Arasammıki :/

Kuzum bitmiş bitmiştir. Benim ne afeti neriman arkadaşlarım böyle bir darılıp bir barışan ilişkiye senelerini bağlayıp evde kaldılar. 40 yaşında bekarlar. Onlardan çirkin kzlar nasıl güzel yuva kurdular çoluk çocuğa karıştılar. Sakın arama ararsa açma. Önüne bak. Zamanla yeniden seversin. Kuzum sevemesem ben sevemezdim bu gönül sana ait, o iyi olduğu için değil sen iyi olduğun için seviyorsun. Yeni bir başlangıç için kendine uğraş bul.

Arama.
Bırak o arasın.
Seven dayanamaz zaten.

bence bitti dediysen arama ablası aradı diyorsun bak sana haberi geliyor biryerlerden böyle yoluna bakamazsın bence ilişkimi kesemem ailesiyle diyeceksin belki ama biraz zaman tanı kendine bi otursun hayatın düzene bu süre içinde konuşma ailesiyle falan en azından ben böyle daha iyi olur diye düşünüyorum..

eminim adım gibi, ablasına o aratmıştır kesin...hani acıtasyon yaptırıp sende kıyamayıp arayacaksın...
sırf sana aratmak için ablasına söyletiyor bence...
ve sen kıyamayıp aradığın zaman bi taşla iki kuş vurmuş olacak...
birinci kuş; gururu bir kenara bırakıp kendi aramadan sen aramış olacaksın..
ikinci kuş; arayan sen olduğun için hatalı taraf sen olmuş olacaksın...
sakın arama bence..

Kuzum bitmiş bitmiştir. Benim ne afeti neriman arkadaşlarım böyle bir darılıp bir barışan ilişkiye senelerini bağlayıp evde kaldılar. 40 yaşında bekarlar. Onlardan çirkin kzlar nasıl güzel yuva kurdular çoluk çocuğa karıştılar. Sakın arama ararsa açma. Önüne bak. Zamanla yeniden seversin. Kuzum sevemesem ben sevemezdim bu gönül sana ait, o iyi olduğu için değil sen iyi olduğun için seviyorsun. Yeni bir başlangıç için kendine uğraş bul.

Haklısınız bişeylerle uğraşıyorum kafamı meşgul edicek ama işte o geceler yokmu canımı cok sıkılıyo.
Teşekkür ederim cvbınız için:16:

Neden ayrılmıştınız?:44:
Son zamanlarda şiddetli ilgisizlik :1:
Bu siteye girince gülebiliyorum ben ya :)

Arama.
Bırak o arasın.
Seven dayanamaz zaten.
Haklısın canım ama ah su içimdeki ses yokmu dinlemiyo benı :36:

bence bitti dediysen arama ablası aradı diyorsun bak sana haberi geliyor biryerlerden böyle yoluna bakamazsın bence ilişkimi kesemem ailesiyle diyeceksin belki ama biraz zaman tanı kendine bi otursun hayatın düzene bu süre içinde konuşma ailesiyle falan en azından ben böyle daha iyi olur diye düşünüyorum..

ilk aradığında onun arattığını düşünmemiştim hiç canım yalan konusucak bi kadına benzemiyo ama kimse bilemez tabi:44: ayrıldık falan demiştm ablasına oda hemen kestirp atma zaman tanıyın birbirinize dedi. dediklerini yapmaya calısıcam canım birazcık ailesiyle alakayı kesiym zaten pekte alakm yok ama olsn :)

eminim adım gibi, ablasına o aratmıştır kesin...hani acıtasyon yaptırıp sende kıyamayıp arayacaksın...
sırf sana aratmak için ablasına söyletiyor bence...
ve sen kıyamayıp aradığın zaman bi taşla iki kuş vurmuş olacak...
birinci kuş; gururu bir kenara bırakıp kendi aramadan sen aramış olacaksın..
ikinci kuş; arayan sen olduğun için hatalı taraf sen olmuş olacaksın...
sakın arama bence..

Aslında onun arattığını düşünmemiştim ama şimdide diyorum ablasını ne ilgilendirir bizim işimiz, olablır o aratmıstır
Zaten ona göre hep hatalı bendim beyfendi hep haklıydı gurur manyağı bak aklma geldi yine sinir oldum :1:

Hepinize teşkkür ederim kızlar biraz rahatladı içim aramam gerektiğini anladım :71:

Back
X