- 19 Ocak 2016
- 22
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi musmutlukiz
-
Çok iyi o zaman cnm şifa olsun inss bir aktara sorabilirsiniz cnm onlar biliyor kaç gram bala ne kadar polen ve arisutu konulacağını kafana takiyorsan cnmbiz karışımı kendimiz yaptık bal kendi arı mızın katkısız polen ve arı sütünü aldık
Canim masallah hamilesin faydasini gordunmu ari sutu polenin nasil kullandin cok pahaliymis ya anlatirmisinkızlar eğriçayırın sayfasındaki telefonu aradım bi bayan çıktı çok yardımcı oldu..
saf arı sütü almak istiyorum dedim ama kendisi o saf arı sütünü kaşıkla yemeyiniz zararını görürsünüz farklı bir yan etkisi oluşur mutlaka dedi.. yeniliyorsada 1,5 mg ı günlük olarak asla geçmemeliymiş onu bizlerin ayarlaması zor olurmuş çünkü 1,5 mg altının da faydası olmuyormuş üstünün de zararı oluyormuş..
ben saf arısütünü alıp birde organik bal alıp karıştıracaktım ama oranını ayarlamayacağımı söylediği için öyle almadım..
Tüp bebek hastası olduğumu ve eşimle benim durumumu anlattım Organik Arı Sütü Ampülü adında bi ürünleri varmış tüp bebek merkezleri için yapmışlar Avrupadanda sipariş geliyormuş ondan almamı tavsiye ettiler, yumurta kalitesi ve sperm sayısı için en iyisi oymuş.. sipariş ettim 1 saat sonra geldi kapıda ödeyerek aldım..
biraz pahalı oldu aslında ampulden 20 tane var 120 tl ve her sabah kırıp içeceğiz eşim ve ben.. on günde bir sipariş edersem bana yüklü gelecek çünkü ben 2 ay sonra tüp yaptıracağım..biraz deneyeceğim, olmazsa kavanozda karışık olan arı sütü bal karışımlarıda var ondan sipariş ederim arada çok fark varmı onu soracağım bir dahaki sefere aradığımda.. ama ampuller gerçekten çok hijyenik ve özel birşey belli oldukcada büyükler.. tek taraflı kullanacaklar için çok ideal..
birde bunun dışında sadece saf polen aldım 30 tl ye onuda yogurta karıştırıp yiyebilirmişiz bir çay kaşıgı..
Canim hangi marka nasil kullnadin masallah hamişsin:)Bende bgn ari sutu almak istedim. Iyiki onceden burayi okunusum. Saf ari sutu markasini hatirlamiyrm raflara dizmisler. Alip uzerine baktim 0-4 derece arasi saklanmali diyor. Saticiya soyledim ee serin iste burasi diyor. Bilmesem satacak. Yrn bi de eczaneye soracagin. Kesinlikle buzdolabinda soguk zincirde saklanmali saf ari sutu .dikkat edin bosuna yemis olmayalim
Tup bebekle oldu bizimki. Ama ari sutunu eczaneden almıştım. Kulkandigim ay cok yunurtam oldu tedavim iptal oldym dengeli kullanilmaliCanim hangi marka nasil kullnadin masallah hamişsin:)
Bende tup bebek yapicam hangi markaydi canimTup bebekle oldu bizimki. Ama ari sutunu eczaneden almıştım. Kulkandigim ay cok yunurtam oldu tedavim iptal oldym dengeli kullanilmali
Eczaneden aldim ama hatirlamiyrmBende tup bebek yapicam hangi markaydi canim
Bende tup bebek yapicam hangi markaydi canim
canim ben sogan kuru denedim o bittikten bir hafta sonra ari sutune baslayabildim siparisim gec geldi. ama yemeye basladiktan 20gun sonra yumurtladim. sogan kuru adetimi getirmedi. ama bugun lekelenmelerimde basladi. adetim duzene giriyor sanirim arisutu sayesinde cok sukur. adet duzene girerse geriside gelir elbet degil mi :)Kızlarrr! Güzel haberler var mı? Ben de çaresiz olup kulanmayı başladım vakit kaybetmeyelim diye. Hadi bakalım İnşallah faydalı olur
Insallah canim. Sirf adete bakmiyor ama malesef.canim ben sogan kuru denedim o bittikten bir hafta sonra ari sutune baslayabildim siparisim gec geldi. ama yemeye basladiktan 20gun sonra yumurtladim. sogan kuru adetimi getirmedi. ama bugun lekelenmelerimde basladi. adetim duzene giriyor sanirim arisutu sayesinde cok sukur. adet duzene girerse geriside gelir elbet degil mi :)
merhaba canim. adetim geldi ve bi hafta sonra tekrar kanamalarim oldu. doktora gitiim meger dusuk yapmisim. herksein durumu farkli evet tek adete bakmiyor ama benim problemim adet olamamak yani yumurta olusmasiydi. dusuk yapmam gosteriyorki ben kendim yumurtladim ve hamilelik oldu kendiliginden. insallah sizde de buyuk bir problem yokturInsallah canim. Sirf adete bakmiyor ama malesef.
herkes ayri birseylerden cekiyor. kimi adet duzensiz kim yumurta rezervi kimi esinin sperm problemi ama hepimizin derdi ayni: bir evlat Rabbim hepimize nasip etsin biran once canim. O istedikten sonra hersey olur...Benim adetim düzenli. Yumurtlasam yumurtlarim sma malesef rezervim bitmis sayilir. Hayirlisi canim. Allah dilerse olur tabiki
Amin canimherkes ayri birseylerden cekiyor. kimi adet duzensiz kim yumurta rezervi kimi esinin sperm problemi ama hepimizin derdi ayni: bir evlat Rabbim hepimize nasip etsin biran once canim. O istedikten sonra hersey olur...
Arı sütü bal polen karışımının faydaları çok fazla, kendin de okumuşsundur. Ancak yeni kullanıcaksan dikkat et alerjin varmı-yokmu.
Ben 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Yalnız 3. de arı-sütü bal-polen karışımı kullanmıştım. İlk tedavide döllenen 11 yumurtadan sadece 4-ü 5. güne gitmişdi, ikincide döllenen 9 yumurtadan 3. gün 3-ü kaliteli oldu (5. güne gidemeyebilirdiler) 3. gün transferi oldu. Son tedavide döllenen 9 yumurtadan 9-u da 5. güne gitti.
Bence bu sonuçta karışımın etkisi de büyük oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?