Ay canım yaaaa özür dilerim ben de gireyim derken hep unutuyorm :26: sabahki kilom 78,7... Biraz eksilere düştüm ama görüntüde henüz bi değişime uğradığımı düşünmüyorumLilycim nasılsın canım gunluk cok boş kaldı yaa bende yoktum iki gun giremedim girseydim de zaten yazacak bişey yok hem regl hem de misafirlikte olup diyet yapmak cok zor bundan da ye diye israrlar falan zaten kafam su aralar oğlanın sünnetine cok takık bu hafta - silerde olacağımı hiç sanıyorum tartılmadım hiç tartılabilirsem yazarım canım sen yaz buraya da kilo bildirimini tamammı canım....
tamam canım madem ki sen geri dönüş yaptın ben de burdayım anca beraber kanca beraberLiliy canim nasilsin gunluk bos kalmis betulde gitti benimde netim kopuk kac gundur birde sunnet telasim vardi giden gelen derken ne diyet yapabildim ne de gunluge girebildim tartiya cikmaya korkar oldum her goren kilo almissin diyor pazartesi kesin donus yapacagim diyet topigine nolur sen de gel beni yalniz birakma bu diyet yolunda....
Gunaydin gunluk kimse kalmadi bende tek basima devam edecegim yeni arkadaslar katilirsa iyi olur aslinda cunku tek basina olmuyor ben sana her fun yazacahim artik cunku iki hafta da 1,5 kilo almisim dugune az kaldi bu kilolari vermem lazim bugun tekrar yeni bir sayfa axip basliyorum diyete hadi hayirli olsun......
kahvaltın dolu dolu olmuş maşallahSabah kahvaltim
uyuninca bir buyuk bardak ilik su
2 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
1 dilim salam
sekersiz cay
kahvaltın dolu dolu olmuş maşallahhem sağlıklı hem doyurucu...
bu 1,5kg almanın sebepleri neler dikkat etmediğinden mi?
sünnet nasıl geçti hayırlı olsun Allah daha nice güzel günler nasip etsin mürüvvetini de görürsünüz inşallah
neyse olan oldu geçmişte kaldı artık yeni bir yola baş koyduk devam ediyoruz bu 1,5 kgyu vereceksin inşallahHic dikkat etmedim cocuklar evdeydi 15 tatil misafirlige gittim orda diyet falan yapamadim kalabalikla da istah aciliyor onu cikariyorlar bunu derken yedik valla sunnetten sonra bir hafta abartisiz her gun sabah aksam misafir geldi hayirli olsuna onlara biseyler hazirla otur beraber yee 1,5 kilo almisim ne yemesem yarar halini aldim sigarayi birakmak 3 ayda bana 6 kilo getirdi bu sabah tartildim 67.500 ciktim bu benim icin cok fazla sende dondugune gore verecegiz insallah zaren yaa yuruyus ya da bir spor salonuna yazilmayi dusunuyorum....sunnetimizde iyi gecti cok sukur gelen giden sagolsunlar dugunde hazirana insallah guzel dileklerin icin tesekkurler canim.....
Ara ogunum
1 elma, 1 tam tahilli kurabiye, 1 kupa yedi otlu cay
Bunlarin hepsini bir oturusta yemedim araliklarla yedim
oglen menum
Eki Görüntüle 971059
ben de menümü yazayım mesai bitti çıkacağım
sabah - 1/3 simit+3 tatlı kaşığı lor peyniri
ara - 1 etiform bisküvi
öğle - 1 yumrutalı omlet+2 dl çavdar ekmeği+1 domates
ara - 1 fincan sütlü kahve - şekersiz + 3 etiform
akşam belirsiz:44:
evet ondan nedense kkda herkes sunda diyorCanimcim bu eti form dedigin hani kepekli onlardan mi ben onlara sunta diyorun hic tadi tuzu yok hani onlardan mi yiyorsun? Menun de cok guzel olmus bu ara da afiyet olsun.....
Aksam menum saat 6 gibi yedim
iki dilim ekmege peynirli tost
1 kupa 7 otlu cay
Ara : elma ve portakaldan olusan meyva tabagi haxirladim kendime....
benm de sabah canım istemedi 1 dl ekmekle 2 tatlı kaşığı lor peynirini zor yedimGunaydinnnn gunluk
bu sabah iki buyuk bardak ilik su ictim
Kahvalti yapasim gelmedi sabah menum :
1 kupa sekersiz, az sutlu nescafe
4 tane eti form kepekli biskuvi
menünü çok beğendim afiyet olsunBugun ku menumum devami
Kahvaltidan sonraki ara :
1 portakal
2 eti form biskuvi
Tekrar bir ara :
Kucuk boy bir muz
oglen menum
Kare tost ekmegine kasarli tost
yarim portakal
son aram :
1 kupa yesil cay ve kiraz sapi caylarini karistirdim ictim
3 sıkım cigkofte
aksam ki menum de
hamsi buglama bol rokali yesil salata yapip yiyecegim....
menünü çok beğendim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?