arar mi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

konukist

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
69
9
298
Ankara
Selam hanımlar.iki buyuyememis birey olarak biz bu sevgililik isini yurutemiyoruz belli.çok da seviyoruz birbirimizi.o simdi askerde bugün aramadi.ben onun aramasını bekliyorum. Kararlı galiba biticek oysaki ben sadece sinirlendigim icin ayrilalim demiştim.o da dünden raziymis anlaşılan. Bu sureci nasıl atlaticam.bi taraftan umudum var arar kesin diyorum,diğer yandan yok ya arasa bugün arardi diyorum. Nerden aşık oldum ki :-(

Olay ne ki biraz acsan icini rahatlatacak yorumlar yapabiliriz belki

Biz bu sene mezun olduk.o askere gitti. Geleceğe dair planlarımız hep vardı.fakat eskiden daha detaylı plan kurardik.askere gitmeden önce bircok defa evlilik tarihi konusunda kavga ettik.o bi tarih veremem diyodu askere gidip geliyim is bulayim öyle net konusuruz diyodu.ben de tam tersi tamam iste gittin geldin varsayarsak ne zaman olucak diye soruyodum.daha gerçekçi hayaller pesindeydim yani. Askerde de yine evlilik tarihimz üzerine kavga ettik.ben 2016yaz dedim (askere gitmeden önce en son öyle demişti bana) o 2017 yaz dedi. Bende benim duusncelrimn önemi yokmu ortası olsun dedim o da inat etti.kendince hakliydi.ama ben de kendimce hakli olduğumu düşünüyorum.ben o konuşmayı aslında konusalim bu evlilik muhabbetini ve kapatalim mevzuyu diye yapmıştım.fakat konu baya uzadı.ve ben dedim hayat olanlarımız farklı dedim.oysaki ondan iyi ortası olsun 2017ocak demesini bekliyordum.maalesef öyle olmadi

Ya canım neden bu kadar evlenme meraklısısın? Ha 2016 yaz ha 2017 yaz. Ayrıca seneler önce tarih alınca ilişki rayına mı oturmuş oluyor? Akışına bıraksaydın biraz. Adam askerde, yatıp kalkıp evlilik tarihi düşünmüyordur emin ol.

Evet aynen öyle yaptım.farkındayım bunun ama beş yıllık bi iliskimz var ve uzaktaydik hep.artik onun yaninda olmak istiyorum ben.o da hep öyle söylüyordu.benden daha çok istiyor gibiydi ama anlam veremedim neden 2017 yaz diye takti. Çok diretti

Ya aslında tarih konusundan çok benim dediğim olsun diye diretti.galiba oma daha fazla taktim.üstüne gittim sürekli.niye senin dediğin oluyo ortası olsun o zaman diye.ya da en azından bi nisan olucak filan deseydi. Biliyorum çok zorladim onu ama o da keşke yapıcı olsaydi. simdi hic bi şekilde ulasamiyorum.onun aramasını bekliyorum anca

peki sen kendinin yapıcı olduğunu düşünüyor musun? belki evlenmek istemiyordu evlenmek istediğine emin misin

Arar inş diyelim canım belli ki bunaltmışsın evlenme konusunda o yuzden belkı de oyle yapıyodur

Akışına birakamiyorum ben hiçbirşeyi.takti mi takiyorum. İstiyorum ki benim kalbimi ferahlatan bi cevap versin bisi yapsın.çok simardim galiba ben. Altı ay erken evlenmemek için de 5 yıllık ilişkisini bitiriyo ona da çok kizdim

peki sen kendinin yapıcı olduğunu düşünüyor musun? belki evlenmek istemiyordu evlenmek istediğine emin misin

Bi kaç zamandır bu konuda içim rahat değildi askerdeyken tripli kapatiyoduk.ben artik aramiz duzelsin bu konuyu konuşalım karara baglayalim ve ikimzin de kafası rahat olsun diye konuşmama başlamıştım.ama gidişat öyle olmadı tabi. O da kendi fikrinde diretti ben en azından ortası olsun diye. Evlenmek istiyo ama tam bir mantık adami

tam tersi o aceleci olması lazımken sen peşinden koşmuşsun..şu konuda hakverdim sevgiline;daha işini kurmamış bu ne acele?belki iş bulması uzun sürecek.sonrada söz verdiğim zamanda düğün yapamadık diye mahcup olacak.belkide bu yüzden 2017 demiştir.

Evet dizginleyemedim bi türlü kendimi.yoksa onun acelecesi olmasını ben de çok isterdim.ama uzaktayken çok yiprandik daha fazla yipranmak istememistim. Akışına bi birakabilsem olayları ah bi umursamaz olmayi becerebilsem

ee 2017de evlenmek istemesinin mantığı ne öyleyse?

Bu gibi durumlarda ara vermenizi, biraz kafa dinlemenizi tavsiye edebiliyorum ancak. Yani daha çok o kafa dinlemiş olacak tabiiy.

İstediği herkesten evlenme teklifi almış hatta bi zamanlar bunu ego olayına dökmüş iyice abartmış biri olarak söylüyorum ki evliliğe ne zaman evlencez ne zaman evlencez diye diye gidilmez. Yumuşak, msj ını sübliminal yolla ileten kaçanmış gibi görünen aslında kovalayan anlayışlı kız yani sinsi olucaksın Sen bildiğin itici olmuşsun.

Kusura bakma ama sevgilin iyi dayanmiş sana. Tavriniz itici geldi. Adam istemiyor demek şu anda evliliği sana uymuyorsa ayrilirsin olur biter.

Bekleme, umursama, bazı erkekler askerde değişir o da belki değişmiştir. Boşver bence

Sinsi olmayi nasıl basariyosunuz.şayet ben içim ne hissediyorsa dile dokuyorum.açık açık konuşmaktan yanayım. Askerlikten ötürü değiştiğini sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi çok üstüne gittim ve anlaşamayınca da iki uç kez ayrilalim dedim. Ama simdi de çok pismanim niye su dilimi tutamiyosam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…