Arapça bilen var mı? Sanırım muska buldum:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PurpleLove35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
177
46
298
İzmir
Eşimle aramız çok kötü nefret eder gibi bakıyor bana bi tartışmamız oldu haksız olduğu halde yüzüme bile bakmıyor. Eşyalarımı topluyordum az önce babamın evine gidicem. Çekmecede muska gibi katlanmış arapça yazı buldum anlayan varsa lütfen yardım etsin

Muskaya benzemiyor esmaul.husna ve sahabe isimleri filan yaziyor gordugum kadariyla ama okumamak lazim yinede.

Okuduğum kadarıyla bu bir dua,peygamberimizden bahsediyor,kötü bir tarafı yok bu şekilde arapça dualar yazılıp üzerlerinde tasiyanlar var büyük ihtimal öyledir.
Merak etmeyin kötü bir şey değil.Okudum biraz sadece dua amaclı yazılmış belli.Hz hasan hz osman hz ömer ve peygamberimizin isimleri geçiyor.

Çok teşekkür ederim

Bazı kısımlar okunmuyor tam.
Allah'ın isimleri var, Peygamber efendimiz sav e salat var, ehlibeyt isimleri, sahabe isimleri bazı peygamber isimleri var.

Hemen neden kötüye yoruyorsunuz ki bundan annem bana da vermişti cüzdanımda taşırım ne yazdığını unuttum annem söylemişti

Küçük bir kağıt bendeki de bakın aynısı benzettim cüzdanıma baktım aynısıymış anlamını unuttum cüzdanımda taşırım hep

Eklentiler

• IMG_20210112_231508.webp
    40 KB · Görüntüleme: 306
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…