Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Aresercim önce soruna cevap vereyim - kilo vermek için o kalori civarında yemen lazım mesela 1507 kalori almalısınız dedi 1500 de alabilirsin 1550 de - en fazla 1-2 kg oynar yani tam uysan bile oynayabilir sonuçta kalori hesabına göre olduğu için senin bünyeni tanımıyor sanal sonuçta
ama 1500 normal bence- ben haftada 1 kg hedefledim ve kalorim 1067 dün o kadar yedim 990larda kaldı mesela...
ama doydum kendimi kötü hissetmedim inşallah da böyle iradeli gidebiliriz:13:

Anladım canım cok güzelmiş sitedeki takip olayı sabahtan beri ona bakıyorum ordan ekleyelim mi birbirimizi?

Bi de sana ne dicem bu cuma tartı gunu olmasa asıl simdi başladık diyete sence nasıl olur? Yada bu cuma aldığımız kiloyu yazsak mesela ben 66 çıkıyorum tartıda....

Bi de sana ne dicem bu cuma tartı gunu olmasa asıl simdi başladık diyete sence nasıl olur? Yada bu cuma aldığımız kiloyu yazsak mesela ben 66 çıkıyorum tartıda....

Bence biz yarın yazalım düzeni bozmayalım ama yarın başlangıç olsun ne dersin?

Öğlen menüm : 1 bardak ayran
5 kasık şehriyeli pilav
Yarım porsiyon haslanmıs tavuk

Ara : birazdan yapacagım
1 portakal, 2 ceviz

Şimdiye kadar 1134 kalori almışım bile geriye 362 kalorim kaldı

Ne kadar gereğinden fazla yemek yiyormuşuz yaaa boyle hesaplayınca insan anlıyor....

aslında yediklerin çok da değil nasıl o kadar çok kalori ediyor anlamadım:44:

Aksam menüm :
1 kepçe çorba
5 kasık pırasa yemeği
1 dilim buğday ekmegi

Ara : 1 kupa adaçayı, 1 mandalina

Yatmadanda bir yeşil cay içerim

2 bardak daha su içersem 2 litre su içmiş olacağım....

Aslında bende anlamadım lilycim bir elma 113 kalori diyor şaşırdım bende...
1 orta boy elma : 60-70 Kcal'dir. Gramaj hesabı mı yaptın ki acaba?

Afiyet olsun çok güzel bir akşam menüsü olmuşşşş

Merhaba sevgili günlük, Areser, Betül ve tüm okuyanlarrr
Herkese hayırlı Cumalar...
Bugün tartı yüzüme güldü - aç karnına ve kıyafetsiz bile 81,4'i gördükten sonra tamam başlıyorum dedim ve hafta başından beri iyi gidiyorum. 4 günlük çabamın sonucunu tartıda görmüş oldum

Başlangıç : 81,4 kg (13/01/2014 - Pazartesi)
Şimdiki Kilom : 79,9 kg
Fark : 1,5 kg

Vücudumda çok ödem var bu 4 günde de kaybettiğimin çoğu sudur bunun farkındayım ama olsun sonuçta 80in altına indim yaaa - o bana yeter

Gunayyydınnnn Lilycim ve sevgili gunluk bugun pek bi guzel başladım güne tartıya çıktım indim bi da çıktım yok değişmiyor aynı sok oldum pijamalarımı çıkarmaya bile gerek kalmadı eveeeett bildirimim gelsin o zaman
Hafta bası 66 görürken tartı da sabah 65.500 gördüm cok sevindirik oldum yuppiii

Lilycimmmm cok sevindim ödem modem ben tartı ne gösterir ona bakarım tebrikler canım bak gör böyle gidersek sen 69 ları bende 59 ları görücez ınsallah ben cok ınanclıyım ve kararlıyım bu sefer seninde azmın ve kararlılığın daim olur ınsallah birlikte daha cok kilolar vereceğiz.....

Ben de seni çok tebrik ediyorum şaşırma 4 gün de olsa gayet kararlı ve istikrarlı gidiyoruz yani hem beslenme olarak hem de zihnen kendimizi zayıflamaya odakladık veee karşılığını almaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…