- 3 Ekim 2007
- 14.780
- 37.458
- 1.123
- 40
- Konu Sahibi Sunshine11111
İnstagramı azaltırsanız pek çok derdiniz biter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatın anlamını hala tam olarak bulamamış biri olarak büyük bir yerden konuşmak istemiyorum. Ancak hayatıma anlam kattığını düşündüğüm şeyler var.Nasıl bulacağım peki onu
Ne güzel yönlendirmişsiniz :)) çok sevdim.Hayatın anlamını hala tam olarak bulamamış biri olarak büyük bir yerden konuşmak istemiyorum. Ancak hayatıma anlam kattığını düşündüğüm şeyler var.
Kendinize şu soruları sorun bulmanıza yardımcı olabilir.
Küçükken neyi yaparken başından ayrılmak istemezdiniz?
Bu zamana kadar hangi şeyler sizi saatlerin geçtiğini anlamaktan alıkoydu?
İnsanlar size hangi konularda danışırlar?
En kabiliyetli ve yetkin hissettiğiniz konular neler?
Gerçekleşmesini istediğiniz hayaller nedir?
Konu hayaller olunca bir sağlama yapmanız gerekiyor. Bunu gerçekten ben mi istiyorum? Yoksa çevremde ve toplumda idealize edildiği için mi talep ediyorum? Aynı durum çocuk ve gençken anne babanızı veya çevrenizi memnun etmek için yaptığınız herşey için geçerli.
Örnek olarak bulunduğunuz ilde bir dağ yürüyüşü veya sahilde kamp sandalyesi üzerinde basit bir kahve belki size daha iyi hissettirecek.
Bir kitap kulübüne katılmak, haftada iki saatlik bir pastacılık eğitimi almak. Daha iç dünyanıza dönebileceğiniz ve kendinizi tanımaya çalıştığınız şeyler denemek iyi gelecek. Denemeden tam bilemezsiniz. Böyle olmak zorunda da değil bu arada. Belki sadece durağan bir dönemdesiniz ve çıkınca daha az anlamsız hissedeceksiniz. Çünkü anlamsızlık ve askıda kalma hali zaman zaman hepimizin yaşadığı bir durum.
Kendinizi yine en iyi siz anlarsınız.
Çocukluktan birşey aklınızda olmaması normal. Çoğumuzunki ipotekliydi ve keşfetme alanı sınırlıydı. Sadece bu soruları tek tek kendinize sorun. Ve herbirine bir iki dakika süre verip üzerinde düşünün. Mutlaka en az birşey muhtemelen birkaç şey bulursunuz. Hepimizin baskın ve kendine has bir yönü, özelliği vardır. Hayattan almayı sevdiğiniz ve insanlara vermeyi yada paylaşmayı sevdiğiniz şeyler vardır. Veya zihinde var edip kendinize saklamak istediğiniz bir arka bahçeniz.Ne güzel yönlendirmişsiniz :)) çok sevdim.
Düşünüyorum ama hiçbir şey aklıma gelmiyor çocukluktan. Hayalsiz miyim neyim
Vallahi psikolog olurmuş sizden :)Çocukluktan birşey aklınızda olmaması normal. Çoğumuzunki ipotekliydi ve keşfetme alanı sınırlıydı. Sadece bu soruları tek tek kendinize sorun. Ve herbirine bir iki dakika süre verip üzerinde düşünün. Mutlaka en az birşey muhtemelen birkaç şey bulursunuz. Hepimizin baskın ve kendine has bir yönü, özelliği vardır. Hayattan almayı sevdiğiniz ve insanlara vermeyi yada paylaşmayı sevdiğiniz şeyler vardır. Veya zihinde var edip kendinize saklamak istediğiniz bir arka bahçeniz.
Onu bilmiyorum. Sadece bu konuları dinlemeyi ve konuşmayı seviyorumVallahi psikolog olurmuş sizden :)
Sizin ne peki? Hayatta tutan mutluluklarınızOnu bilmiyorum. Sadece bu konuları dinlemeyi ve konuşmayı seviyorum![]()
Ne güzel :) kaç yaşındasınız evli misiniz çok merak ettim. Hoş bir tarzınız var belliMutfak, yeni tariflerOkumak ve bunu ilgi alanı olan kişilerlerle paylaşmak, üzerine konuşmak.
Eskiden beri desen sevdalısıymışım bunu son bir kaç senede farkettim. Şuan desen çalışıyorum bu beni mutlu ediyor.
Arada yaptığımda beni en çok tatmin eden şey küçük bir iltifatla da olsa tanımadığım birinin yüzünde tebessüme sebep olmak. Çünkü orada alma verme dengesi veya karşılık beklentisi yok.
Maşallah :) ruhunuz 18 gibiEvliyim. Yaşım 31.
Ben severim karşı taraf hakkında konuşmayı :)Sevgili Sunshine konu ne ara sizden bana döndü
Bazen çok yaşlı bazen çok genç hissediyorum. Yaşamaktan keyif aldığım ve nefret ettiğim anlar oluyor. Son zamanlarda sık sık ümitsizliğe düşüyorum.
Yapmayı en çok sevdiğim bazı şeyleri biliyordum. Bazılarının adını 25'imden sonra koydum. Mesela mutfaktan saatler geçsede bıkmayışımı, insanları bir masa etrafında toplamayı sevişimi geç anladım. Bir başkasına göre daha geçti. Benim için zamanı oydu demek ki.
Farkettim ki hep dışarıya bakıyoruz. Kendimizede oranın dürbünüyle bakmaya alışmışız. Birde içeriye içeriden bakmayı deneyeceğiz.
Bazen bende neden yaşadığımı veya ne için yaşamam gerektiğini sorguluyorum. Keyif alabildiğim kadar alamadığım anlar oluyor. Bu bir sarkaç gibi, insanın her anı iki uçtan birine gidip gelmek durumunda.
Her anımız anlamlı olamaz ama umarım hepimiz hayatımıza anlam katan şeyleri bulup sürdürmeyi başarabiliriz.
Size biraz deli cesareti lazımGezen sosyalleşen de biriyim. İnsanlarla iletişimim iyidir. İşyerinde çevrem var, iş dışında çevrem var ama doğru insan da gelmiyor. Hep sapıklar mesaj atıyor onları da engelliyorum:) bilemiyorum pek ümidim yok
Sağ olun yine de iyi dilekleriniz için.
Anneme dedim olmadı tanımadığım biriyle gidicem yurtdışına. Telegramda gruplardan gidelim yazan çok başıma bir şey gelirse nasip![]()
Ne gibi :)Size biraz deli cesareti lazım
Kendimden örnek vereyim . Pat diye evlendim çat diye boşandım . Boşandıktan sonra tek başıma iki ülke gezdim . İş değiştirdim . Şehir değiştirdim . Yeni insanlar tanıdım . Kendim gibi tecrübeleri olan bana kendimi yalnız hissettirmeyen insanlar . Flörtlerim oldu . Sevgilim oldu . Ayrıldım . Aşk acısı çektim . At binmeye merakım varmış . Binicilik kursuna başladım . Yaşıt sayılırız :) bunların hiçbiri deli cesaretim olmasaydı olmazdı . Düşünmeyi bırakıp bir yerden başlayın . Pat diye evlenmeyin ama benim gibi snskskskskNe gibi :)
Ahshsjs pat diye evlenecek biri olsa evlenicem. Tek başınıza nasıl gittiniz ilk yurtdışı deneyiminiz miydi?Kendimden örnek vereyim . Pat diye evlendim çat diye boşandım . Boşandıktan sonra tek başıma iki ülke gezdim . İş değiştirdim . Şehir değiştirdim . Yeni insanlar tanıdım . Kendim gibi tecrübeleri olan bana kendimi yalnız hissettirmeyen insanlar . Flörtlerim oldu . Sevgilim oldu . Ayrıldım . Aşk acısı çektim . At binmeye merakım varmış . Binicilik kursuna başladım . Yaşıt sayılırız :) bunların hiçbiri deli cesaretim olmasaydı olmazdı . Düşünmeyi bırakıp bir yerden başlayın . Pat diye evlenmeyin ama benim gibi snsksksksk
Evet ilkti . Senahatname var instagramda bak bi . Katılan kızların yüzde doksanı tektiAhshsjs pat diye evlenecek biri olsa evlenicem. Tek başınıza nasıl gittiniz ilk yurtdışı deneyiminiz miydi?
Bulamadım tam adı bu muyduEvet ilkti . Senahatname var instagramda bak bi . Katılan kızların yüzde doksanı tekti
Senahatnamee iki e ileymisBulamadım tam adı bu muydu