araya sıkıştım:(

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliliğimi yıllar önce bitirdim o zamanlar 2 yaşında olan kızımla annemin yanına yerleştim daha sonra iş hayatına atıldım annemde kızımla ilgilendi aralarında güçlü bir bağ oluştu ben kızım 7 yaşındayken ikinci evliliğimi yaptım çok şükür çok mutluyum vardiyalı çalıştığım için kızımı yanıma fazla getiremiyorum ona karşı kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapmalıyım

Evlendikten sonra kızınızı yanınıza almadınız mı?
Öyleyse çok kırgın olacaktır diye düşünüyorum.
Daha çok vakit geçirmelisiniz, yanınıza almanız gerekir bana göre.

Suclu hissetmeniz normal zira bence de suclusunuz. Tam size ihtiyaci olacak yasta onu hem anneden hem babadan mahrum birakmissiniz.
İlla evlenmeniz mi gerekiyodu? Ya da evladinizi annenize birakmaniz mi?
Siz bi'annesiniz onceliginiz kocaniz degil kiziniz olmali. Ben olsam komsu teyze gibi gorurdum sizi anneannemi de annem...

Suçlu hissetmeniz çok normal, onu yanınıza almanız lazım. Benim annem; benim yerime evlendiği adamı tercih etseydi onu ömrüm boyunca affetmezdim. Umarım kızınız büyüyünce sizden nefret etmez...

Çocuk sizin vardiyanızı anlıcak yaşta değil bence çok kırılır yaş olarak da çok müsait.

yanıma almayı bende çok istiyorum fakat kızım anneme çok bağımlı tabi annemde ona yanıma geldiğinde sürekli sıkılıp surat asıyor hep yanìmda kalmasıda mümkün değil çünkü çalışma saatlerim buna müsait değil

Kuzenim boşanınca minik kızını kocasına bıraktı. Kız da halalarında falan büyüdü. Kadın ailesiyle yaşıyordu ve ailesi pek razı olmayınca uzun süre kızından vazgeçti. Ortaokulda falan görüştüler, o an ikisi de öyle ağladı ki... sonrasında kız annesine gitmek istedi ve onun yanına taşındı. Durumları da oldukça kötü, bulup buluşturarak okudu kız. Şimdi işe girip anneme bakıcam diyor. Hiç belli olmaz ilerideki tavrı. Nefret edebilir ya da her şeyi unutabilir...

SIZ NASIL MUTLU OLABILIYORSUNUZ? Sizin yavrunuz yaninizda degil, size kirgin ve siz mutlusunuz? Kusura bakmayin ama diyecegim demekkii ANNE ile annenin arasinda daglar kadar fark var!!

ben çok mücadele verdim kızım için halada veriyorum ona her fırsatta yanında olduğumu hissettiriyorum ama yinede yetersiz hissediyorum kendimi

Belki yapıyorsunuzdur ama, madem yanınıza almanız mümkün değil; geldiğinde kaliteli vakit geçirebilirsinz. Sıkılmaması için birlikte kek, kurabiye yapabilirsiniz.Yada sinemaya veya at binmeye gidebilirsiniz. Mutlu anlarınız çok olursa bi süre sonra surat asmayı bırakabilir diye düşünüyorum. En azından çok düşük ihtimalde olsa böyle telafi edilebilir

kızım yaşından cok olgundur o benim yol arkadasim bir cok kez anne keske evlensen ne güzel olur dedigi oldu onun tasvip etmedigi hic bir olaya kalkismadim

kimse kimsenin ne yasadigini bilemez benim kizim her ne kadar mutlu olsada benim icimde bir hzn var yetemem diye korkuyorum

Siz farkinda degilsiniz ama sizin cocugunuz simdiden baslamis sizden sikilmaya. Bu yasta boyleyse sizi ileride annesi olarak gormuyecek. Onun icin sadece adi anne olan bir insan olucaksiniz. Ben bunu yasamis biri olarak soyluyorum. Ben suan anneme ne mi hissediyorum hicbisey!! Cunki benim hissettiklerimi ve yasadiklarim ondan nefret etmemi sagladi. Bir annenin yerini kimse ama kimse tutamaz!! Bakin siz ayrildiginizda nasil annenize kostunuz NEDEN? Cunki o sizin anneniz. Peki sizin yavrunuz napicak? Ben size soylimmi. O yasa geldiginde allah gecinden versin ama anne annesi belki hayatta olmucak ve yapayalniz kalicak. Siz istediginiz kadar ben varim diyin. Hayir siz onun hayatinda yoksunuz. Onun arada sirada gordugu bir anne karakterisiniz. Belki bu size agir gelicek ama bunlari ben yasadim. Ve sizin yavrunuzun benim durumumda olmasini istemiyorum. Alin cocugunuzu yaniniza.

tabiki hayir esimin genis bir ailesi ve çociguma bakabilecek donanmda kardesleri var

ben çok istedim yanıma almayı bir şekilde ya bakıcı tutardım yada baska careler arardim fakat annem beni öldürmek istiyorsan ondan ayirirsin beraber yatip beraber kalkiyorlar kizim deseniz annemden beter

peh peh peh
şimdiki kocişinizden çocuğunuz olunca onu bırakmayacağınızdan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…