- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Burada iş vardı da niye gitti, değil mi...Baban = a Haber izleyip AKPye oy veren ama dön gel ülkene diyince öyrolar eahhh diyen gurbetçibaban yiyorsa gelsin burda iş yapsın
Ben psikolojik danışma ve rehberlik okuduk o da uluslararası ilişkiler. İş bulmasına sevindim bu dönemde çok zor ama ailem onunla karşılaştırıp duruyorKomşu kızının bitirdiği bölüm ve sizinki nedir? İş alanlarınız farklı ise bu sebepten rahat iş bulabilmiştir diye soruyorum. Malesef bu ülkede her bölümün önü açık değil beni yanlış anlamayın lütfen, her şehirde en az 2-3 tane üniversite var ama mezun olunca çalışacak iş yok
Ben de pdr mezunuyum. Özelde insan kaynaklarında çalışmak istiyorum. Yüksek lisans yapmadan önce iş deneyimim olsun diye sadece işi öğrenme amaçlı birkaç iş yerine gittim gönüllü olarak çalışmak için onu bile kabul etmediler. ( bu arada bölümümle ilişkili olmadığını düşünebilirsiniz ama ben bu alanda çalışmaya karar vereli neredeyse iki sene oluyor ve çokta ilişkisiz değiller. bu alanda okumalar yapıyorum yüksek lisansımı da bu alanda yapmak istiyorum)Bir de benim ailem gibi iş bulmama engel olan ama kuzenler düşük ücretli staja/işe basladığında öve öve bitiremeyen tipler var. Maalesef ülkenin durumu bu şu bölümden mezun ol işin hazır diye bir sey yok. Örnek olarak bundan beş sene önce rehber öğretmenler 55le falan atanıyordu ama bizim ultra zeki yönrticilerimiz ne kadar feldefe psikoloji bilmem ne öğretmeni varsa rehber öğretmen yaptı. Simdi 85le atanıyorlar.
euro deme fana oluyorummBaban = a Haber izleyip AKPye oy veren ama dön gel ülkene diyince öyrolar eahhh diyen gurbetçibaban yiyorsa gelsin burda iş yapsın
Burada iş vardı da niye gitti, değil mi...
aklıma alamanya acı vatan filmi geldi gece geceBencede. Madem orda is bulmak cok kolay, götürse ya cocuklarini.
euro deme fana oluyorumm
Sorma kız paracıkları ne ezdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?