Hic taktikle isi yoktur onun da tabi bilemeyiz.olmayacak bizim is diye dusunuyodur belki de.su askerlikte bile yanimda olamadi diye dusunuyodur belki.zaman ilerledikçe ben yusuf yusuf oluyorum :-(klişe olacak da ararsa dönerse senindirarar arar merak etme o da aklınca taktik yapıyordur
Telefonu yok arayamaiyorum:-(Ee 2017 olsa nolur 2016 olsa nolur? Asker psikolojisini hesaba katın bir de. Siz arayın bence. Çünkü çok üstüne gitmissiniz o da inat yapmış
Bulunduğu yerin telefonu yokmu sizde? Ankesörlü telefon olması lazım. Arayın telefona çağırsınlarTele
Telefonu yok arayamaiyorum:-(
Ya eskiden daha mezun olmamisken bile hayaller kuruyoduk daha net hayaller.ama zaman yaklaştıkça hayaller de hep dur bi askerlik bitsin dur bi is bulayim sonra netlik kaznsin hep boyle oldu.ben de haliyle eski hayallerimizi özledim bende bunaldim sikildim.tamam yani haksiz olan benim evlilik evlilik diye ama illaki benim boyle davrnmamin da hakli yanları vardır.
Sen sakin ol herşeyin bir vakti var acele etmek de iyi değil geçe bırakmak da ..Hic taktikle isi yoktur onun da tabi bilemeyiz.olmayacak bizim is diye dusunuyodur belki de.su askerlikte bile yanimda olamadi diye dusunuyodur belki.zaman ilerledikçe ben yusuf yusuf oluyorum :-(
Maalesef telefonunu henüz yanina almadı.yoksa şimdiye çoktan aramstim.o yüzden onun aramasını bekliyroum
Ben onunla birlikte hep tadına varmistim hayatin.onun yanındayken hep mutluydum yüzümü gulduren tek oydu gibi.benimkisi biraz da bagimlilikti yani. Onun da inadını biliyorum.zaten başka farklililarimz da var.onlar da ayrilma dusuncesine alışmak için geçerli sebepler.dediginz gibi Ararsa benimdir.aramazsa da hic benim olmamış mi yani:-(ne bu evlenme merakın be güzelim ... biz evlendik de başımız göğe mi erdi :) biraz taduna var hayatın ... bunaltmışsın evlilik konusunda adamı ... hem o çabalasın o sorsun o ısrar etsin biraz ...asker psikolojisi yerinde olmuyor pek ... bırak biraz adamı ...gelsin bakalım bi askerden özlem giderin 5 yıllık bi beraberliğiniz varmış evlenme tteklifi eder zaar ... ondan sonra bi oturur büyükler konuşur düşüncelerini söylerler karar verilir ... hem çok mantıklı geldi erkek arkadaşının düşüncesi işini bulsun düzenini kursun ... 6 ay için 5 yıllık ilişkiden vazgeçti demişsin ki sende aynısını yapmışsın ... arar biraz siniri geçsin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?