Aranzda evlenmeden nce grd ilgiyi gren varm

sana kocaman bir maşallah o zaman
Allah bozmasın şekerim

eğer 20 yıl geçtikten sonra eşin başka kadınla birlikte olurda sende yakalarsan ve o korkunç dönemde krizi iyi yönetirsen kocanı kendine aşık edebilirsen evlenmeden öncekinden daha iyi davranıyo ama sen ya sen dünyayı verse gözüne görünmüyo senağlama böyle olmasın kimseye

Ya Benimde Aklima Hep Bu Soru Takilio Evlendikten Sonrada Yine Bana Bu Kadar Ilgi Gösterirmi Diorum.nişanlima Sorduğunda Alt Tarafi Bi Imza Değişen Bişey Olmicak Elbette Sevgim Ilgim Yine Ayni Olcak Dio.inş Dedikleri Olur.bende Onu Elimden Geldiğince Mutlu Edeceğime Inaniorum

ah bu kocalar zeytingözlüm seni üzdüğü zaman her an hayatından çıkacağını hissettir ona sakın nasılsa beni bırakıp gidemez duygusunu yaşatma ona

ya yanlış anlamada bende sevgisini göstermediğinden şikayet edip duruyodum çok üzülüyodum hiç aklıma başka kadın olduğu gelmemişti taki yakalayana kadar sende bu konuda tetikte ol tavsiyem ben hep asla benim eşim yapmaz diyodum yanılmışım ama dünyam karardı

nasıl yakaladın anlatır mısın

kizlar allah sizi inandirsin esimle evlenmeden önce yilda bir kez görüsebiliyorduk sevgisini göstermek icin cok ugrasiyordu ama inaninki evlendikten sonra bana ilgisi daha bir artti 5 yillik evliyim esimin bir tokadini bile yemedim bizim bebegimiz olmuyor bilmiyorum belkide ondandir ama biz birbirimize her gecen gün daha bir kenetleniyoruz bana seni seviyorum demedigi günler sadece küs oldugumuz günlerdir hergün seni seviyorum ve tabiki bisürü iltifat eder bende ayni sekilde ona karsi öyleyim gün icinde sürekli telefonlasiriz herr gecen gün ne kadar dogru bir secim yaptigimi düsünüyorum ama sizin esiniz bunlari yapmiyorsa bu sizi sevmiyor demek degildir her insanin bir yapisi karekteri vardir ALLAH HEPINIZE HAYIRLI ESLER NASIP ETSIN

yesillim allah bozmasın mutluluğunu inşallah hep böle gider

nasılmı yakaladım cep tlf mesajından önce inkar etti daha sonra yutamayacağım sözlerle anlattı detayları ben hala 1 yıldır yutmaya çalışıyorum tam 27 kilo verdim herhalde bu dert beni yutacak daha detay istersen bilgilerimi paylaşırım sizlerle

evet ben merak ettim en bastan anlat
ozel mesajdan da yazabilirsin ya da farkli bi konu ac istersen, burda arkadasin konusunu dagitmayalim :)

ben bu şehirde yeniyim hiçbiyeri bilmiyorum eşimle aynı yerde çalışıyoz beraber gidip geliyoz. yani süpriz yapamam çünkü hiçbiyeri bilmiyorm.

bende eşimle aynı yerde çalışıyom ama bankaya gidiyom diye izin istiyomuş neler yapıyomuş hiç anlayamadım sevgi sözle ifade edilmez fedakarlıkla gösterilen sevgi gerçek sevgidir ağız herşeyi söylüyo sonrada söylemedim diyo

yok olmuyo ..ben cok denedım ..evlendıkten sonra sankı hersey rahatmış gıbı dawranıyolar.ama bazen sozler yeterlı olmuyor.sıcacık bır dokunuş,gunun nasıl geçti hayatım bunlar zor dııl,ama nedense zor gelıyor.evlenmeden once boyle diilleridi ki,ne oluyursa ewrim geçiriyorlar evlilikle beraber

önemli dewğil arakadaşlar hepimiz dertlerimizi paylaşalım ben konuştukça daha doğru düşünceler edineceğimizi düşünüyorum. bende merak ettim nasıl yakaladığını

evet ben merak ettim en bastan anlat
ozel mesajdan da yazabilirsin ya da farkli bi konu ac istersen, burda arkadasin konusunu dagitmayalim :)

ben yeni olduğumdan 2 gündür ancak bu kadar yazışmayı becerebildim özel msj nasıl bilmiyorum başım dönmüştü birileriyle konuşabilmek için detay çok uzun istersen merak ettiklerini sor öle anlatıyım

malesef evlenmeden önceki halinden eser yok o nazik düşünceli adam gitti yerini bi canavar aldı ya hiç bir işin ucundan tutmuyor düşüncesiz şey nolcak:dilcikar:

evet angel06'cım aynen öyle . ben hep şunu düşünürüm hayattta. ne kadar yaşayacağımız belli değil belki aynı yastığa başımızı koyup uyuduğumuzda sabaha uyanamayabiliriz. mesela sevgiliyken geceleri uyurken seni seviyorum derdik bunun için. ama şimdi yanındayım başucundayım fakat artık bunu söylemiyor. sevdiğimle geçirdiğim zaman benim için çok kıymetlidir. her anını doyasıya yaşamak isterim. hiç bıkmadan usanmadan ve eşim bu düşüncelerimi de çok iyi bilir ama o farklı düşünüyo söylendikjçe anlamını yitirdiğini düşünenlerden . bana çok saçma geliyo bu düşünce. tam tersi paylaştıkça çoğalan şeydir sevgi.

1 yıldır yedim bitirdim kendimi zaten 2 çocuk ayrılamıyorumda galiba seviyorum yada 22 yılıma kıyamıyorum tabiki anlatırım ben saflık ettim anlayamadım sizlere ışık tutarsa sevinirim önce dileğim allah hiç bi kadına bu korkunç acıyı yaşatmasın geçen yıl babam kanser hastasıydı hastanelere işe çocuklara koştur onu biraz ihmal ettim beyimiz kendini yanlız hissetmiş bir tv kanalına tlf nosunu bırakmış birileri aramış sonunda başka ilde oturan bir kadınla anlaşmışlar buluşmuşlar neyse ben msj yakaladım sapık dedi bende böle sapık olmaz dedim ve bana birine aşık olduğunu 1 yıldır birlikte yaşadığını söyledi tabi ben o anda iptal oldum sorular can yakıcı cevaplar hemde ilk başbaşa çıktığımız tatilde oldu bunlar adam vicdanını rahatlatmak için beni tatile götürmüş eve döndük evden kovdum 2 gün sonra geri geldi affetmedim halada affetmiş değilim ve affetmemde nasılsa bana aşık oldu yeniden krizi iyi yönettim yani ama ölüden beter oldum çok uzun oldu sıkılmadınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…