardımcısıyım bu işi yapmam diye birşey asla söz konusu değil. Ki sizin yaşınız da küçük.Bizim müdür 38 yaşındaydı ve hamal gibi kendi mal taşıyordu hatta dükkan kalabalık olduğunda tezgahtar giib o da satış yapıyordu. Öyle yani arkadaşım..

Bol şans diliyorum, hakkında hayırlısı olsun boshayallersmile

Son düzenleme:
Herşeyden bir anlam çıkarmayın, herkes yorumunu yapsın işte.

Mağazacılık zor sırf canım sıkılıyor diye 3 gün çalıştım mağaza işinde 3. günün sonunda yorgunluktan hastanelik oldum gözünüzü korkutmak gibi olmasın. Hı bu arada yüksek lisans mezunuyum toefl ım falan var yaptığım iş depodan yukarı mal çıkarmak ve temizlik yapmak oldu. Sıkılmayı gördüm..

mağazacılık zor ama bankacılık,sekreterlik gibi oturarak yapılan işlere nazaran daha zevkli. bende o tarz işleri yapamıyorum

en iyisi kendi işin :) doğru diyorsun oturarak bir ömür geçmez hele memuriyet falan püff

Konu içeriği dışında mesaj yazanlara,karşılıklı tartışanlara gereken yapılacaktır...
lütfen konuyla ilgili yorumlarınız varsa yazın...
sevgiler...

Son düzenleme:
Yok, ben mimarım. "Sokarım ben böyle düzene!" deyip istifa eden bir hocamla beraber bir ofis açtık çalışıyoruz. Zamanında asistanlığını yapmıştım, mülakat yapmadı sağ olsun kaydirigubbakcemile3

O anlattıklarım daha önceki işime girerken sorulanlardan bazıları. Hemen hemen bütün mülakatlarda sorulan sabit klişe sorular vardır, bir de başvurduğunuz kuruma ve pozisyona veya işvereninizin hayal gücüne bağlı sorular vardır. İkinci kısmı ben pek bilemicem, ama birinci kısımla ilgili bir sürü örnek soruyu kariyer sitelerinde bulabilirsin, bi göz at bence.

Bir kuş olsam şu an anneme uçardım, ama o sırada Vatikan'a uçup bölgeyi kuşbakışı göresim gelmişti, ne alakaysa... Soruya şaşırmıştım ama verdiğim cevaba daha şaşırmıştım. kaydirigubbakcemile4

Ama verdiğin cevaplardan çok davranış şeklin, kendine güvenin, işveren adayınla kurduğun temas önemli, bunu sakın unutma.

Açıkçası ipekyol mağazalarını bildiğim için biraz şaşırdım, hani daha oturmuş kişileri müdür yaparlar diye düşünüyordum ama gençlerin önünü açmışlar, hadi bakalım.

İyi şanslar.

hocana katılıyorum meslektaşım bacım. beni de alın yav yanınıza. :gitme:

konu sahibine: pazarlamacılık yapan bir şirkette üstdüzey yetkili 19 yaşında bi tanıdığımın kardeşi var. olabiliyor, siz de gerçekten yetenekliyseniz olabilir. olabiliyor.

arkadaşlar bu konuyu hazır bulmuşken yazıyım dedim.
nişanlım iş arıyordu. aradılar bugün. bir mağaza müdürlüğü için. izmirde...
sorarlarsa kaç para maaş istemeli sizce? varmı deneyimli olan?

Back
X