Aranzda evlenmeden nce grd ilgiyi gren varm

biz 3yil arkadastik 1yil ciktik 6aydirda evliyiz esim øle cok canim cicim diye hitab eden biri degildir, cok iyi anlasiriz ama okadar romantik degilizdir arada olur tabi, ama daha cok arkadas gibiyizdir birlikte cok egleniriz ve evlenmeden øncede øyleydik, yani degismedi eskiden neyse simdide o =)

bende 4 yıl flört ettim eşimle ama o samsunda 19 mayısta öğrenciydi.bende okulumu bitirmiş ist.da çalışıyordum.ayda 1-2 defa zor görüşüyorduk.yaklaşık 1.5 yıldır da evliyiz. allaha şükür mükemmel bir yaşantımız evliliğimiz var.eşim fabrikada çalışıyor ve lojmanda oturuyoruz.en az 3 kez eve gelir v.s.
yani hakıkaten bazı şeyler zorlmayla olmuyor.birde şu varki her insan sevgisini aynı şekılde belli edemez

bana şimdi süper muhteşem 22 yıldır görmediğim ilgiyi gösteriyo ancak bunlar olmadan olsaydıda ben de mutluluktan uçsaydım hakkım değilmiydi şimdi itici geliyo ama bakış açımı hep pozitif tutmaya çalışıyorum

zeytingözlüm kendinin daha değerli olduğunu lütfen unutma senin söylediklerinden ezilip üzülüyosa karşılığını en kısa zamanda söz ve davranışlarıyla göstermesi gerekiyo yoksa seni dinler gibi yapar ama bi zaman sonra umursamaz yolun başındayken mücadele et benim gibi sonunda değil inşallah iyi olur

klava:angel06 teşekkür ederim ben sadece biraz ışık tutabilirmiyim diye anlattım ona ihtiyacım yok tam tersi onun bana ihtiyacı var bunu çok iyi anladı keşke bizim zamanımızdada böle iletişim bilgi alma kolay olsaydı erkenden bazı şeylere müdahale etme şansım olurdu en azından kaçma taktikleri öğrenirdim kovalanayım diye

tamam o zaman soruyorum
yeni uye olanlarin ozel mesajlari daha hemen acilmiyor zaten

oncelikle ilk nasil farkettin, mesajdan once de suphelenmis miydin, suphelenip bakmissindir
yuzune mi vurdun ne yaptin sonra?
ozur dilemistir bitti demistir
sonra takip ettin mi
simdiki durum ne
o kiz kimmis

:)

msj dan önce benden uzaklaştığını hissediyodum arada anlaşamıyoruz ayrılalım diyodu ben sana layık değilim diyodu yani saçmalıyodu acemi tabi ilk defa yapıyo bunu bende hiç şüpelenmedim başka kadından babamla uğraşıyorumya ona bozuluyo sandım evet yüzüne neler olduğunu sordum kızı görmedim hiç 3 defa tlf ile görüştüm oda onursuzmuş benle konuştuğu halde eşime yapıştı sonunda benim nezaketime onunla hakaret etmeden konuşmama dayanamadı bıraktı şimdi eşim benle uğraşıyo yani unutturmaya çalışıyo ama ilk öğrendiğimde o kadını koruyup beni kıracak sözler söylemesi unutulmuyo dil yarası orhan baba

bu aldatma hikayesinin sebebi de bir sureligine ilgisizlik, ustelik keyfi degil, cok onemli bir sebeple (babanin hastaligi)
Umarim tekrarlanmaz, sabrin icin kutlarim.

bende çok sabırlıymışım kendim bile şaşıyom valla iyiki bu siteyi bulmuşum yakın çevrenle paylaşılmıyoki sonra sana başka yerlerden geri geliyo insanlar manalı manalı gözüne bakıyo hepinizi çok sevdim peki burdan çıkınca bidaha sizlerle nasıl mesajlaşcam burayı bulamazsam diye korkuyom bilgi verirmisiniz

biz zeytin gözlümle aynı şeyleri yaşıyoruz ama sadece onda öpüşme filan olmuyomuş hakkını yemiyim eşimin o bizde herakşam olur mutlaka durup dururken bile gelir öper ama onun haricinde aynı gibi bazı zamanlar hariç hiç belli etmiyo dün akşam bu konuyla ilgili fena halde kavga ettik kararlıydım bu sefer uzun süre konuşmayacaktım ama yatakta sarılınca malesef hemen yumuşadım ama bugün tam 3 sayfa mektup yazdım ona akşam verecem bakalım ne olacak.belki işe yarar

erkeklere kısa cumleler kuracan anlasilmak istiyorsan
en fazla 1 paragraf
gerisi kapasitelerini asar

aynen sana katılıyorum canım bizde çok zorlu evlendik 1yıl 2aylık evliyiz ama çok şükür accayip mutluyuz ve hala aynı sevgi ve ilgimizi karşılıklı gösteriyoruz birbirimize.azıcık üzüldüğümü görsün sarılıp öper kıyamam bende ona(ALLAH CÜMLENIN MUTLULUĞUNU BOZMASIN)

ben bu önümüzdeki ay 1 senelik evli oluyorum.Arkadaşlar ben çok severek 2.evliliğimi yaptım.Çok fazla şeyler beklemiyordum.Ama birinci evliliğimde olmayan şiddetli kavgalar,herşeyi problem yapan ,dırdırı bitmeyen ve bunu da kabul eden biriyle evlenmişinm sonradan anladım.çok çok çok zor bir adam .Allahıma ettiğim duaların eminimki çok büyük faydası oldu.Ramazan girmeden öncesinde adam değişmeye başladı.Şuan üzerime titriyor ve Allahım seni başımdan eksik etmesin diyor başka bişey demiyor.yani ilk evlilik aylarımızı saymassak eğer şuanki gördüğüm ilgi bekarken gördüğüm ilgiden kat ve kat daha fazla,
bekarken sevdiğini söylemezdi,içten tavırları yoktu,hatta ben kendime aptalım ben bu adamla ne yapıyorum diyordum,vıcık vıcık sevgi yoktu,ama şimdi kıyafetimden tutunda makyaj malzemelerime kadar ilgilenip,sevgi sözcükelrine boğuyor beni.NAn bu adam bişeylermi garıştıyor kine

zeytin gözlüm,eşinin dudaktan öpmemesi akılıma "pretty woman"daki kadının tutumunu hatırlattıyerimsenibentabiiki onun sebebi çok farklı idi o başka.... canım benim evliliğn çok çok yeni gerçek olan şey şu ki;evliliklerin oturması biraz zaman alıyor...ne kadar çıkıyorda olsanız (öncesinde) bir evin damı altına girerek beraber yaşamaya başlamak çok farklı bir olay...herkesin adapte olma süresi farklıdır,karakterler ve tutumlar farklıdır....bence hemen üzülüp korkuya kapılma...paylaştıkça beraber yaşadıkça ilişkinizde gelişir....senin göstereceğin sabır,kadınca şevkatin ve ilgin onu zamanla istediğin noktaya taşır biraz sabırlı olman gerek o kadar...ona onunla öpüşmekten hoşlandığını bunu yapmadığında kötü hissettiğini ve öpüşmenin cinsellikten çok sevgiyi,ait olma ve hissetmeyi çağrıştırdığını bu açıdan onu ve sevgisini hissetme adına,senin için önem taşıdığını söyleyebilirsin...eminim seni seviyor..bu kadar isteyerek evlendiğine göre:sm_confused:ama herkesin sevgiyi ifadesi farklıdır...sabırlı ol canım biz kadınların sabrı,şevkati,yapıcılığı ve özverisi olmasa inan hiç bir evlilik sürmezdi.....

hayatbayram olsa...geçmiş olsun arkaadşım seninle yaşıtız hemen hemen bende 39 yaşındayım....içindeki kırgınlığı burdan bile hissedebiliyorum :çok zor bir şey 22 yıl üstüne bunu yaşamak ve kabullenmeye çalışmak...ama erkeklerin böyle şımarıklıkları oluyor maalesef...sen akıllı ve duyarlı bir kadına benziyorsun...çok uzlaşmaz bir havaay girmeden ama kolayına unutamayacağını hissettirerek ona bir ders verebiirsin...yinede evliliğine bir şans daha tanı derim onuda 22 yılın ve iki evladının hatırına olduğunu söyle eşine...hayat işte insana ummadığı ve aklına gelmeyen şeyleri yaşatıyor insana:teselli:

gelelim benim eşime bir kere çok sırnaşık birşey hiç eli kolu rahat durmaz...adam bana gelip gidip dokunmasa sanki işleri ters gidecek:)))yemek yerken sofrada dahi aklına gelince kaşığı çatalı bırakır ille dudağıma bir öpücük kondurur tabii ben isyan ediyorum yemek yerken hiçte cazip değiltatlicadiarzuotururken veya mutfakta yemek hazırlarken gelir arkamdan sarılır,boynuma yumulur koklar koklaaaar böylede bir huyu var,saçıma yumulur koklar,boynuma yumulur koklar:Roflol:benden önce yattığında yatağa usulca girerim bir rahat yatayım diye....nerdeeeee kan uykusunda hisseder ,o uyku arası bile döner arkamdan sıkıca sarılır yüzünü saçlarıma gömer derin derin bir iki koklar ondan sonra mışıl mışıl uyur:Roflol:ama benim eşim oğlumuzada aynı onuda öper,sever koklar onada banada güzel sevgi sözleri söyler çocukta bazen benim gibi bunalıyor "baba yeterrr yaaa"diye isyan eder...gerçekten fazlasıda bunaltıyor insanı....her lafın başı aşkım hayatım...oğlumuza bile aşkım oğlum...benim dünnnnyaların en tatlısı oğlum diye seslenir..yani adamın yapısında bu var..... tüm bunların yanı sıra gün içinde ne yapıyorsun diye aramak aklına gelmez,bir yere giderde geç kalırsa ben geçikeceğim diye aramak aklına gelmez,evde yardımı ise kırk yılın bir başı oda kendi canı isterse yapar ben istedim diye değil....hiç bir şeyi asla zorla yaptıramazsın ona kendi isterse yapar çok üstüne gidrsen işi inada döker hiç yapmaz.....

yani görüyorsunuz işte bir özelliği iyi ise diğer bir özelliği kötü....ben eşimin bu kadar sevgi gösterilerinden benim aşkımdan öldüğünü düşünmediğim gibi,yapmadığı yardımlardan ve bazı konulardaki sorumsuzluğundan da beni sevmiyor anlamını çıkarmıyoruma.stüm bunlar yapı ve mizaç meselesi bence ...onun yapısında mevcut olan şeyler...onun için eşlerinizin içinde ve mizacında olmayan şeyleri onlarda illa yaratmaya çalışmayın olmayınca olmaz...adamcağız sizi severdir kıramaz yapmaya çalışır bu seferde mizacında olmadığı için üstünde eğreti durur,yapmacık olur ve ister istemez birazda sahtekarlığı öğreniryerimsenibenbenim eşim bize bunları yapsın veya yapmasın onun kendince bizi sevdiğini biliyorum...öncelikleri bazen başka imiş gibi bir görüntü sergilesede biliyorumki onun olmazsa olmazı bizleriza.sdemek istediğim bazı şeyleri illada göreceğiz diye tutturmayın bazende hissetmekle yetinin siz zaten bilirsiniz gerçeğisırnaşık şeyhepinize sevgiler......

not:birde özel mesajlar kaldırılmadımı ben öyle oldu biliyorumda....

Ben 4 yıllık evliyim,tabiki ilgi ,sevgi ve şefkatini esirgemiyor sağolsun.Ama zamanla ilişkiler değişiyor.Çocuktu,ev geçimiydi derken başbaşa geçirdiğiniz romantik günleri özlüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…