Nasıl basrdiniz gerçekten merak ettim.eğer ararsa söyleyin de ben de uygulayayim.İstediği herkesten evlenme teklifi almış hatta bi zamanlar bunu ego olayına dökmüş iyice abartmış biri olarak söylüyorum ki evliliğe ne zaman evlencez ne zaman evlencez diye diye gidilmez. Yumuşak, msj ını sübliminal yolla ileten kaçanmış gibi görünen aslında kovalayan anlayışlı kız yani sinsi olucaksın Sen bildiğin itici olmuşsun.
Çok haklisinz. Bakalım aricakmi bugünde aramazsa galiba artik bittiğini kabul edeyim.hic bu kadar uzun gorusmemezlik etmemistikHayatına devam et kendini meşgul edecek başka şeyler bul. Beklentilere yaşanmaz. Yarın evlenirsin ben ondan bunu bekliyordum bunu neden düşünmedi neden böyle değil dersin.
Kafamızda bir model bir olay yaratıp karşımızdakinin ona göre şekil almasını istemek seni beni herkesi mutsuz eder. Rahat ol rahat bırak zaten askerde ağır bir psikolojisi var. Konuşacak konumu bulamıyorsunuz. Dönsün iş bulsun para birktirsin. Evlenirsiniz. İnanki nişanlılık çıkma günlerini arayan çok tanıdığım var.
aslında siz 6 ay geç evlenmemek için 5 yıllık ilişkiyi bitirmişsiniz. ayrılalım lafı ilk sizden çıkmış.Akışına birakamiyorum ben hiçbirşeyi.takti mi takiyorum. İstiyorum ki benim kalbimi ferahlatan bi cevap versin bisi yapsın.çok simardim galiba ben. Altı ay erken evlenmemek için de 5 yıllık ilişkisini bitiriyo ona da çok kizdim
Ben hic tahmin etmemiştim ki boyle aramaycagni.hatta diyodum ben kesin orta yola tamam der diye duusnuyodum.çok şaşırdım boyle yapmasına.hani tartistigimizda bi saat sonra arardi dayanamazdı hic. Ay arasın bi daha askerlik boyunca kavga konusu acmicam ya.boyle çok zor oluyo.ulasamiyorum haber alamiyorum aklım hep ondaaslında siz 6 ay geç evlenmemek için 5 yıllık ilişkiyi bitirmişsiniz. ayrılalım lafı ilk sizden çıkmış.
benim fikrim arar . böyle bitmez ama siz ayrılma lafını kavga etseniz de kullanmayın. ben çok sevsem de mesela ayrılalım diyen birini aramak istemem. o da düşünür neden bu kadarcık şeyden ayrılalım diyor diye. üzülmeyin. bu da bir tecrübe olmuş olur. evliliğe hazır olmayabilir. maddi ve manevi açıdan kendisini hazır hissetmesi için 5,6 ay kadar daha bekleyin bence. inşallah çok mutlu olursunuz :) geçer bu durum sıkmayın canınızı.Ben hic tahmin etmemiştim ki boyle aramaycagni.hatta diyodum ben kesin orta yola tamam der diye duusnuyodum.çok şaşırdım boyle yapmasına.hani tartistigimizda bi saat sonra arardi dayanamazdı hic. Ay arasın bi daha askerlik boyunca kavga konusu acmicam ya.boyle çok zor oluyo.ulasamiyorum haber alamiyorum aklım hep onda
yaşlarınız çok mu ki bu kadar acele ediyorsunuz,Selam hanımlar.iki buyuyememis birey olarak biz bu sevgililik isini yurutemiyoruz belli.çok da seviyoruz birbirimizi.o simdi askerde bugün aramadi.ben onun aramasını bekliyorum. Kararlı galiba biticek oysaki ben sadece sinirlendigim icin ayrilalim demiştim.o da dünden raziymis anlaşılan. Bu sureci nasıl atlaticam.bi taraftan umudum var arar kesin diyorum,diğer yandan yok ya arasa bugün arardi diyorum. Nerden aşık oldum ki :-(
şekerim erkek kısmına hadi evlenelim ne zaman evlencez evlilik de evlilik denmez evlilik dedin mi zaten 5 adım uzaklaşırlar ha naparsın yaşını bilmiyorum da illa ki görücüler isteyiciler vardır gelirler giderler falan sende dersin ki ailem artık istiyor çok fazla isteyenim var şu bu dersen elinden kaçırmamak için illa ki acele edecektirSinsi olmayi nasıl basariyosunuz.şayet ben içim ne hissediyorsa dile dokuyorum.açık açık konuşmaktan yanayım. Askerlikten ötürü değiştiğini sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi çok üstüne gittim ve anlaşamayınca da iki uç kez ayrilalim dedim. Ama simdi de çok pismanim niye su dilimi tutamiyosam
yaşınız küçük mü? bende 23 yaşındayım ha deyip evlenesiye zaten en az 24 olcaksın ki zaten küçük falan da değilsin.çok takılma dediğim gibi azcık taktik yap bak zaten askere gidiyormuş o yokken görücü falan geldiğini duysa kendiliğinden ister çok evlilik meraklısı gözükmek de hiç iyi değilAy o kadar doğru soyluyosunuz ki.aslında hani biliyorum sonuçta erkek evlenelim desin filan ama uygulamaya gelince basaramadim.vakit geçmiyor resmen.kurstayim ama yine de aklımda o var hep.bi arasa rahatlicam. Yaslarimz küçük 23 yasindayiz ama beş yıllık bi ilişki olunca arkadaşlarım da hemen evlenmeye başlayınca bende aceleci davrandim duygularıma yenik düştüm.bi de fazla gorusemicez biz askerden gelince de.o yüzden bu kadar taktim evlilik konusuna
yaşınız küçük mü? bende 23 yaşındayım ha deyip evlenesiye zaten en az 24 olcaksın ki zaten küçük falan da değilsin.çok takılma dediğim gibi azcık taktik yap bak zaten askere gidiyormuş o yokken görücü falan geldiğini duysa kendiliğinden ister çok evlilik meraklısı gözükmek de hiç iyi değil[/QU aman arasında artik taktik maktik bisiler yapcaz artik.önce bi arasın.sonra yine sizden taktikler bekliyorum
klişe olacak da ararsa dönerse senindirAman arasın da artik taktik maktik yapicaz bisiler.önce arasın sonra da size sorarım taktiklerinizi:)
Biz bu sene mezun olduk.o askere gitti. Geleceğe dair planlarımız hep vardı.fakat eskiden daha detaylı plan kurardik.askere gitmeden önce bircok defa evlilik tarihi konusunda kavga ettik.o bi tarih veremem diyodu askere gidip geliyim is bulayim öyle net konusuruz diyodu.ben de tam tersi tamam iste gittin geldin varsayarsak ne zaman olucak diye soruyodum.daha gerçekçi hayaller pesindeydim yani. Askerde de yine evlilik tarihimz üzerine kavga ettik.ben 2016yaz dedim (askere gitmeden önce en son öyle demişti bana) o 2017 yaz dedi. Bende benim duusncelrimn önemi yokmu ortası olsun dedim o da inat etti.kendince hakliydi.ama ben de kendimce hakli olduğumu düşünüyorum.ben o konuşmayı aslında konusalim bu evlilik muhabbetini ve kapatalim mevzuyu diye yapmıştım.fakat konu baya uzadı.ve ben dedim hayat olanlarımız farklı dedim.oysaki ondan iyi ortası olsun 2017ocak demesini bekliyordum.maalesef öyle olmadi
Ya eskiden daha mezun olmamisken bile hayaller kuruyoduk daha net hayaller.ama zaman yaklaştıkça hayaller de hep dur bi askerlik bitsin dur bi is bulayim sonra netlik kaznsin hep boyle oldu.ben de haliyle eski hayallerimizi özledim bende bunaldim sikildim.tamam yani haksiz olan benim evlilik evlilik diye ama illaki benim boyle davrnmamin da hakli yanları vardır.İçim bayıldı senden. Yani bir insan silah zoruyla nikah masasına oturtulmaz ki.
Kaldı ki 2015 yeni başladı 2016 yazı için bile olsa planlar çok erken. Yarın ne olacağını kimse bilemez bunu henüz öğrenmediğin bir yaştasın sanırım, gerçi yeni mezunuz dedin. O da 2017 yazı diyor. Bekleyin bakalım neler olacak bu süreçte? Zaten iyi giden bir şey varsa devam ederseniz olur, olmayacaksa da o askerden sonra diye söz verse seni kandırsa kaç yazar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?