Evlendikten sonra kızınızı yanınıza almadınız mı?merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliliğimi yıllar önce bitirdim o zamanlar 2 yaşında olan kızımla annemin yanına yerleştim daha sonra iş hayatına atıldım annemde kızımla ilgilendi aralarında güçlü bir bağ oluştu ben kızım 7 yaşındayken ikinci evliliğimi yaptım çok şükür çok mutluyum vardiyalı çalıştığım için kızımı yanıma fazla getiremiyorum ona karşı kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapmalıyım
merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliliğimi yıllar önce bitirdim o zamanlar 2 yaşında olan kızımla annemin yanına yerleştim daha sonra iş hayatına atıldım annemde kızımla ilgilendi aralarında güçlü bir bağ oluştu ben kızım 7 yaşındayken ikinci evliliğimi yaptım çok şükür çok mutluyum vardiyalı çalıştığım için kızımı yanıma fazla getiremiyorum ona karşı kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapmalıyım
Belki yapıyorsunuzdur ama, madem yanınıza almanız mümkün değil; geldiğinde kaliteli vakit geçirebilirsinz. Sıkılmaması için birlikte kek, kurabiye yapabilirsiniz.Yada sinemaya veya at binmeye gidebilirsiniz. Mutlu anlarınız çok olursa bi süre sonra surat asmayı bırakabilir diye düşünüyorum. En azından çok düşük ihtimalde olsa böyle telafi edilebiliryanıma almayı bende çok istiyorum fakat kızım anneme çok bağımlı tabi annemde ona yanıma geldiğinde sürekli sıkılıp surat asıyor hep yanìmda kalmasıda mümkün değil çünkü çalışma saatlerim buna müsait değil
tabiki hayir esimin genis bir ailesi ve çociguma bakabilecek donanmda kardesleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?