- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
- Konu Sahibi miss_queen
-
Dubai de inşallahGelecekte nerede yaşicaksiniz onu merak ettim?
erkek arkadaşımın yabancı olduğunu belirtmek istedimBence onun bu konuya girmesi anormal değilde
senin arap diye belirtmen anormal
Bu arada su karım olcaksın lafı bitel bana mı tiksinc geliyor yaa
Bi de klasik kadinim da kadinim diyenler var. Onlari da piste davet edelim.
Ahahhha ben bunu yaptım annesiyle ilk tanısmaya gittiğimizde yerde kağot gordum 3 kere opup basıma koydum meğer diyet listesiymiş
Çok sapıtmış gibi görünmemek için o. Fazla ısrar etse cinselliğe düşkün olduğu ortaya çıkmasın hem de seni ürkütmesin diye öyle yapıyor. Durumu esnekleştiriyor.aslında haklısınız ama istemeyincede zorlamıyor iki gün sonra tekrar deniyor
:) Mükafat gibi bir de beklenti yaratıyorlar.Sanki Brad Pitt'in karısı olacağım havalara baksan, salak herif
evet bende öyle düşünüyorum ama seviyorumda napcam bilmiyorum :/Çok sapıtmış gibi görünmemek için o. Fazla ısrar etse cinselliğe düşkün olduğu ortaya çıkmasın hem de seni ürkütmesin diye öyle yapıyor. Durumu esnekleştiriyor.Yavaş yavaş yani...
Ay ben kadın olmana rağmen konuşur duramam
Tabiki normal konuşması
Valla orasını ben bilemem. Her istemediğin olayda yani sırf cinsellik şart değil, böyle davranacaktır. Mesela annenle tatile gitmek istemiyorum diyeceksin, o an tamam deyip seni böyle ikna edip götürecektir. Hep onun dediği olacak. Razıysan devam et.evet bende öyle düşünüyorum ama seviyorumda napcam bilmiyorum :/
:) Mükafat gibi bir de beklenti yaratıyorlar.Sanki Brad Pitt'in karısı olacağım havalara baksan, salak herif
erkek arkadaşımın yabancı olduğunu belirtmek istedim
ben istemiyorum demedim istekli yaklaşmadım onu kastettimValla orasını ben bilemem. Her istemediğin olayda yani sırf cinsellik şart değil, böyle davranacaktır. Mesela annenle tatile gitmek istemiyorum diyeceksin, o an tamam deyip seni böyle ikna edip götürecektir. Hep onun dediği olacak. Razıysan devam et.
İzmir vs Arabistanİnanın o dısardan gorunen yuzu mesela benim cevremde daha yaygın(izmir) onlara gore. Tek fark bizdekiler kuma diye değil metres diye geciyor.
gelceğe dair plan yapıyoruz konuşuyoruz konu oraya da geldi işte normal die düşündüm ama ısrar edince garipsedimSana garip geliyorsa konusmazsin tabi ki oda buna saygı göstermek zorunda
ama bu konulara giriyor diye onda bir anormallik var sanma yani. .
Burada önemli olan sadece eğlenmek mi amaç
yoksa evlilik düşündüğü insanla cinsel uyumu nasıl olur bunu mu analiz etmeye çalışıyor. Bunu anlamak lazım bence
Aaa ödül büyük ama X'in karısı gibi ulvi bir unvanın olacak. Nasıl ciddiye almazsın bunu?Kadinim unvanini verince 10 point veriyor aklinca.
Bu zamanda hic bi erkege guvenmeyeceksin cunku soyledikleri baska , dusunceleri bambaska.
Yok oncelikle arabistanlı değil. Onun dısında cetele tutmadım cevremizden bahsettim.rica ederim, tercih sizinİzmir vs ArabistanGidip çetele tuttunuz yaygınlık konusunda sanırım . Engin bilginiz için teşekkürler .Görünen yüzü daha güvenilir bilgi geldi bana .
Aradaki fark ne?ben istemiyorum demedim istekli yaklaşmadım onu kastettim
Atlamasam olmazdıAaa ödül büyük ama X'in karısı gibi ulvi bir unvanın olacak. Nasıl ciddiye almazsın bunu?
Düşüncesi cinsel ihtiyacını gidermek, ağzından çıkan karım olacaksın temalı emir cümlesi. Bu işler böyle cicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?