Aranzda evlenmeden nce grd ilgiyi gren varm

meralesen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
8
0
86
İstanbul
ben daha 3 aylık evliyim ama ne yalan söyliyim evlenmeden önce gördüğüm ilgiyi hiçççç göremiyorum.Önceden bana hergün beni sevdiğini söyler aşkını nasıl göstereceğini şaşırırdı.Şİmdi seni seviyorum bile demiyor.Çok sevdiğini biliyorum ama görmek de istiyorum.

Malesef canım bende görmüyorum bende 3 yıllık evliyim . Erkekler evlendikten sonra 180 derece dönüp değişiyorlar.

Maşallah ne kadar güzel Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu devam ettirsin inşallah

bende 3 aylık evliyim ama çıkarken ilgilendiğinden daha çok ilgilenio bütün gün görüşüyoruz hiç bişi deişmedi yani...bide şimdi hamileyim dahada çoğaldı aşkı inşallah deişmez

bence bu evlenmedem once neler yasadiginiza bagli sanirim
oyle tahmin ediyorum
yani evlenmeden once birlikte olmaniz zor olmussa, sizi kisitli zamanlarda gorebilmis, size doyamamissa, zor elde etmisse, evlendikten sonra daha guzel olabilir

ama kolaydan evlenmisseniz, boyle hergun goruserek falan, monotonlasabilir

ya zaten erkeklere ne kadar soylersen soyle bana eski ilgini gostermiyosun diye yine de gostermezler, yani zorla bisey yapmiyor bunlar, bosver, seni sevmese yaninda durmazdi, sevgisini gosterdigi anlari yakala, gor yani, mutlaka olur eskisi gibi olmasa da, iste o anlar sana yeter

Çok şükür evlenmeden önceki kadar ilgili, hassas.

hatta ben, biz sevgiliyken bir yıllıgına İngiltere'ye gittim geldim, hersey oldugu gıbıydı, bıraktıgım gıbı, hatta daha da fazlası. daha cok sevıyordu, daha cok korkuyordu kaybetmekten.

umarım sizin eşleriniz de daha da ilgili ve sevgi dolu olur sizlere karşı...

Sevgiyle

EVLENMEDEN ÖNCE ÇOK FAZLA GÖRÜŞTÜK.
3 YIL NiŞANLI KALDIK.
ÇEVREMİZDEKİ HERKES AŞKINIZ BİTMEK ÜZERE,
EVLİLİĞİNİZ MONOTONLAŞAK DEDİ. ( Uzun flört dönemimiz olduğundan )
AMA KESİNLİKLE MÜKEMMEL BİR EVLİLİĞİMİZ VAR.
HAYATIMIZI BİRBİRİMİZE GÜZEL FIRSATLAR SUNMAK İÇİN YAŞIYORUZ.
EŞİMLE ÇOK MUTLUYUM, İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUNUM.
HERŞEY KARŞILIKLI YAŞANIR.

HERKESE HUZURLU BİR EVLİLİK DİLERİM.

SEVGiLER...

ben görüyorum arkadaslar önyargılı düşünüyorsunuzdr genellemeyelim erkeklerde bizim için aynı seyleri düşünüyo olur sonra....

ya bunlarıda okuduktan sonra iyice canım sıkıldı.Bende kendimi avutuyodum evlendikten sonra bütün erkekler değişiyodur diye.Benim canımı sıksa asla gelip gönlümü almaz tamam her fırsatta öper aşkım maşkım der ama yinede ilgi görmüyorum şımarıklık yapmak istiyorum bazen ilgilensin diye umrunda bile olmuyo Allahım bu adam benim için deli oluyodu ya niye şimdi böyleki.

Canım biz aynı işyerinde aynı odada çalışıyoruz

ehe ehe evlenmeden önce gece sabahlara kadar konuşurduk değişen sadece bu onun dışında herşey evlenmeden öncekine göre daha da çok arttı Nazar değmesin.. (2 sene + 1 aylık evliyim)sırnaşık şey

bende 4 aylık evlıyım esimin bana olan sevgisi gün gectıkce dahada artıyor seninkininde boyle olmasını temennı edıyorum

kızlar evlenmeden önce sevgiden daha önde gelen duygular oluyo,aşk,heyecan,kaybetme korkusu,randevu saatleri,kısıtlı zamanda görüşmenin verdiği heyecan,elele tutuşmanınverdiği inanılmaz heyecan,ne bileyim işte..mesajlar,telefon konuşmaları,gibi gibi..ama evlenince sorumluluklar başlıyor,hayatın yükü biniveriyor sırtımıza,sevgi azalmıyor aksine o senin kocan ve sen onun karısı oldgun için daha da katlanıyor ve kutsanıyor..ama heyecan ve aşk daha geri planda kalıyo,evliliğin verdiği sorumluluklar yuzunden.hele bire cocuk varsa ki svginin ve zamanının buyuk cogunlugunu o alıyor elinden..dogal olarakta vlenmeden önceki gibi olmuyo bişeyler..ama canlı tutmaya calısıyoruz işte... alışmak sevmekten daha zor geliyor

canım ben 14 yıllık evliyim ve evlenmeden önceki ilgiden fazlasını görüyorum çünkü bende gösteriyorum.daha çok yenisin.sende söyle.bence sevgi söylendikçe büyüyor.ilk adımı hep karşıdan bekleme.

ay kızlar ben kafayı yemek üzereyim yanii burda 20-21 yalında kızların evli olduklarını görünce kendi kendime dedim kızım tmm evde kaldıın kesinleşti.ama bu haksızlık yaaaasenağlama

canım ilgi konusunda bi şey deişmedi ama..eskisi kadar duyarlı ve kibar deil..gerçi ben bile eskisi gibi deilimki o adamcağız nasıl olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…