- Konu Sahibi PurpleLove35
-
Büyülü cinli mineli konu yasakEşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsinEki Görüntüle 2759770 Eki Görüntüle 2759772
Eki Görüntüle 2759770
Neden ki bilmiyordum. Arapça bilen varsa ne yazıyor diye sordum sadeceBüyülü cinli mineli konu yasak
Tam ortasında Allah, Muhammet yazıyor, yani muska olacağını pek sanmamEşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsinEki Görüntüle 2759770 Eki Görüntüle 2759772
Eki Görüntüle 2759770
Eski üyesiniz sizin bilmeniz lazım kurallarıNeden ki bilmiyordum. Arapça bilen varsa ne yazıyor diye sordum sadece
Teşekkürler inşallahTam ortasında Allah, Muhammet yazıyor, yani muska olacağını pek sanmam
Yok gerçekten bilmiyorum ben çok aktif değilim zaten ne yapmam lazım sileyim mi konuyuEski üyesiniz sizin bilmeniz lazım kuralları
Eşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsinEki Görüntüle 2759770 Eki Görüntüle 2759772
Eki Görüntüle 2759770
Merak etmeyin kötü bir şey değil.Okudum biraz sadece dua amaclı yazılmış belli.Hz hasan hz osman hz ömer ve peygamberimizin isimleri geçiyor.Eşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsinEki Görüntüle 2759770 Eki Görüntüle 2759772
Eki Görüntüle 2759770
Çok teşekkür ederimOkuduğum kadarıyla bu bir dua,peygamberimizden bahsediyor,kötü bir tarafı yok bu şekilde arapça dualar yazılıp üzerlerinde tasiyanlar var büyük ihtimal öyledir.
Merak etmeyin kötü bir şey değil,okudum biraz
Merak etmeyin kötü bir şey değil.Okudum biraz sadece dua amaclı yazılmış belli.Hz hasan hz osman hz ömer ve peygamberimizin isimleri geçiyor.
Konuyu silmeyin banlanırsınızYok gerçekten bilmiyorum ben çok aktif değilim zaten ne yapmam lazım sileyim mi konuyu
Tamam teşekkür ederimKonuyu silmeyin banlanırsınız
Cevşen vardı eskiden boyunda falan tasinirdi omu acaba buHemen neden kötüye yoruyorsunuz ki bundan annem bana da vermişti cüzdanımda taşırım ne yazdığını unuttum annem söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?