Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Lilycim nasılsın canım gunluk cok boş kaldı yaa bende yoktum iki gun giremedim girseydim de zaten yazacak bişey yok hem regl hem de misafirlikte olup diyet yapmak cok zor bundan da ye diye israrlar falan zaten kafam su aralar oğlanın sünnetine cok takık bu hafta - silerde olacağımı hiç sanıyorum tartılmadım hiç tartılabilirsem yazarım canım sen yaz buraya da kilo bildirimini tamam mı canım....

Liliy canim nasilsin gunluk bos kalmis betulde gitti benimde netim kopuk kac gundur birde sunnet telasim vardi giden gelen derken ne diyet yapabildim ne de gunluge girebildim tartiya cikmaya korkar oldum her goren kilo almissin diyor pazartesi kesin donus yapacagim diyet topigine nolur sen de gel beni yalniz birakma bu diyet yolunda....

Gunaydin gunluk kimse kalmadi bende tek basima devam edecegim yeni arkadaslar katilirsa iyi olur aslinda cunku tek basina olmuyor ben sana her fun yazacahim artik cunku iki hafta da 1,5 kilo almisim dugune az kaldi bu kilolari vermem lazim bugun tekrar yeni bir sayfa axip basliyorum diyete hadi hayirli olsun......

Sabah kahvaltim

uyuninca bir buyuk bardak ilik su
2 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
1 dilim salam
sekersiz cay

Merhaba sevgili günlük ve areser
Cuma günü girip yazayım dedim unutmuşum:26:
Benim hafta başı ve Cumaları yoğun oluyor ama artık daha sık yazacağım hem seni yalnız bırakmamak hem de günlüğümüzü ayakta tutmak için
Hadi bakalım yine başlayalım menülerimizi yazmaya senin öğün fotolarını da özlediğimi fark ettm zaten
Hafta sonu neler yaptın bakalım?

Ay canım yaaaa özür dilerim ben de gireyim derken hep unutuyorm :26: sabahki kilom 78,7... Biraz eksilere düştüm ama görüntüde henüz bi değişime uğradığımı düşünmüyorum

tamam canım madem ki sen geri dönüş yaptın ben de burdayım anca beraber kanca beraber hafta sonu aklıma geldin ya dedim hiç yazmadım pazartesi yazayım diyordum diğer topikteydim ama aklımdaydı burası

Sabah kahvaltim

uyuninca bir buyuk bardak ilik su
2 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
1 dilim salam
sekersiz cay
kahvaltın dolu dolu olmuş maşallah hem sağlıklı hem doyurucu...
bu 1,5kg almanın sebepleri neler dikkat etmediğinden mi?
sünnet nasıl geçti hayırlı olsun Allah daha nice güzel günler nasip etsin mürüvvetini de görürsünüz inşallah

Hic dikkat etmedim cocuklar evdeydi 15 tatil misafirlige gittim orda diyet falan yapamadim kalabalikla da istah aciliyor onu cikariyorlar bunu derken yedik valla sunnetten sonra bir hafta abartisiz her gun sabah aksam misafir geldi hayirli olsuna onlara biseyler hazirla otur beraber yee 1,5 kilo almisim ne yemesem yarar halini aldim sigarayi birakmak 3 ayda bana 6 kilo getirdi bu sabah tartildim 67.500 ciktim bu benim icin cok fazla sende dondugune gore verecegiz insallah zaren yaa yuruyus ya da bir spor salonuna yazilmayi dusunuyorum....sunnetimizde iyi gecti cok sukur gelen giden sagolsunlar dugunde hazirana insallah guzel dileklerin icin tesekkurler canim.....

Ara ogunum

1 elma, 1 tam tahilli kurabiye, 1 kupa yedi otlu cay

Bunlarin hepsini bir oturusta yemedim araliklarla yedim

oglen menum

neyse olan oldu geçmişte kaldı artık yeni bir yola baş koyduk devam ediyoruz bu 1,5 kgyu vereceksin inşallah

Ara ogunum

1 elma, 1 tam tahilli kurabiye, 1 kupa yedi otlu cay

Bunlarin hepsini bir oturusta yemedim araliklarla yedim

oglen menum
Eki Görüntüle 971059

ara öğün güzel tam tahıllıymış oh afiyet olsun
öğle menün de güzel görünüyor senin resimlerini ve birbirinden güzel tepsilerini görmeyi özlemişim

ben de menümü yazayım mesai bitti çıkacağım
sabah - 1/3 simit+3 tatlı kaşığı lor peyniri
ara - 1 etiform bisküvi
öğle - 1 yumrutalı omlet+2 dl çavdar ekmeği+1 domates
ara - 1 fincan sütlü kahve - şekersiz + 3 etiform

akşam belirsiz:44:

Canimcim bu eti form dedigin hani kepekli onlardan mi ben onlara sunta diyorun hic tadi tuzu yok hani onlardan mi yiyorsun? Menun de cok guzel olmus bu ara da afiyet olsun.....

Aksam menum saat 6 gibi yedim

iki dilim ekmege peynirli tost
1 kupa 7 otlu cay

Ara : elma ve portakaldan olusan meyva tabagi haxirladim kendime....

Gunaydinnnn gunluk

bu sabah iki buyuk bardak ilik su ictim
Kahvalti yapasim gelmedi sabah menum :

1 kupa sekersiz, az sutlu nescafe
4 tane eti form kepekli biskuvi

Canimcim bu eti form dedigin hani kepekli onlardan mi ben onlara sunta diyorun hic tadi tuzu yok hani onlardan mi yiyorsun? Menun de cok guzel olmus bu ara da afiyet olsun.....
evet ondan nedense kkda herkes sunda diyor ben direkt etiform diyorum ağız alışkanlığı böyle uzun uzun kepekli bisküvi yazmak aklıma bile gelmiyor

Aksam menum saat 6 gibi yedim

iki dilim ekmege peynirli tost
1 kupa 7 otlu cay

Ara : elma ve portakaldan olusan meyva tabagi haxirladim kendime....

menün hafif aslında - ayrıca ben de sözde meyve yiyecektim akşam ama yemekten sonra bişey yemiyorum pek

Gunaydinnnn gunluk

bu sabah iki buyuk bardak ilik su ictim
Kahvalti yapasim gelmedi sabah menum :

1 kupa sekersiz, az sutlu nescafe
4 tane eti form kepekli biskuvi
benm de sabah canım istemedi 1 dl ekmekle 2 tatlı kaşığı lor peynirini zor yedim

Bugun ku menumum devami

Kahvaltidan sonraki ara :
1 portakal
2 eti form biskuvi

Tekrar bir ara :
Kucuk boy bir muz

oglen menum

Kare tost ekmegine kasarli tost
yarim portakal

son aram :
1 kupa yesil cay ve kiraz sapi caylarini karistirdim ictim
3 sıkım cigkofte

aksam ki menum de

hamsi buglama bol rokali yesil salata yapip yiyecegim....

menünü çok beğendim afiyet olsun

Gunaydinnnn bu sabah cok uykulu kalktim cocuklari gonderdikten sonra tekrar yatmayi planladim ama uykum acildi bende kendime harika bir kahvalti hazirladim hatta resmini cektim ama yukleyemiyoirum nedense

sabah uyaninca bir buyuk bardak ilik su

2 dilim ligt ekmek
1 yumurtayla yapilmis peynirli omlet
3 zeytin
1 bardak taze sıkımıs portakal suyu

45 dakka yuruyusumu yaptim yer hareketleri de yaptim 15 er set halinde ara ogunumu de yedim

Ara ogunum

yarim portakal, 3 eti form 1 kupa nescafe sekersiz az sutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…