arkadaslar cıkıyorum oglumu okuldan almamlazım sonra görüsürüz yine hoscakalın.....
ben yeni olduğumdan 2 gündür ancak bu kadar yazışmayı becerebildim özel msj nasıl bilmiyorum başım dönmüştü birileriyle konuşabilmek için detay çok uzun istersen merak ettiklerini sor öle anlatıyım
tamam o zaman soruyorum
yeni uye olanlarin ozel mesajlari daha hemen acilmiyor zaten
oncelikle ilk nasil farkettin, mesajdan once de suphelenmis miydin, suphelenip bakmissindir
yuzune mi vurdun ne yaptin sonra?
ozur dilemistir bitti demistir
sonra takip ettin mi
simdiki durum ne
o kiz kimmis
:)
msj dan önce benden uzaklaştığını hissediyodum arada anlaşamıyoruz ayrılalım diyodu ben sana layık değilim diyodu yani saçmalıyodu acemi tabi ilk defa yapıyo bunu bende hiç şüpelenmedim başka kadından babamla uğraşıyorumya ona bozuluyo sandım evet yüzüne neler olduğunu sordum kızı görmedim hiç 3 defa tlf ile görüştüm oda onursuzmuş benle konuştuğu halde eşime yapıştı sonunda benim nezaketime onunla hakaret etmeden konuşmama dayanamadı bıraktı şimdi eşim benle uğraşıyo yani unutturmaya çalışıyo ama ilk öğrendiğimde o kadını koruyup beni kıracak sözler söylemesi unutulmuyo dil yarası orhan baba
biz zeytin gözlümle aynı şeyleri yaşıyoruz ama sadece onda öpüşme filan olmuyomuş hakkını yemiyim eşimin o bizde herakşam olur mutlaka durup dururken bile gelir öper ama onun haricinde aynı gibi bazı zamanlar hariç hiç belli etmiyo dün akşam bu konuyla ilgili fena halde kavga ettik kararlıydım bu sefer uzun süre konuşmayacaktım ama yatakta sarılınca malesef hemen yumuşadım ama bugün tam 3 sayfa mektup yazdım ona akşam verecem bakalım ne olacak.belki işe yarar
bence bu evlenmedem once neler yasadiginiza bagli sanirim
oyle tahmin ediyorum
yani evlenmeden once birlikte olmaniz zor olmussa, sizi kisitli zamanlarda gorebilmis, size doyamamissa, zor elde etmisse, evlendikten sonra daha guzel olabilir
ama kolaydan evlenmisseniz, boyle hergun goruserek falan, monotonlasabilir
ya zaten erkeklere ne kadar soylersen soyle bana eski ilgini gostermiyosun diye yine de gostermezler, yani zorla bisey yapmiyor bunlar, bosver, seni sevmese yaninda durmazdi, sevgisini gosterdigi anlari yakala, gor yani, mutlaka olur eskisi gibi olmasa da, iste o anlar sana yeter
erkeklere kısa cumleler kuracan anlasilmak istiyorsan
en fazla 1 paragraf
gerisi kapasitelerini asar
:hooray:AttaQue nerden buldun o görütüyü seni çılgıııııııın:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?