Ardı arkası kesilmeyen esprilere tepkiniz ne olurdu?

eş eş olsa bu konu olmazdı zaten. ailecek ilginçler. görmediğin çocuğu olmuş çekmiş çükünün fotosunu yaymış.

muhattap olma. çocuğunu da tek bırakma. nereli bunlar yeni bi memleket türettiler bence.

Bence bunların pipitolari büyük onlara göre bebeğinkide büyük duruyor aptalca ego tatmin ediyorlar......var malesef böyle malaklar (kusura bakma)benim çevreden biri vardı kuzeninin esi dermis soyadını söyleyip örneğin cetin y.... büyük olur derlermis güler mis iğrenç ötesi. ...

ciplak fotoya guzelce tepki ver bence, gerisini anlamadigim icin bisey diyemiycem geyik diyip gecebilirsin belki.
bugun bunu yapan yarin coocuk delikanli olunca o ciplak fotodan biseyler cikarabilir diye geldi aklima.
Evet ya babaannedeki fantaziye gel hele.. napıcakmış çıplak fotoyu baaakkk oğlum oğlan doğurttu diye ispatlı belgeli foto mu göstercekmiş.. bi benzerini ben yaşamıştım canım.. kv kızının oğluna bacaklarını açar elletirdi memesini ağzına sokardı ellettirirdi bi de çocuğun pipisini tutardı nolmuş bu böyle lenn diye bi de kah kah gülerdi gerizekalı embesil.. bikaç defa benim oğluma da yapmaya çalıştı.. bi şekilde öyle böyle kapattım konuyu baktım ki anlamıyo bigün yine yanımızda üstünü drğiştiriyo çıkarıverdi altını odada eşimle kayınpeder de vardı.. eşim arkasını döndü hemen.. sonra oğlumu tuttu gel elle oğlum bak bacak şap şap vur hadi diyo.. oğluma sakın ha dedim.. kv deye de sevmiyorum böyle şeyi basmadı mı o kafan bırak çocuğumu sapıklık öğretme dedim.. öğrenmezse tuhaf dedi.. ben de 60 yaşında buruşuk kadından mı öğrencekmiş babaannesin sen oyun diye sapıklık yapıyosun.. inadıma yaparsan sana kızarım oğlumu da alır giderim istiyosan yap hadi buyur dedim.. çok bozuldu eşiyle oğlu ondan yana olmadılar sessiz kaldılar diye ve bidaha da yapmadı.. bu yüzden oğlumu hiç bırakmadım ona.. açıkça söylemeden bi sonuca varamazsın

İğrenç sapık !!!! Oğlunuzu o kadınla yalnız bırakmayın insan torununa kendini elletir mi midesiz ! Öğrenmezse tuhafmış.... Babaanneden mi öğrenecekmiş. O yaşta mı öğrenecek yani

Ne gerek var çıplak fotoğrafa?
Nasil bir saçmalık bu?
Benim kızım 3.5 yaşında daha kimse görmedi çıplak. Neden görsünler ki. Çok seven normal fotoğraf ister,ona bakar. Bunlar resmen abartmışlar. Göndermeyin fotoğraf falan. Eşinizde gönderirse sorun çıkarın. O çocuk büyüyecek birgün ve densiz,dengesiz amcasının ağzında bakla ıslanmayacak"oğlum bak buda senin bebekliģin"diyip şak diye gösterecek belki. Nerede mahremiyet?
Bu nedir yahu?
Varya böyle bir saçmalık hayatımda duymadim. Sonra diyoruz ki bu sapıklar nasıl oluşuyor. Meme vermek,bacak elletmek nedir? Ay sinir oldum sinir sinir. Çok iyi yapmışsınız ama asla kata ve zinhar yanlız bırakmayın çocuğunuzu bu kadinla. Yanında değil soymak,tuvaletini bile yaptırmayın. Dengesiz kadın,sapık sapık hareketler yapıyor.

Ben de anlamadım dudağını çıkarmış nolmuş o kısmı ama bel altı cidden saçmalık ne demek yani komik sanıyor herhalde kendini tersle bence bi daha yakalarsan bu tarz muhabbet

Erkegin de genis agizlisi hic cekilmez valla. O ne oyle. Bi de abi olacak bos bos konusmalar. Yuz yuze olsam bozarim ben oylesini git kendi cocugun ustunden kendi ustunden espiri yap derim. Yumusak basli olmayacaksn bu devirde. Basini ezen de kanini somuren de cok olur.

bı cocukta sen yapta benım evladım kurtulsun artık derdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…