ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

biz karışımı kendimiz yaptık bal kendi arı mızın katkısız polen ve arı sütünü aldık
Çok iyi o zaman cnm şifa olsun inss bir aktara sorabilirsiniz cnm onlar biliyor kaç gram bala ne kadar polen ve arisutu konulacağını kafana takiyorsan cnm

Tesekkur ederim canım bu karışımı zaten aktar söyledi miktarını karistirdim ve nohut tanesi kadar yenmesini söylemiş aktar ama eşim ben o miktardan hiç biseu anlamadım diyor o yüzden sizlere sormak istedim

Canim masallah hamilesin faydasini gordunmu ari sutu polenin nasil kullandin cok pahaliymis ya anlatirmisin

Canim hangi marka nasil kullnadin masallah hamişsin:)

Kızlarrr! Güzel haberler var mı? Ben de çaresiz olup kulanmayı başladım vakit kaybetmeyelim diye. Hadi bakalım İnşallah faydalı olur

Kızlarrr! Güzel haberler var mı? Ben de çaresiz olup kulanmayı başladım vakit kaybetmeyelim diye. Hadi bakalım İnşallah faydalı olur
canim ben sogan kuru denedim o bittikten bir hafta sonra ari sutune baslayabildim siparisim gec geldi. ama yemeye basladiktan 20gun sonra yumurtladim. sogan kuru adetimi getirmedi. ama bugun lekelenmelerimde basladi. adetim duzene giriyor sanirim arisutu sayesinde cok sukur. adet duzene girerse geriside gelir elbet degil mi :)

Insallah canim. Sirf adete bakmiyor ama malesef.

Insallah canim. Sirf adete bakmiyor ama malesef.
merhaba canim. adetim geldi ve bi hafta sonra tekrar kanamalarim oldu. doktora gitiim meger dusuk yapmisim. herksein durumu farkli evet tek adete bakmiyor ama benim problemim adet olamamak yani yumurta olusmasiydi. dusuk yapmam gosteriyorki ben kendim yumurtladim ve hamilelik oldu kendiliginden. insallah sizde de buyuk bir problem yoktur

Benim adetim düzenli. Yumurtlasam yumurtlarim sma malesef rezervim bitmis sayilir. Hayirlisi canim. Allah dilerse olur tabiki

Benim adetim düzenli. Yumurtlasam yumurtlarim sma malesef rezervim bitmis sayilir. Hayirlisi canim. Allah dilerse olur tabiki
herkes ayri birseylerden cekiyor. kimi adet duzensiz kim yumurta rezervi kimi esinin sperm problemi ama hepimizin derdi ayni: bir evlat Rabbim hepimize nasip etsin biran once canim. O istedikten sonra hersey olur...

Kızlar bende bu ay tüp bebek tedaviye başlıcam nasipse 4 cü denemem olacak yaklaşık 2 hafta önce arı sütü polen bal karışımı kullanmaya başladım yumurta kalıtem artsın diye ama nedense çok akıntım gelmeye başladı sindirim sistemin düzene girdi çok aferdersiniz büyük abdestime hergün çıkmaya başladım yalnız bi sorun var abdestimin rengi kırmızımsı oldu nedense bu normalmi acaba bu karışım yaparmı böyle bişey??

Merhaba kızlae bende bugün başladım arı sütü bal polen karışımı kullanmaya başladım aktardan aldım yüzde yüz saf yazıyor markası kırıntı ve yanında çörekotu yağı alvin markası aldım inşallah hepimize faydası olur dualarla niyetlerle iyi olur inşallah.

Selam... geçen sene bu zamanlarda hamile kaldım. kuldıklarım solgar omega ve koq10. 8 haftalık olamadan kalbi durdu. sonra bir tüp bebek denemesi. canlı yumurta oluşamadı. bir ay sonra tekrar tüp bebek ilaçları, yumurta toplanamadı bile. rezerv düşük. Bu halimle 3 ay sonra solgaromega, solgarq10, solgarv2000, çinko, lechitin ile tekrar hamile kadım. ne var ki o da 8 haftayı göremedi. Sağlık olsun... Saf arısütü aldım. şu anda ona başladım. Yumurta kalitemde sorun olduğunu düşünüyorum. Sonucunu ilerleyen aylar gösterecek. Hayırlısı...

Merhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…