Ya aslında tarih konusundan çok benim dediğim olsun diye diretti.galiba oma daha fazla taktim.üstüne gittim sürekli.niye senin dediğin oluyo ortası olsun o zaman diye.ya da en azından bi nisan olucak filan deseydi. Biliyorum çok zorladim onu ama o da keşke yapıcı olsaydi.simdi hic bi şekilde ulasamiyorum.onun aramasını bekliyorum anca
peki sen kendinin yapıcı olduğunu düşünüyor musun? belki evlenmek istemiyordu evlenmek istediğine emin misin
Bi kaç zamandır bu konuda içim rahat değildi askerdeyken tripli kapatiyoduk.ben artik aramiz duzelsin bu konuyu konuşalım karara baglayalim ve ikimzin de kafası rahat olsun diye konuşmama başlamıştım.ama gidişat öyle olmadı tabi. O da kendi fikrinde diretti ben en azından ortası olsun diye. Evlenmek istiyo ama tam bir mantık adami
Ya aslında tarih konusundan çok benim dediğim olsun diye diretti.galiba oma daha fazla taktim.üstüne gittim sürekli.niye senin dediğin oluyo ortası olsun o zaman diye.ya da en azından bi nisan olucak filan deseydi. Biliyorum çok zorladim onu ama o da keşke yapıcı olsaydi.simdi hic bi şekilde ulasamiyorum.onun aramasını bekliyorum anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?