Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Sabah ki menum :
2 dilim Çavdar ekmegi
3 siyah zeytin
2 yesil zeytin
2 k.k beyaz peynir
2 y.k Menemen
3 bardak sekersiz cay

Ara : 1 mandalina

Hep iki iki gitmiştim bugun:))))

Sabah ki menum :
2 dilim Çavdar ekmegi
3 siyah zeytin
2 yesil zeytin
2 k.k beyaz peynir
2 y.k Menemen
3 bardak sekersiz cay

Ara : 1 mandalina

Hep iki iki gitmiştim bugun:))))

2-3-2-3 gitmşsin :)))
ben daha menü falan da yazmadım yaaa ama dün akşam 1 kase çorba ile 1 kase yoğurt yedim tabii yoğurdu biraz bol koydum saat akşam 7de günü kapadım 12.30da yattım acayip acıktım ama değdi

Gunün kalan menüsü
Kahvaltıdan sonra ki
Ara :1 mandalina

Öğlen : 5 tabak pırasa yemegi (nıhayet bitti benden başka kimse yemedi)
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmegi

Ara : İnce 1 dilim ıspanaklı börek ( cok yüzüm kızarıyor bunu yazarken ama yalan yok)
Baktım kalori hesabı 290 kaloriymiş hakkım da var diye yedim
2 bardak çay

Aksam : 1 dilim Çavdar ekmegi
2 kepçe çorba (oda bitti cok şükür anam koca bi tencere yapmışım evde sanki ordu var)

2 litreyi tamamlıycam

Kac gundur evde hareketsizdim bugun pazar alışverişi ve eve dönüş benim için kalori yakımı oldu dıye düşünüyorum.......

Evet saat 20.00 ıtıbarıyle bugünkü yemek hakkım bitmiştir sadece yeşil cay içerim

Günaydın sevgili günlük, sevgili Areser arkadaşım, Betüş ve tüm kk
Hepinize mutlu bir hafta dilerim.
Ben hafta sonu iyice bozdum valla şu ayran detoksunu yapacaktım ama midem iyi değildi daha doğrusu kendimi iyi ve detoksa hazır hissetmiyordum onun yerine haşladığım bulguru kısır yaparak değerlendirdim
Dün puding bile yaptım zaten hafta sonu geldi mi ben 2 öğün yiyorum kahvaltıyı öğlen yaptım 12-1 gibi ve dolu bir kahvaltı oluyor hafta sonu malum - eee hal böyle olunca akşam da 6 gibi yiyorum sonrasında da elim ağzım boş durmuyor
Dünkü menümü yazayım:

Kahvaltı - 13:00
- 3 küçük krep (Funda'nın tarifini yaptım tam buğday unundan - tavam küçük ondan 3 tane çıktı)
- 1-2 kk light peynir
- bal (max. 1 yemek kaşığıdır kasenin dibiydi)

Akşam - 19:00
- 1 tabak kısır (4 yk bulgur ve bol yeşillikle)

20:00 - 1 kase kakaolu puding

Su - 1,5lt
Spor yok ama pazara gittim, market alışverişini yaptım temizlik yaptım yoruldum yani

Yediklerimin kalorisini henüz hesaplamadım ama kaba taslak 750 kcal falan en fazla...

Selam lilycim hafta sonu benimde düzen gidiyor ama senin menün o kadar kötü değil sadece öğün atlatmışsın yediklerinde cok kalorili seyler değil hiç bozma moralini yola devam

Evetttt gelelim bana hafta sonu ahhh hafta sonu
Cumartesi kahvaltı cok guzel öğlen oğlumun arkadaşının annesi davet etti orda
3-5 tane zeytinyağlı yaprak sarma dolma, cok ince birdilim peynirli börek, bi de 2 kasık yoğurtlu havuç salatası
Sonra aksam Ali nazik yedim cok açıktım yaaa dışarda dolandık ondan mı acaba bilmiyorum halbuki öğlende cok yemiştim niye boyle oldu bilmem bir bardakta ayran Hee bide 2 tane Çiğdem köfte vardı gece de bol bol su ve yesil cay içtim
Pazar gunu sabah misafir vardı ee kalabalık olunca insanın yiyesi geliyor
3 dilim ekmek cavdar ekmegi, az bişey sucuklu, pastırmalı yumurta, 1 kkpeynir, 3-4 zeytin, domates sekersiz cay 1 tatlı kasığı da bal kaymak bunları saat 12.30-13.00 gıbı yedim
Aksam 18.30 kadar dolandık alışveriş merkezlerinde cok açıktır eve gidip yemek yapma da baya zaman alır diye dışarda yedik
1 Urfa durum , 1 içki köfte, 1 ayran

Gecesi bol su ve yeşil cay

Biliyorum cok kötü bir ornek oldum 20::18::18:

Bgun ku menum
Sabah : 2 buyuk bardak su
2 dilim Çavdar ekmegi, 1 kk peynir, 2 çeri domates, 4 zeytin 1 taze sıkılmış portakal suyu

Ara : 1 kupa 2 si 1 arada nescafe, 2 mandalina

Öğlen : birazdan yıyecegim
2 dilim ekmek, 1 tane lıgt dardanel ton, çeri domates az bişey soğan

Selam lilycim hafta sonu benimde düzen gidiyor ama senin menün o kadar kötü değil sadece öğün atlatmışsın yediklerinde cok kalorili seyler değil hiç bozma moralini yola devam

kalori olarak çok değil de işte düzensiz oldu gerçi senin de benden farklı bi durumun olmamış anladığım kadarıyla napalım haftasonu bozuyoruz hafta içi de düzeltiriz işimiz ne mehter gibi 2 ileri bir geri

Menümün kalanı

Ara : 17.00 yarım porsiyon yalancı tavuk göğsü

Aksam : 1 tabak makarna 1 kasık ketcap

Bugun iş güçten yamak yapamadım cocuklarda makarna istediler valla benimde ıme geldi diyebilirim...

Bugun 2 litre suyu tamamlayamadım

Ama saat 13.00 dan beri hep ayaktaydım hiç durmadan iş yaptım

Günayyydııınnnn
Şimdi kursa gidiyorum acaleyle bir kahvaltı yaptım
Sabah kalkınca bir buyuk bardak su
2 dilim Çavdar ekmek, 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin 3 çeri domates 1 kupa 7 otlu bitki cayı

iyi yapmışsın canım sonuçta dengeli olduktan sonra herşeyden yememiz gerekir değil mi?

Günayyydııınnnn
Şimdi kursa gidiyorum acaleyle bir kahvaltı yaptım
Sabah kalkınca bir buyuk bardak su
2 dilim Çavdar ekmek, 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin 3 çeri domates 1 kupa 7 otlu bitki cayı
Günaydın canım kahvaltı süper canım - afiyet olsun

Benim öğle yemeğim de:
- 5 yk nohut yemeği
- 1 dl çav.ekmeği
- 1 bardak ayran

sabah pişirdim yemeği :)

Merhaba dun fazla ugrayamadım yemek konusunda da cok berbat bir gun yasadım sabah kursa gittim son gun olduğu için arkadaslar kek börek salata kurabiye falan getirmişler mecbur cok az yedim, ordan eve gelip aylık gunüm için hazırlandım oraya gittim orda da börek çörek tatlı pasta tabi hepsinden yemedim, aksam hiç bişey yemedim yemek te ama yemek sonrası sunnet yaptıran bir arkadasa hayırlı olsuna gittik orda da bir sürü ikram yani anlayacağınız dun benim için tam bir fiyaskoyu......dun yok sayıp bugun yıne eski duzenimdeyim..

Günaydıinnnnn Lilycim ve sevgili gunluk

Kilo bildirimim
Gecen hafta :65.500
Bu hafta : 65.500

Bu hafta belliydi cok iyi geçmedi bu hafta regli dönemine gireceğim belki onunda şişliği vardır üzerimde bilmiyorum bi daha ki hafta daha iyi geçer umarım....

Lilycim nasılsın canım hiç yazmıyorsun benımde motivasyonum düşüyor zaten regli dönemine girdim tatlı krizlerine bogusuyorum bu hafta zor geçecek gibi cocuklarda evde napcam bilmiyorum.....

Selam günlük ve areser
Canm ben de sabahtan beri diyorum günlüğe hiç yazmadım diye ama araya başka şeyler girince unuttum:26: betül de hiç yok görünmüyor nerelere gitti acep?:44:
Ben hafta sonu cozuttum kiloma bakmadım bile ama Cumartesi'den beri ödemliyim benim de regl yaklaştı ilk defa bu kadar farkında hissediyorum kendimi bedenim hakkında... yani regl şişliğini hissediyorum ve bu şişliğin sebebinin de farkındayım
ben de 80 falan çıkıyorum ama Cuma 79.2 idim.
Diyet nasıl gidiyor ben hafta sonu mahvettiğimden şimdi yine düzen sağlamaya uğraşıyorum hatta bugün yediklerimi yazayım da hem motivasyon olsun hem de unutmayayım hesap vermek zorunda olduğumu

Sabah - 08:15
- 1 simit
- 2 bardak şekersiz çay

Öğle - 12:30
- 1 kepçe tavuk suyu çorba
- 1 tabak taze fasulye (susuz kısmından yedim)
- 3-4 yk etki bulgur pilavı (iş yerinde çıkan yemek bu - az koydurdum hatta onun da yarısını geri alın dedim )

Ara - 15:30
- 3 hurma
- yarım pkt süt (100ml kadar)

Akşam - 19:00 gibi yerim
brokoli salatası yapacağım yanına da ya ayran yaparım ya da bir kase yoğurt yerim

Sabah alelacele çıktım evden İstiklal marşına yetişeyim diye ama öğrenci yok ya o yüzden tören de yok haliyle ama ben bunu unuttuğum için simit alıp geçtim o da taze olunca hepsini yedim:26: öğlen de yemekhanede yedim tatlı almadım pilav da alıp almama arasında kararsız kaldım ama etli bulgur pilavı olunca alayım dedim görevliye az koydurdum yemekten de pilavdan da hatta pilavı iyice azalttırdım 3 en fazla 4 kaşıktır. 3 yk b.pilavı = 1 dl ekmek zaten yani 2-2,5 dl ekmek+fasulye + az et gibi bir menü oldu
bugünlük ekmek hakkımı kullandığımı düşündüğümden akşamı salata ve yoğurtla geçirmeyi planlıyorum

Lilycim nasılsın canım hiç yazmıyorsun benımde motivasyonum düşüyor zaten regli dönemine girdim tatlı krizlerine bogusuyorum bu hafta zor geçecek gibi cocuklarda evde napcam bilmiyorum.....

meyve ye - kuru kayısı ye ya da Ayça Kaya'nın bir tarifi vardı onu yap ama aklımda değil yarın yazayım sana kuru meyvelerden pestil gibi birşey yapıyor birkaç tane yiyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…