arap erkek arkadaşım telefonda cinsellik konuşmak istiyor normal mi?

Kültürle alakalı soru değil çünkü, erkek her yerde erkek. İlkel kabilelere de gitsek hormonu olan erkek böyle davranış sergiler yani
Hayir yani bazilari farkli yonde algilamak icin soruyor gibi ustelemislerde tm 1 kisi sorar 2 kisi eee gerisi neden usteliyor anlamadim once bir yanlis anlasilma varmi onu sormak lazim di bencede ondan sordum arkadasim kulturel bir soru mu diye diil yani arkadasim

Yani mesela arap erkek arkadasımla evleniyorum baslıklı bi konu olsa içeriğide evlilik adetleri atıyorum. Ozanan banada normal gelirdi. Ama telefonda cinsellik konusma konusunun arap olmasıyla ilgisi yok ben oyuzden takılmıstım.

İnsanlar bi arap yazdın diye amma çarpıtmış ya burda gerçekten.
Yüz yüze görüşmediysen sakat işler. . Görüştüysen bile hoşuna gitmediğini belirt

teşekkürler bende sonradan farkettim ama dğiştiremiyorum konuyu

Cinsellikte tarafların istekleri, beklentileri ne oluyor ben onu anlayamıyorum. Yani genel olarak giriş gelişme sonuç bellidir, evlenmeden önce taraflar birbirine Nasıl konuşarak cinsel olarak uygun olup olmadıklarına karar veriyor?

Biri sert seviyordur biri sevmiyordur. Erkek kesinlikle prezervatif kullanmıyordur, kadın hap kullanmak istemiyordur. Erkek önsevişme yapmıyordur, kadın önsevişmesiz hazır olamıyordur...

Cinsellikle ilgili herkesin tek tip isteği ve beklentisi yok.

Genelde böyle görücüyle tanışıp konuşurlar ya, şartlarımız uymadı derler. hani deneyimsiz çiftler çoğu. Hangi tecrübelerine dayanarak bunları talep edebiliyorlar ve evlenme kararı aldıktan sonra bunlar ilginç detaylar gibi geliyor bana.

Bu tarz şeylerin yuzyuzeyken konuşulması ya da yaşanmasi normaldir de telefonda sonuçta ses kaydınız varken mesajlasirken de numaraniz varken konuşulmasi korkutur beni neler neler duyuyoruz

Bazısı her gün ister bazısı haftada bir. Bdv deki konular da bunlarla dolu, eşi isteksiz, kadına yaklaşmayan adam çok. Ya da tam tersi; ilişkiyi sadece çocuk yapma aracı olarak görüp erkeğin beklentisini karşılayamayanlar var. Bence evlenenler önceden konuşmalı. Çocuk meselesi de önemli. Biri deli gibi çocuk isterken diğerinin uzun müddet istememesi de evliliği sarsıyor.

Arabı, cinselliği bir tarafa bırakıyorum, hiç yüzyüze görüştünüz mü? Yoksa hiç görmediğiniz bir adama aşık olduğunuzu söyleyip evlilik planları mı yapıyorsunuz?

+1
Konuyu okuyunca ben de ilk bunu dusundum. 1 yil uzaktan uzaga konusarak evlenme karari almak nedir??

Araplar cok yakin bir tanidigimizin basini yakti. Iki cocukla yapayalniz gencecik kadin. Adam tam bir playboydu.

Simdi onlarin Avrupa'daki kadinlara olan davranislarini anlatsam mideniz kalkar sonra da beni yalancilikla suclarsiniz.

Bu kadar sartlanmis bir millete dogruyu soylesen ne fayda.

Valla ben de size çok yakından tanıdığım birkaç Avrupalının ne yaptığını söyleyebilirim. Ama ben milletlere ya da insnaların yaşadıkları kıtalara takılmıyorum. Eşim Arap. Gayet de mükemmel bir insan. Ne playboy ne de başka kadın peşinde. İnsanlar önyargılarını kırsa keşke. Avrupa'da da Türklere hayvanla ilişki yaşayan gözüyle bakıyorlar. Hepimiz öyle mi olduk şimdi? Anlayış, bakış tarzı.

nasıl telde tanştğn biryle ewlilik düşünüon
dikkat et belkide adamn 4. karısı olcan. daha yüzyüze görüşmeden cinsellikten konuşmk istemesi çok itici. belki bu şekilde ihtiyacını gidermek istyor snle. kullandırma kendni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…