Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

sandiviç küçükse no problem:)

bende 3 gibi kısır yedim bi kase,2çatal börek,yarım dilim sütlü tatlı yedim.

ay bide mozaik pastaa 2 dilim:26:

6gibi de 4kaşık pilav,az tavuk sote,yoğurt yedim.

akşam da meyve yerim ama acaip tokum aslında

sandviç büyüktü canım ayrıca aksam yedıklerımı de yazamıycam bi sürü çünkü tatlı aburcubur yok ama yemek cok kactı malesef ınsallah cumaya kadar toparlarım:18:

GÜNAYDIN VEYa tünaydın hatta bana akşam bile oldu ölü gibiyim bugün gece toplasan 1-2 saat zor uyumuşumdur.oğlanın burnu tıkalıydı uyumadı,uyumadığı için huysuz güniçinde,bende huysuzum uyumadıım için:) kavga dövüş gidiyoz

Rabbim şifa versin tüm hastalara..

kahvaltımı yazim
genelde hep aynı,
haş.yumurta 1 tane,emirin omletinden de 2-3 çatal aldım artmıştı.
peynir-zeytin,bal-helva,ceviz

sen napıyon arzuu,yemek çok kaçtı yazmışsın,abucubur yoksa yine iyi

off ne bılıyım cnaım ya sureklı yeme ıstegı doymama doysanda yıne yeme modundayımhasta olacam belkıde ondan bılmıyorum canım tatlı da ıstıyo ama

emire gecmıs olsun canım ıns dzüelir biran önce zor tabı nası duruyon ayakta maşallah yıne de bızımkıde dun kreste deıdlı babannesındeydı kduurmus 2 kere dısarı cıkarmıslar yorulmus ev egelrıken yolda emerken uydu kaldı eve geldım nası terlemıs degıstırdım üstünü koydum yerıne sabaha kadar uyudu cok şükür yorulmus sanırım darısı sana ınsallah canım

sabah kayınvaldem yufka vermıstı aceleyel onu aldım yanıma dürüm yaptım kendıme peynır domates zeytın fılan onu yedım ara yapmadım yanımda bısey yok dunde nsımıt vardı yemedım tabıkı öğlen
kuru fasulye pılav salata yıcem corba yemıcem bak

aksamada kayınvaldemden gelen yemeklerden ıste bamya taze fasulye fılan var az az yerım ınsallah bıde yapabılırsem gene leslıe yaparsam super olcak

oh maşallah alpiye:)

menüler güzel caanım ben bugün tatlı yaptım pudingli onu yemeseydim süper bi gündü :18:

öğlenn:2kş pilav,yoğurt,accık ekmek

akşam:2kaseye yakın çorba,salata,2tane peynirli çörek tam bugd unlu

sonra yeşil çayla tatlı yedimm..2dilim yemişimdir

yrn da oruç tutcam inş.

tatlı düşkünlüğü bende de hat safhada yaa

off canım benım düşkünlükten deil inanki sırf pisboğazlıktan yiyorum bende öğleden sonra kahveyle cıkolatalı kek yedım
aksam cozutmadım alpıden kalan 4-5 kasık corba bıraz bamya bıde lahana sarması yedım arkasıan bısey yemedım ama sabah 67.6 dım yok olmuyo bı agırlık var üstümde hasta da olcam ondan heralde ama yanı epeydır var ıste gıtmedı 1.5 kg
bu sabahta nesfıt yeyıp geldım hafıf olsun dıye ama sımdı cay bıs ıcılmıyo bı galetamı yesem dıyoruma clık deıl ama can sıkıntısı anlamadım:26:allah kabul etsın orucunu canım

güzel yemişsin akşam canım,bence aralarda yediğin abur cuburu kes öyle verirsin o kiloyu inşb ben bi gofret yesem nerdeyse 3-4 gün üzerime yapışıyo

sahura da kalkamadım ben ,iftara nohut yemeği vardı bakim yanına bişiler eklerim.

nesfit tok tutuyomu gıı..cayın yanına leblebi varsa ye 5-10 tane:)

cok tok tutmuyo tabı am agenelde daynıyorum bugun yedım bı galeta 2 kara cıkolata bıtter evet benım atıstrıma huyum var canım ya
leblebı vardı aslında son and alsam mı almasam mı dye gıdıp geldım bıde 3-5 leblebı benı paklamaz
sende ac kalmıssın bene kayınvaldeme gdıecegım gun tutayım dedım esım tutma dedı sımdı orda yemezsın kızarlar dıye hasta olcam onu beklıyorum belım yanım agrıyo

misafirlikte oruç zor oluyo canım eşin haklı:)

leblebiyi birerbirer yicen,herbirini ağzında 2ye bölcen yavaşş yavaşşş:))) yoksa bende bıraksam 2avuç yerim biandaa..

şimci o çikolataların ne işi var çekmecede hııııııı

durduramıyom kı kendımı gıdıp alıyom gecen hafat almıstım sabah cıkarken yanıma aldım deıdm evde aksam yemekten daha ıyıdır dıye valla battım gökcen yedım gene

selam canım hayırlı cumalar
ben tartılmadım hem dün yedim baya hem de sabah vaktım yoktu umursamadım nasılsa fazlayım dıye

dun aksam cıg köfte dürüm yedım aksam yemegıyerıne ayranla sonra da arkasına cıps kjayınvaldemden getrıdıgım yemekelr vardı ama yıyemıyorum pek onları dmak tadıma uymuyor bugunde az var onalrdan yan ıyemegım yok off bılmıyorum kötü gidişatım ve dur dıyemıyorummm

inş senı sevındırmıstır tartı canım

bakk senn yediği şeylere bak hatununn

çiğköfte neyse de cips ne yaaa arzuuuu bari cipsi evde kendin yap daha az zararlı olur fırında güzel oluyo:)

bence cipsin zararlarını,içindeki şeylerin ne olduğunu oku bikaçkez ozaman bırakırsın belkim:=)

ben iftarda aznohut-pilav ve az da yoğurtlu karnıbahar salatası yedim.

çayla da mozaik pasta yedim biraz.

bi de ayvaa:) sabah 59dum

gerçi bugün kahvaltıdan sonra mozaik pastanın hepsini yedimmm:44: akşamı hafif geçirmeli

afıyet olsun canım ayrıca da tebrıkler pastayı kendın mı yaptın

ah canım benım yapalım yapalım da nasıl:26:ben bılıyorum zararlarını aama benımkı resmen bagımlılık bı sıgara gıb ıdüşün yanı tamamen bıraktıgım olmadı bı kere cocukken koca paketın ıcınde boyle baharat topagı cıkmıstı tıksındım bı süre yemedım bıde hamılelıkte dıkkat ettım ama tamamen nası bırakırım bılmıyorum ınan hanı herkesı cıkolata yemek mutlu ederya benı de cıps

bıde bırak yememeyı almamaya bıel engel olamıyorum
ben küçükken paketlerden taso cıkardı sabah kalkar kalmaz gdıer bakkala 3 paket cıps alırdım ne cıkacak dıye koca poset tasom olmustu oyle oyle kanıma gırdı oylekı paketelrını bırıktırırdım annem nerdeyse dövcektı yeter kanser olcan dıye bı kere sobaya ttı yaktı paketlerı yanıbenımkısı boyle bı bagımlılık sadece bazen azaltabılıyorum ıste aslında onuda yapsam yeter banada bu ara gene düştüm

kendim yaptım canım:)

benim nutella bağımlılığım gibi yani ama bende azalttım 3 aydır nerdeyse almıyom.sağlığımı düşünüyorum ,can bize emanet,zayıflamktan öte iyi sahip çıkmalıyız.bide evladımız var hastalanmadan sağlıklı uzun ömürler versin bizlere Rabbimiz ki onların başında olalım..küçüklükten geliyo hep doğru diyon,ay inşaallah bir vesileyle tiksinirsin de yemezsin tatlım

eline saglık tarıfı yazsana yada lınk felan varsa o da olur
gecen esımın canı nutella ıstemıs yerım severım ama o kavonozdan en fazla 2 cay kasıgı yemısımdır yanı cıkolatada severım ama oncelıgım tuzlu seyler ıste benım ıns vazgecemesemde büyük oranda azaltmayı dılıyorum mesela kendıme sınır koyayım almıycam su kadar zaman dıye alamzsam yemem bıde mesela bımde soslu fıstık fılan var oda cıps gıbı cok sevıyom ıste tuzlu baharatlı seyler ondan alsam :26:

haha illa alcan yicen ha

kuruyemiş ye canım tuzlu en iyisi o

her insanın hali başka işte bende o kavanozu 2 günde bitiriom yaaa o yüzden almıyorum:)

canım uydurma yaptım,
artan puding vardı 1kase kadar.elma rendeledim,pötibörleri kırdım,pudingi ekledim,ceviz fındık accık.yoğrdum,buzd. poşetine sardım buzluğa attım.güzel olmuştu. ama tavsiye edebileceğim bi tarif daha var havuçlu emir seviyo çok ;
HAVUÇLU MOZAİK PASTA « Cahide & Jibek

evet ılla lcam hatta aldım bıel bım yok ama markete gıttım oglen alpının sütü yoktu bisürüde bişey aldım işte manyagım ben napıyom biri beni durdursunnn

evde bı pudıng kalmısta ondan sordum yapmıyorum sonra atıyorum tarıhı gecınce bı suru corba fılan attım o yuzden neden aldıysam hazır corba:26:
bu yazık olmasın dedım bıskuvı aldım bend eyapayım o zaman bu tarıfe bakayım yada sneınkı gıb bısey ıste saol

gökceeeenn burası süpermiş ya acayip pasta tarifleri var bayıldım gecen yaptıgım pasta cok guzel olmustu ılkkez yapmıstım am abi sürü aradım pandıspanyası baska yeren kreması baska yerden bura süper sekıllerede bayıldım saol

valla öyle arzu ben bu hatunun sitesinden hangi tarifi yaptıysam memnun kaldım.onun yüzünden kilo alcam zaten sürekli bişiler deniyom evde durdukça

yine almışsın abur cuburları heeee al sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…