arap erkek arkadaşım telefonda cinsellik konuşmak istiyor normal mi?

aslında haklısınız ama istemeyincede zorlamıyor iki gün sonra tekrar deniyor
Çok sapıtmış gibi görünmemek için o. Fazla ısrar etse cinselliğe düşkün olduğu ortaya çıkmasın hem de seni ürkütmesin diye öyle yapıyor. Durumu esnekleştiriyor. Yavaş yavaş yani...

evet bende öyle düşünüyorum ama seviyorumda napcam bilmiyorum :/
Valla orasını ben bilemem. Her istemediğin olayda yani sırf cinsellik şart değil, böyle davranacaktır. Mesela annenle tatile gitmek istemiyorum diyeceksin, o an tamam deyip seni böyle ikna edip götürecektir. Hep onun dediği olacak. Razıysan devam et.

erkek arkadaşımın yabancı olduğunu belirtmek istedim

Sana garip geliyorsa konusmazsin tabi ki oda buna saygı göstermek zorunda
ama bu konulara giriyor diye onda bir anormallik var sanma yani. .

Burada önemli olan sadece eğlenmek mi amaç
yoksa evlilik düşündüğü insanla cinsel uyumu nasıl olur bunu mu analiz etmeye çalışıyor. Bunu anlamak lazım bence

ben istemiyorum demedim istekli yaklaşmadım onu kastettim

İnanın o dısardan gorunen yuzu mesela benim cevremde daha yaygın(izmir) onlara gore. Tek fark bizdekiler kuma diye değil metres diye geciyor.
İzmir vs Arabistan Gidip çetele tuttunuz yaygınlık konusunda sanırım . Engin bilginiz için teşekkürler .Görünen yüzü daha güvenilir bilgi geldi bana .

gelceğe dair plan yapıyoruz konuşuyoruz konu oraya da geldi işte normal die düşündüm ama ısrar edince garipsedim

Kadinim unvanini verince 10 point veriyor aklinca.

Bu zamanda hic bi erkege guvenmeyeceksin cunku soyledikleri baska , dusunceleri bambaska.
Aaa ödül büyük ama X'in karısı gibi ulvi bir unvanın olacak. Nasıl ciddiye almazsın bunu?
Düşüncesi cinsel ihtiyacını gidermek, ağzından çıkan karım olacaksın temalı emir cümlesi. Bu işler böyle cicim.

Atlamasam olmazdı
Aslında kadınlar evliliği karı koca olmayı o kadar ilahlastirmis ki erkekte bir ikna yöntemi olarak kullanır hale geldi.
Ay ilerdeki sevgilime,aşkım kocam olacaksın konuşalım nolucak falan diyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…