Sabah ki menum :
2 dilim Çavdar ekmegi
3 siyah zeytin
2 yesil zeytin
2 k.k beyaz peynir
2 y.k Menemen
3 bardak sekersiz cay
Ara : 1 mandalina
Hep iki iki gitmiştim bugun:))))
Günaydın sevgili günlük, sevgili Areser arkadaşım, Betüş ve tüm kk
Hepinize mutlu bir hafta dilerim.
Ben hafta sonu iyice bozdum valla şu ayran detoksunu yapacaktım ama midem iyi değildi daha doğrusu kendimi iyi ve detoksa hazır hissetmiyordum onun yerine haşladığım bulguru kısır yaparak değerlendirdim
Dün puding bile yaptım zaten hafta sonu geldi mi ben 2 öğün yiyorum kahvaltıyı öğlen yaptım 12-1 gibi ve dolu bir kahvaltı oluyor hafta sonu malum - eee hal böyle olunca akşam da 6 gibi yiyorum sonrasında da elim ağzım boş durmuyor
Dünkü menümü yazayım:
Kahvaltı - 13:00
- 3 küçük krep (Funda'nın tarifini yaptım tam buğday unundan - tavam küçük ondan 3 tane çıktı)
- 1-2 kk light peynir
- bal (max. 1 yemek kaşığıdır kasenin dibiydi)
Akşam - 19:00
- 1 tabak kısır (4 yk bulgur ve bol yeşillikle)
20:00 - 1 kase kakaolu puding
Su - 1,5lt
Spor yok ama pazara gittim, market alışverişini yaptım temizlik yaptım yoruldum yani
Yediklerimin kalorisini henüz hesaplamadım ama kaba taslak 750 kcal falan en fazla...
Selamlilycim hafta sonu benimde düzen gidiyor ama senin menün o kadar kötü değil sadece öğün atlatmışsın yediklerinde cok kalorili seyler değil hiç bozma moralini yola devam
iyi yapmışsın canım sonuçta dengeli olduktan sonra herşeyden yememiz gerekir değil mi?Menümün kalanı
Ara : 17.00 yarım porsiyon yalancı tavuk göğsü
Aksam : 1 tabak makarna 1 kasık ketcap
Bugun iş güçten yamak yapamadım cocuklarda makarna istediler valla benimde ıme geldi diyebilirim...
Bugun 2 litre suyu tamamlayamadım
Ama saat 13.00 dan beri hep ayaktaydım hiç durmadan iş yaptım
Günaydın canımGünayyydııınnnn
Şimdi kursa gidiyorum acaleyle bir kahvaltı yaptım
Sabah kalkınca bir buyuk bardak su
2 dilim Çavdar ekmek, 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin 3 çeri domates 1 kupa 7 otlu bitki cayı
Lilycim nasılsın canım hiç yazmıyorsun benımde motivasyonum düşüyor zaten regli dönemine girdim tatlı krizlerine bogusuyorum bu hafta zor geçecek gibi cocuklarda evde napcam bilmiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?