ben de henüz 6 aylık evliyim ama fikir beyan ediyim:) evlenemden önce gösterdiğinden çok daha fazla gösteriyor çünkü artık zaman sınırlaması olmadan birlikteyiz. mesela yaklaşık bir haftadır hastayım herşeyimle ilgileniyor. hiçbirşeye elimi sürdürmüyor. allah razı olsun inş değişmez ilişkimiz!
ya yanlış anlamada bende sevgisini göstermediğinden şikayet edip duruyodum çok üzülüyodum hiç aklıma başka kadın olduğu gelmemişti taki yakalayana kadar sende bu konuda tetikte ol tavsiyem ben hep asla benim eşim yapmaz diyodum yanılmışım ama dünyam karardı
nasılmı yakaladım cep tlf mesajından önce inkar etti daha sonra yutamayacağım sözlerle anlattı detayları ben hala 1 yıldır yutmaya çalışıyorum tam 27 kilo verdim herhalde bu dert beni yutacak daha detay istersen bilgilerimi paylaşırım sizlerle
ben bu şehirde yeniyim hiçbiyeri bilmiyorum eşimle aynı yerde çalışıyoz beraber gidip geliyoz. yani süpriz yapamam çünkü hiçbiyeri bilmiyorm.
soruyorum ben seni seviyorum yetmezmi diyor. bende ama görmek istiyorum duymak istiyorum diyom da galiba kendikendime sölüyorum yinede. mesela evde her işe yardım eder çünkü ikimizde çalışıyoz. yemeğe de yardım eder. ama sanki iki arkadaş gibi ben daha farklı olsun istiyorum. romantizm , yemekler, şaraplar, uzun sevişme, gibi.
evet ben merak ettim en bastan anlat
ozel mesajdan da yazabilirsin ya da farkli bi konu ac istersen, burda arkadasin konusunu dagitmayalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?