Betül yaaaaaa
Diyet günlüğünü okurken koptum resmennnnnnnnnn
seneee 2012 peheeyyy... 72 oldum nerden nereye... düşün yani habire almışım vereceğime... dönem dönem 64 leri görsemde hızla tekrar çıkverdi m 70 e ooofff offf.....
canımmmm bu menü az değil mi hani akşam salata-yoğurt güzel de doyabilecek misin???Hımmm anlaşıldı böyle olmayacak
ney yiyeceğimi önceden belirlemeliyim ben.... yoksa sapıtıyorum
Yarınki menüm;
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
4 zeytin
maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
ara mara yok
öğlen
1 kase sebze yemeği evde yapıp işe getiricem artık....
ara 2 mandalina
akşam bol yeşillikli salata
yoğurt
bakalım bir hafta boyunca böyle yazarak belirliyeyim diyorum....
ben de senden farklı sayılmam, günlüğe derli toplu başlamışım cidden 1 ayda 5kg da vermiştim de hani o zamanlar ama sonrası şekil A örnek15-6 kiloyu da zaten şu 6 ay içinde düzensiz beslenmeden dolayı aldım
senin günlükte şu dikkatimi çekti, her gun mutlaka abur cubur falan yemişsin çikolatasız keksiz poğaçasz günün çok nadirama üslubuna bayıldımmmmm
canımmmm bu menü az değil mi hani akşam salata-yoğurt güzel de doyabilecek misin???
hem ara mara neden yokmuş bakiiimmm
sorun onlar zaten canımcım... onları yemeyeydim gül gibi hatun olurdum da yedim işte...
yeter yeter çok bile azıcık açlık iyidir... midemi küçültmem lazım.... şu an mesela karnım zil çalıyor... sabahtan beri yediklerimi yazdım... normal insan doyar tok olur... ama ben açım... çünkkü normal değilim.....
akşamada sporumu yapayım şöööyle cillop gibiii.... raporumuda vereyim inşallah....
bilio musun cillop gibi tabirini ben de çok kullanırdım temizlik için falan - yani bu da bi ortak nokta :) hatta annem dalga geçer benleama sen kullandığından beri kullanmaya çekiniom
bu arada acıktığında süt-ayran-birkaç badem-kuru kayısı falan yesen? hem açlık bastırır hem metabolzmayı hızlandıır, senin yediklerin k.hidrat ağırlıklı olduğundan çabuk acıktırıyor maaleesef
kuzum sen aç bırakıyorsun kendini onlar bacaktan göbekten gitmio işte, kastan gidiyorrelax ol yahu... kelimeler bana mı zimmetli :))
yok annem ben almıyayım azcık üç bundan diye diye bu hale geldim zaten....
kuzum sen aç bırakıyorsun kendini onlar bacaktan göbekten gitmio işte, kastan gidiyor
yoo bak o açlık hissi uçtu gitti şimdi aç hissetmiyorum.... akşama spor yapçam kii kaslarım güçlensin....
Benim de planım dün pilates yapmaktı ama mesaiye kalınca hal kalmadı geç gittim eve malum
sporu yavaş yavaş hayatımıza sokmamız lazım betül yoksa diyet bi yere kadar
Tam gaz günlüğünü okumaya devam
Ya evde olsam sesli gülerdim de ortam müsait değil anca yüzümde kocaman bi gülümseme oluyor içimden gülüyorum artık
tabi tabi.... spora başlıyoruz artık.... yan yattı çamura battı yok.... hadi sende bu akşam başla benle birlikte... akşam fotomu atayım yüzümü sansürleyip aynadan çekip göndereyim kendimi.... gözün toto görsün göbek görsün......
saçmalamakta üstüme yoktur :)))
şu an okuduğum sayfada spora gidiyorsun hehekız 1 yıl cidden gittin mi?
Ben leslie yapıyordum ardından 10-15dk ebru şallının videolarından yapıyordum iyi gelmişti aslında, tabii zorlamadım fazla kendimi çünkü dikkatli yapılmalı...ilk 6 ay her gün gittim belki üç beş gün gitmemişliğim vardır arada... sonra taşındım bir daha da gitmedim... hiç bir faydasınıda görmedim en az bir buçuk saat spor yapıyordum .... aletli spor... cıvatadan bir şey... mekik falan çekeyim normal o bana daha iyi geliyor... spor salonu bir daha yok... ama platese gitmek isterim o tempoyu yakalayabilmek için.... hareketleri erbabından öğrenmek için....ama ona bile gitmem yani artık.... az yicem evimde debelenecem....
Ben leslie yapıyordum ardından 10-15dk ebru şallının videolarından yapıyordum iyi gelmişti aslında, tabii zorlamadım fazla kendimi çünkü dikkatli yapılmalı...
Bu arada okudum hepsini, çok da güldümmm
yaa illa faydası oluyor ama ben bir mucize beklemiştim spor salonundan o olmadı :)) mekik ve bacak hareketleri ile squartı tek geçerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?